Zibi$
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
:} :} :}peynirr dedi ki:maynaaaaaaaakkkk :O %(
:} :} :}pesimist dedi ki:Peynir'e benziyor muhaha![]()
sana benziyo ondan korktum zati :*pesimist dedi ki:Peynir'e benziyor muhaha![]()
pesimist dedi ki:Ne zamandır aramıyon beni. Sesimi de unutmuşsundur peynir.. Bi ara da sana garez gibi bir ses çıkarayım iyice kork nıhaha![]()
taby tabyESDİEN dedi ki:Hiç korkmadım. :*
evet evet güzelmiş evet nereden aldın abi...RedBaron dedi ki:güzelmiş ;(
Valla ya.Daha öncede görmüştüm biyerde bunu.O zaman korkutma amaçlı olduğunu bile anlamamıştım ilk başta.Zibi$ dedi ki:taby tabyESDİEN dedi ki:Hiç korkmadım. :*![]()
atsaydın bu ne ki dua edin ses yoktu*SiRiNe* dedi ki:yaaa bittim resmen yaaa ramka kalmıştı çığlık atmama :} :}
Zibi$ dedi ki:atsaydın bu ne ki dua edin ses yoktu*SiRiNe* dedi ki:yaaa bittim resmen yaaa ramka kalmıştı çığlık atmama :} :}![]()
peynirr dedi ki:pesimist dedi ki:Ne zamandır aramıyon beni. Sesimi de unutmuşsundur peynir.. Bi ara da sana garez gibi bir ses çıkarayım iyice kork nıhaha![]()
uleen aramıyon diyon sen cok ariyon demii>X<
ben kimseyi aramıyomki :^)
iiremm dedi ki:peynirr dedi ki:pesimist dedi ki:Ne zamandır aramıyon beni. Sesimi de unutmuşsundur peynir.. Bi ara da sana garez gibi bir ses çıkarayım iyice kork nıhaha![]()
Susuyorumm...
Ayrıca korktummm![]()
biri annesine benzetmişş. çok ayıpp hehe...onair dedi ki:iiremm dedi ki:peynirr dedi ki:pesimist dedi ki:Ne zamandır aramıyon beni. Sesimi de unutmuşsundur peynir.. Bi ara da sana garez gibi bir ses çıkarayım iyice kork nıhaha![]()
Susuyorumm...
Ayrıca korktummm![]()
irem ciddi misin sen? korktun yani :O![]()
ne uslu şeysin sen öyle. aynı pesii...onair dedi ki:piki :$ sustum tamam :I
IREM dedi ki:ne uslu şeysin sen öyle. aynı pesii...onair dedi ki:piki :$ sustum tamam :I
İyi iyi böylleee.... bişi yapma..onair dedi ki:IREM dedi ki:ne uslu şeysin sen öyle. aynı pesii...onair dedi ki:piki :$ sustum tamam :I
kızıyorsun bana ne yapayım peki iremkız?