Alper Potuk Fenerbahçe'de!

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sen olayi anlamamisin be haci. oooo sen ne diyon ben ne diyom.... hadi sana iyi eglenceler...
Sen oyuncusun senin bir başkanın var mahalle takımında oynamıyosun başkan anlaştımı fenerle tamam bitti alperde mutlu halinden sorunu göremedim ?.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen oyuncusun senin bir başkanın var mahalle takımında oynamıosun başkan anlatımı fenerler tamam bitti alperde mutlu halinden sorunu göremedim ?.

hihihi anladim evet evet dogru...... sen ne yazdigini bilmiyosun birde ben senden yaziklarimi anlamani istiyorum.

Bu ne demek allah askina. Su Turkceyi bir duzgun kullanamadiniz gitti.

"mahalle takımında oynamıosun başkan anlatımı fenerler tamam bitti"

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=41447]yokur[/MENTION]

Parayi veren düdügü calar, yani: İstediği şeyin bedelini ödeyen, istediğini elde edebilir.

Fenerbahce daha cok teklif etti ve istedigini elde etmeyi basardi. Alper potugu silah zoruyla transfer etmediler.

Evet hersey para degil, ama sonuc olarak herkes kendi cikarini düsünmek zorunda.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Masadan dedim hamit ile selçuk fener bir süreden sonra istemedi eğer istese sence bırakırmıydın.
tartışma yok düşüncen bu düşüncem bu hayırlı olması dlieğiyle alper potuk.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şikayet ederim :D :D

İstemedi?? Güldürme lütfen ya :D
Nese hayırlısı olsun kupa maçını izleyince doğru bir tercih fener için, Galatasaray için de dünyanın sonu değil..

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hihihi anladim evet evet dogru...... sen ne yazdigini bilmiyosun birde ben senden yaziklarimi anlamani istiyorum.

Bu ne demek allah askina. Su Turkceyi bir duzgun kullanamadiniz gitti.

"mahalle takımında oynamıosun başkan anlatımı fenerler tamam bitti"
Cümleyi hemende yazım hatasına getirdi hihihi ne oluyo anlatsana ben anlatırsam ayıp olcakda.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayirli olsun FB ye başta verim alsalar bile işin sonunda başları çok ağrıyacakmış gibi geliyor bana herkez için hayirlisi..

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alperin annesinin ellerinden öpüyorum belki seneye bize gelir :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Düşüncesine saygı göstermek gerek aynı saygıyı ondan görmek kaydıyla ama kanımca haklıyız biz :D
Saygı göstermediği için küçük düşürmeye çalıştı ama niyeyse bana yazanların çoğu hep haksız olduklarını anlıyorlar bu arada hihihih diye gülmek ayıp değildir ha :D :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=38650]zoki[/MENTION] abi meireles popcu çıktı :D takım ankaracı ya :D fena anlam var orda ankaranın bağları :D ankaranın 19 mayıs'ı :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Meireles çok iyi yaa :D Ankaranın bağlarıyla oynuyor adam :D

hihihi :D Arkasından konuşuyoruz adamın, ayıp bize ya :P :laugh:
Bildirim gidiyordur merak etme :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alper'de sözleşme detayları belli oldu!

tsn_haber_detay.asp

Galatasaray'la anlaşma aşamasındayken bir anda Fenerbahçe'nin yolunu tutan Alper Potuk'ta sözleşmenin detayları belli oldu.

Türk futbolunun gelişmekte olan en gözde yeteneklerinden Alper Potuk, çok konuşulan bir sürecin sonunda Fenerbahçe'yle 5 yıllık mukavele imzaladı. İşte bu sözleşmenin detayları:

Milli oyuncu ilk yıl 1 milyon 300 bin euroya oynayacak. Sonraki 2 sezon boyunca 200 bin euro artarak devam edecek sözleşme 1,700 euroda sabit kalacak. Alper Potuk'un maç başı ücreti ise 15 bin euro olacak.

Ayrıca Alper Potuk, Fenerbahçe ile kazandığı her başarıda ekstra gelir elde edecek. Lig şampiyonluğu ve Avrupa'da elde edilecek başarılarda genç oyuncu da prim kazanacak.

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=12089

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana göre alper transerini ben doğru bulmuyorum. alperin FB TV'ye verdiği röportaja bakarsak fenerbahçe geldiği için sanki çok pişmanmış gibi duruyor yüz ifadesi öyle, inşallah ben yanılırım fenerbahçede başarılı olur.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mehmet topuz gibi olur varlıgı yoklugu belli olmaz fenerbahçede galatasarayda ego tatminini bıraksın bence gerçi fenerde daha çok var mehmet topuzdan sonra alper potuk hikayesi yazık verilen paraya

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bana göre alper transerini ben doğru bulmuyorum. alperin FB TV'ye verdiği röportaja bakarsak fenerbahçe geldiği için sanki çok pişmanmış gibi duruyor yüz ifadesi öyle, inşallah ben yanılırım fenerbahçede başarılı olur.

Bende böyle düşünüyordum da acaba ben mi taraflı gözle bakıyorum diye şüphe ettim kendimden :) ama sanki ağladı ağlayacak gibiydi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]
bildirim.gif
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 27.05.2013 10:35:18[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Alper Potuk'un Kulübümüze transferi için Eskişehirspor Kulübü ve kendisi ile sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme çerçevesinde Eskişehirspor Kulübüne 6.250.000 Euro bedel ödenecek ve Orhan Şam ile Henry Bienvenu'nun bonservis hakları Eskişehirspor'a devredilecektir.

Oyuncu ile yapılan 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 sezonlarının kapsayan 5 yıllık sözleşme çerçevesinde ödenecek garanti ve maç başı ödemeler aşağıdaki gibidir.

2013/14 sezonu için garanti ödeme 1.400.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2014/15 sezonu için garanti ödeme 1.500.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2015/16 sezonu için garanti ödeme 1.600.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2016/17 sezonu için garanti ödeme 1.700.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2017/18 sezonu için garanti ödeme 1.800.000 Euro, maç başı 15.000 Euro

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=285449

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
alper 5 yıl icin mac başı hesaplarsak 10 milyon eu verilercek 6,25 milyon euro bonservis bir de bienvenunun ödenecek yılık ücreti 1.7 mil euro es es bunu ödemeyiz demiş o parayı da fener ödeyecekmiş yani bakılnca 18 milyon euro cok para cok