Altyazı Sorunu

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ya Arkdaşlar Ben Heroesı Izlemeye Karar Verdim Ama Altyazı Çalışmıtyor .srt olayını felan denedım Bı Yardım Edebılırmsınız...Teşekkürler

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Arkadasım altyazı ve indirdğin dosyayı aynı isimde yapman gerekir. Örn: Heroes_sezon1_bolum1.avi - Heroes_sezon1_bolum1.srt
Bu Windows Media Player'da işe yarar ve altyazı otomatik açılır. Ha olmadı K-Lite Codec Pack yüklersin. Onu yükleyince Windows Media Player Classic kurulur. Filmi WMPC ile açarsın ve altyazıyı pencereye sürükleyip bırakırsın. Altyazı açılır. Bu da olmadı VLC Player yükle aynı işlem onda da olur.

Buyrun K-Lite Codec Pack
http://www.tamindir.com/program/5487/K-Lite_Codec_Pack_Full.htm

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Daha açıklayıcı yazman gerekiyor sanırım yardımcı olabilmem için :)

İki üç bilgi yazayım belki işine yarar

KMPlayer i yüklemeni tavsiye ederim daha sonra filmi açıp alt yazı dosyasını sürükle yöntemiyle kmplayera atabilirsin o zmn çalışır

Film hiç açılmıyorsa codeclerini güncelle derim
Alt yazı gelmiyorsa uyumsuz olabilir alt yazı sitelerinden tekrar indirebilirsin

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
alt yazılı bi dizi izleyeceksen sana tavsiyem gom player olur.alt yazı yoksa elinde divxplanet ten indirebilirsin.altyazı indikten sonra dizini gom player dan aç dizinin üstüne alt yazı dosyasını bırak bu kadar.iyi seyirler.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
SağolunArkdaşlar Ben Bunalrı Bı Deneyeyım Hepnıze Çok Teşşekkür Ederim Bu Arda Codec İle İlgili Srun Yok Sadece AltyazımÇalışmıyor Vıdeoyla Aynı Isımde Ama Oolmuyor

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Sen Media Player Classic yükle kardeşim. Diziyi aç MPC ile sonra altyazıyı sürükle bırak ;)

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eyvallah Deniycem İlgin İçin Teşekkür Ederim dİĞER üYELEREDE tEŞŞEKÜR eDERİM