Altyazı Programı ( Konuşma Sürelerini Saptama)

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:hammer:
Arkadaşlar öncelikle hepinize selam olsun.
Altyazıyla uğraşanlar bilirler belki, gerçi var mı yok mu onu bile bilmiyorum.
Videolardaki seslerin(konuşmaların) sürelerini bulabilecek, hangi dakikalar(saniyeler) arasında olduğunu çıkarabilecek bir program mevcut mu?

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle bir program olduğunu sanmıyorum varsa da bilmiyorum. fakat bizim ülkede altyazı olayının mantığına göre; ingilizce altyazının çıkması bekleniyor. zaten orada zaman senkronu olduğu için doğrudan orjinal dosya üzerinden çeviriyorlar.
soruna cevap oldu mu bilmem. olmadı gibi ama :)

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle bir program olduğunu sanmıyorum varsa da bilmiyorum. fakat bizim ülkede altyazı olayının mantığına göre; ingilizce altyazının çıkması bekleniyor. zaten orada zaman senkronu olduğu için doğrudan orjinal dosya üzerinden çeviriyorlar.
soruna cevap oldu mu bilmem. olmadı gibi ama :)

İngilizce altyazı olsa çok güzel olurdu hocam da işte maalesef yok. 95 bölüm mevcut, 3-4 alakasız bölümün ingilizce altyazısı yayınlanmış o kadar. Sıfırdan çeviri yaptım birkaç tane ama süreleri ayarlama muhabbeti çok kafa yoruyor ve epey zaman alıyor.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kolay gelsin birader zor işe kalkışmışsın, inşallah güzel bir çalışma olur. Hangi dizi anime vb. çeviriyorsun şu anda ?

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah, Jackie Chan Adventures.

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=340562]Dephree[/MENTION] dostum bu konuya hiç bakmadıysamda o kadar emeğine karşılık belki yardımım dokunur diye biraz araştırdım. http://www.sub-talk.net/topic/33-kerensky-sas-v12-01-2010-batch/
Şu linkteki program işini tam olmasada görebilir. Ses dosyasını yada vidyoyu seçiyorsun otomatik sana sürelerin şablonunu çıkarıyor. Denersin. Kolay gelsin çalışmalarında

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Dephree dostum bu konuya hiç bakmadıysamda o kadar emeğine karşılık belki yardımım dokunur diye biraz araştırdım. http://www.sub-talk.net/topic/33-kerensky-sas-v12-01-2010-batch/
Şu linkteki program işini tam olmasada görebilir. Ses dosyasını yada vidyoyu seçiyorsun otomatik sana sürelerin şablonunu çıkarıyor. Denersin. Kolay gelsin çalışmalarında

Hocam çok sağol yardımın ve uğraştığın için. Programı kullandım ama ne yazık ki pek düzgün çalışmıyor.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Böyle birşey var ben kulanıyorum burda konuşmaların süreleri var ama gerci altyazıları düzenliyorsun ama süreleride göre biliyorsun bir bak istersen

swss01.gif

http://www.urusoft.net/products.php?cat=sw

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bence önce videoları izle ve izlerken de bir kısayol ile İŞARETler yerleştirebileceğin bir program kullan. işaretlerdeki süreleri dikkate alarakda alt yazıları başka bir programla yerlerine yerleştirirsin.
İlk etapda böyle bir fikir geldi.
Otomaik sistemlerin hatalarını düzeltmek baştan kendin yapmaktan daha uğraştırıcı olacağı kanısındayım.