Bu attıklarım hepsi beni anlatıyor?? bu şiiri ne için attın şimdi anlayamadım.
Oku geç beni anlayamazsın çünki bende kendimi anlamadım boşver?Bunu paylaşmanın amacı ne peki? Ne dememizi bekliyorsun? AA aynı sen yahu!
Buna şöyle cevap verebilirdiniz ne oldu kim bıraktı seni anlat bakalım muhabbet maksatBari bende diyim aynı sen!
Peki anlat bakalımBuna şöyle cevap verebilirdiniz ne oldu kim bıraktı seni anlat bakalım muhabbet maksat
Bence sevgilisinden ayrıldı ?? bu şiiri ne için attın şimdi anlayamadım.
Benim hikaye derin biraz sevdigim bi kız vardı gitti habersiz ve ben sonra kimseyi sevmedim bukadarPeki anlat bakalım
Dua et ve kıza ulaşmaya çalış, vazgeçme, eğer seni, gerçekten sevdiyse ve hayatında da kimse yok ise vazgeçme, ümitsizlik insanı daha da yıkar, yakışmaz erkeğe...Benim hikaye derin biraz sevdigim bi kız vardı gitti habersiz ve ben sonra kimseyi sevmedim bukadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonrası yok İşte kimseylede birlikte olmadım
9 sene oldu şimdi başka şehirde evlenmiştir kesin bilmiyorum benimki başkaydıDua et ve kıza ulaşmaya çalış, vazgeçme, eğer seni, gerçekten sevdiyse ve hayatında da kimse yok ise vazgeçme, ümitsizlik insanı daha da yıkar, yakışmaz erkeğe...
Şiir diye arattım bu çıktı bilmiyorum?Şiir dediğiniz şey şarkı sözü. Duman..
Eğer ciddi isen ve konu gerçek ise insan sevdiğini bıraktığı gün bitmiştir diyeyim, başka da bi şey demem ?9 sene oldu şimdi başka şehirde evlenmiştir kesin bilmiyorum benimki başkaydı
Olaylar farklı knka şimdi bunun ablasiyla benim abi nişanlanıp ayrılmıştı bana zaten yar olmazdı ?Eğer ciddi isen ve konu gerçek ise insan sevdiğini bıraktığı gün bitmiştir diyeyim, başka da bi şey demem ?![]()
Ne alaka, onlar başka siz başkasınızOlaylar farklı knka şimdi bunun ablasiyla benim abi nişanlanıp ayrılmıştı bana zaten yar olmazdı ?
Şimdi kız okudu meslek sahibi bile oldu duyumlarım şimdi biz buna napalım belki evlenmiştir belki çocuk bile vardır ?Ne alaka, onlar başka siz başkasınız![]()
Sen o zaman aşık maşuk değilsin ? Aşık olan durumunu araştırır, kesin bilgi elde eder ?Şimdi kız okudu meslek sahibi bile oldu duyumlarım şimdi biz buna napalım belki evlenmiştir belki çocuk bile vardır ?
Zaten aşıkdıysamda unuttumSen o zaman aşık maşuk değilsin ? Aşık olan durumunu araştırır, kesin bilgi elde eder ?