Ugurreze
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 40
Vodafone fibermax da çalışıyorum sorularınızı alabilirim
Fiber de 4 kanaldan hizmet veriyor kendi alt yapısı , Superonline ,TürksatVodafone'un kendi alt yapısı varmı?
Fibere yıllık bir bütçe ayrılıyor belli program yapılıyor belirledikleri lokasyonda kazı çalışması yapılıyor binanızin önünde Vodafone ait yerde menajman (dogalgazlarin kare plastik hatlari oluyor ya ona benziyor )varsa ücretsiz binaya fiber cekiyorlar yoksa diğer türlü sokağınıza gelmesini beklemeniz lazimFiberi neye göre getiriyorsunuz? Bizim burada hiper var fiber çektirmek için ne yapmak gerek?f
Fibere yıllık bir bütçe ayrılıyor belli program yapılıyor belirledikleri lokasyonda kazı çalışması yapiyorlar binanızin önünde Vodafone ait yerde menajman (dogalgazlarin kare plastik hatlari oluyor ya ona benziyor )varsa ücretsiz binaya fiber cekiyorlar yoksa diğer türlü sokağınıza gelmesini beklemeniz lazimFiberi neye göre getiriyorsunuz? Bizim burada hiper var fiber çektirmek için ne yapmak gerek?
Saha satış personeliyim kablonet alt yapısından çok satış yaptım 10/9 memnun kablonetin kendi müşterilerine memnun. Kablonetin kurulum ekibinde de calistim zamaninda tepkiler hep iyidi son yıllarda yaptıkları 7-12 arası hız düşümü hariç şikayet duymadim fazlaVodafone fiber kablonet kısmına hiç bulaşmayın derim. Benden size tavsiye.
Piyasaya gireli diğer 2 i firmaya göre yeni pahalılık sıralama göre şöyle turk Telekom (en çok musteresi olan ) Superonline (2 yıl öncesine kadar gayet uygundu doyum noktasına geldi bence ) Sonra VodafoneFiber'de Vodafone neden diğer sağlayıcılara göre daha ucuz?
Benim kullandığım kablonetden gelen fiber ms, ping anlamında çok kötü. 50 mbit sınırsız kullanıyorum. Sizin paketlerde belli bir ücret var fakat bende bu ücrette artış oldu. Bunun nedeni nedir ?
Evet doğrudur.Vodafone kullanıyorsun fiyat artışı mı oldu doğru mu anladım
Evet doğrudur.pak
6 aydan sonra mı arttı ?Evet doğrudur.
Sanırım öyle.6 aydan sonra mı arttı ?
Vodafone da kampanyalar ilk 6 ay belli bir ücret sonraki 18 ay başka bir ücret ilk 6 ayın ucretini söylemiş olabilirler belki bundan dolayı olabilir en sağlıklısi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmenSanırım öyle.
Peki teşekkürler.Vodafone da kampanyalar ilk 6 belli bir ücret sonraki 18 ay başka bir ücret ilk ayın ucretini söylemiş olabilirler sonraki 18 ayın ücretini söylememiş olabilirler belki bundan dolayı olabilir en sağlıklısi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen
Ne mezunusunuz ileride bende herhangi bir internet şirketinde saha satış temsilcisi olarak çalışmak istiyorum.Saha satış personeliyim kablonet alt yapısından çok satış yaptım 10/9 memnun kablonetin kendi müşterilerine memnun. Kablonetin kurulum ekibinde de calistim zamaninda tepkiler hep iyidi son yıllarda yaptıkları 7-12 arası hız düşümü hariç şikayet duymadim fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasaya gireli diğer 2 i firmaya göre yeni pahalılık sıralama göre şöyle turk Telekom (en çok musteresi olan ) Superonline (2 yıl öncesine kadar gayet uygundu doyum noktasına geldi bence ) Sonra Vodafone
Vodafone kullanıyorsun fiyat artışı mı oldu doğru mu anladım
Ne mezunusunuz ileride bende herhangi bir internet şirketinde saha satış temsilcisi olarak çalışmak istiyorum.
ÜniversiteNe mezunusunuz ileride bende herhangi bir internet şirketinde saha satış temsilcisi olarak çalışmak istiyorum.
Biraz araştırmalar yaptım, en kötü lise mezunu alıyorlarmış sanırım ve saha satışı için araç telefon vs veriyorlarmış doğru mu?Üniversite
Biraz araştırmalar yaptım, en kötü lise mezunu alıyorlarmış sanırım ve saha satışı için araç telefon vs veriyorlarmış doğru mu
Artık her yerde lise mezunu çıkıyor burda da böyle , telefon veriyorlar, arac takım liderinde yada tecrubeli personelde oluyor sabah evden alınıp akşam eve birakiliyorsunBiraz araştırmalar yaptım, en kötü lise mezunu alıyorlarmış sanırım ve saha satışı için araç telefon vs veriyorlarmış doğru mu?
İşleri falan nasıl buluyorsunuz? Kariyernet üzerinde fazla bir ilan göremiyorum çok az denebilecek kadar.Artık her yerde lise mezunu çıkıyor burda da böyle , telefon veriyorlar, arac takım liderinde yada tecrubeli personelde oluyor sabah evden alınıp akşam eve birakiliyorsun
Hangi şehirde yaşıyorsunİşleri falan nasıl buluyorsunuz? Kariyernet üzerinde fazla bir ilan göremiyorum çok az denebilecek kadar.
Ve neredeyse bütün ilanlarda tecrübe istemiyorlar doğru mu bu?
İstanbul.Hangi
Hangi şehirde yaşıyorsun
Eğer hiç yoksa 4g cihaz alınabilir.Bizim Altyapımız yok.
Ne yapabiliriz ?
Canlı derslere giremiyoruz.
TURKCELL Superonline dan başvuru yap işin mutfağı orası tecrübe kazandıktan sonra Vodafone geçİstanbul.
Nasıl yani ?Eğer hiç yoksa 4g cihaz alınabilir.
4.5g vınn olabilir.Nasıl yani ?
Peki, bu dediğiniz olaylar her yerde aynı mı? Telefon verme evine bırakma vs.TURKCELL Superonline dan başvuru yap işin mutfağı orası tecrübe kazandıktan sonra Vodafone geç
Fiyatları ne kadar ?4.5g vınn olabilir.
Tabiki kullanılıyor. Fiyatlandırma konusunda bilgim yok.Fiyatları ne kadar ?
Hala kullanılıyormu ?
Superonline ve Vodafone da aynı şeyleri yaşadım iş gorusmesine gittiğinde sorarsın onuPeki, bu dediğiniz olaylar her yerde aynı mı? Telefon verme evine bırakma vs.