Alt yapı sorgulama

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Vodafone fibermax da çalışıyorum sorularınızı alabilirim

• Beğen
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Fiber'de Vodafone neden diğer sağlayıcılara göre daha ucuz?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Fiberi neye göre getiriyorsunuz? Bizim burada hiper var fiber çektirmek için ne yapmak gerek?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Vodafone fiber kablonet kısmına hiç bulaşmayın derim. Benden size tavsiye.

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Fiberi neye göre getiriyorsunuz? Bizim burada hiper var fiber çektirmek için ne yapmak gerek?f
Fibere yıllık bir bütçe ayrılıyor belli program yapılıyor belirledikleri lokasyonda kazı çalışması yapılıyor binanızin önünde Vodafone ait yerde menajman (dogalgazlarin kare plastik hatlari oluyor ya ona benziyor )varsa ücretsiz binaya fiber cekiyorlar yoksa diğer türlü sokağınıza gelmesini beklemeniz lazim
Fiberi neye göre getiriyorsunuz? Bizim burada hiper var fiber çektirmek için ne yapmak gerek?
Fibere yıllık bir bütçe ayrılıyor belli program yapılıyor belirledikleri lokasyonda kazı çalışması yapiyorlar binanızin önünde Vodafone ait yerde menajman (dogalgazlarin kare plastik hatlari oluyor ya ona benziyor )varsa ücretsiz binaya fiber cekiyorlar yoksa diğer türlü sokağınıza gelmesini beklemeniz lazim

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Benim kullandığım kablonetden gelen fiber ms, ping anlamında çok kötü. 50 mbit sınırsız kullanıyorum. Sizin paketlerde belli bir ücret var fakat bende bu ücrette artış oldu. Bunun nedeni nedir ?

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Vodafone fiber kablonet kısmına hiç bulaşmayın derim. Benden size tavsiye.
Saha satış personeliyim kablonet alt yapısından çok satış yaptım 10/9 memnun kablonetin kendi müşterilerine memnun. Kablonetin kurulum ekibinde de calistim zamaninda tepkiler hep iyidi son yıllarda yaptıkları 7-12 arası hız düşümü hariç şikayet duymadim fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber'de Vodafone neden diğer sağlayıcılara göre daha ucuz?
Piyasaya gireli diğer 2 i firmaya göre yeni pahalılık sıralama göre şöyle turk Telekom (en çok musteresi olan ) Superonline (2 yıl öncesine kadar gayet uygundu doyum noktasına geldi bence ) Sonra Vodafone

Vodafone kullanıyorsun fiyat artışı mı oldu doğru mu anladım
Benim kullandığım kablonetden gelen fiber ms, ping anlamında çok kötü. 50 mbit sınırsız kullanıyorum. Sizin paketlerde belli bir ücret var fakat bende bu ücrette artış oldu. Bunun nedeni nedir ?

Son düzenleme:

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Vodafone da kampanyalar ilk 6 ay belli bir ücret sonraki 18 ay başka bir ücret ilk 6 ayın ucretini söylemiş olabilirler belki bundan dolayı olabilir en sağlıklısi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Vodafone da kampanyalar ilk 6 belli bir ücret sonraki 18 ay başka bir ücret ilk ayın ucretini söylemiş olabilirler sonraki 18 ayın ücretini söylememiş olabilirler belki bundan dolayı olabilir en sağlıklısi müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen
Peki teşekkürler.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Saha satış personeliyim kablonet alt yapısından çok satış yaptım 10/9 memnun kablonetin kendi müşterilerine memnun. Kablonetin kurulum ekibinde de calistim zamaninda tepkiler hep iyidi son yıllarda yaptıkları 7-12 arası hız düşümü hariç şikayet duymadim fazla

Piyasaya gireli diğer 2 i firmaya göre yeni pahalılık sıralama göre şöyle turk Telekom (en çok musteresi olan ) Superonline (2 yıl öncesine kadar gayet uygundu doyum noktasına geldi bence ) Sonra Vodafone

Vodafone kullanıyorsun fiyat artışı mı oldu doğru mu anladım
Ne mezunusunuz ileride bende herhangi bir internet şirketinde saha satış temsilcisi olarak çalışmak istiyorum.

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Biraz araştırmalar yaptım, en kötü lise mezunu alıyorlarmış sanırım ve saha satışı için araç telefon vs veriyorlarmış doğru mu

Biraz araştırmalar yaptım, en kötü lise mezunu alıyorlarmış sanırım ve saha satışı için araç telefon vs veriyorlarmış doğru mu?
Artık her yerde lise mezunu çıkıyor burda da böyle , telefon veriyorlar, arac takım liderinde yada tecrubeli personelde oluyor sabah evden alınıp akşam eve birakiliyorsun

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Artık her yerde lise mezunu çıkıyor burda da böyle , telefon veriyorlar, arac takım liderinde yada tecrubeli personelde oluyor sabah evden alınıp akşam eve birakiliyorsun
İşleri falan nasıl buluyorsunuz? Kariyernet üzerinde fazla bir ilan göremiyorum çok az denebilecek kadar.

Ve neredeyse bütün ilanlarda tecrübe istemiyorlar doğru mu bu?

Ugurreze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Hangi
İşleri falan nasıl buluyorsunuz? Kariyernet üzerinde fazla bir ilan göremiyorum çok az denebilecek kadar.

Ve neredeyse bütün ilanlarda tecrübe istemiyorlar doğru mu bu?
Hangi şehirde yaşıyorsun

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
593
Bizim Altyapımız yok.
Ne yapabiliriz ?
Canlı derslere giremiyoruz.