Alper Potuk Fenerbahçe'de!

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Alper Potuk : Galatasaraylıyım Ve Galatasaray'da Oynamak İstiyorum. Kulübüm Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etmiş Ancak Ben Fenerbahçede Oynamam .

tamam kimse kimseyi silah zoruyla oynatamaz.çıkarsın tv'lere ben gs oynamak istiyorum.dersin.konu kapanır.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alper Potuk : Galatasaraylıyım Ve Galatasaray'da Oynamak İstiyorum. Kulübüm Fenerbahçe'nin Teklifini Kabul Etmiş Ancak Ben Fenerbahçede Oynamam .

Tamamı kalın olmayacağını öğrenemedin mi abi bee :P

Bu doğru ise işi galatasaray kapatır :D Veya alper akıllılık yapıp iki tarafıda kırmadan transferi bitirmek istiyor :D

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ilk yarın biz fener kullansın ikinci yarı biz kullanalım :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alper Potuk bölümü açılsın.Hem Galatasaray hem Fenerbahçe sayfasında konusu var zor oluyo böyle :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bunları demiş ise, bence FENERBAHÇENİN Zorlamasına gerek yok.
İstediği yere gitsin.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Bunu demişse gerçekten artık ne Fenerbahçe camiasının ne de taraftarının bu işi zorlamasına hiç gerek yok...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bunu demişse gerçekten artık ne Fenerbahçe camiasının ne de taraftarının bu işi zorlamasına hiç gerek yok...
Abi emrede çıktı dedi galatalılar adama resmen ana avrat sövmedikleri kaldı bu normal eğer gercekten galatasaraylıysa sölemesine gerek bile yok .

By_Artvin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BK0RoICCEAEks_r.jpg
Çok iyi be. :D

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu çocuğun gönlü Galatasaraydan yanaydı. Yetenekli, genç bir oyuncu mutlaka iş yapar.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Son dakika haberi alper potuk 5 yıllık sözleşme imzaladı . . .

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[h=3]Alper Potuk transferinde sıcak gelişme![/h]
eskisehirspor_fenerbahceyi_acikladi13680225310_h1023967.jpg

Fenerbahçe Kulübü, Eskişehirspor'un ardından genç futbolcu Alper Potuk ile de anlaşma sağladı.
Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Alper Potuk için Eskişehirspor ile anlaşmaya varan Fenerbahçe Kulübü, genç futbolcu Alper Potuk ile de anlaşma sağladı.
DHA'nın haberine göre Fenerbahçe Kulübü, Alper Potuk ile yaptığı görüşmenin ardından 22 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı.
Bu haberin ardından NTV Spor, Fenerbahçe'nin Alper Potuk ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını ileri sürdü.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]Alper Potuk resmen Fenerbahçe'de[/h]
[h=2]Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.[/h]
130522alper_potuk2.hlarge.jpg

Transferin gözde ismi Alper Potuk'un yeni takımı belli oldu.
Dün milli oyuncuyla transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildiren Fenerbahçe, milli oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Taraftar arasında hiçbir problem yok. Alper Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak" diye konuşmuştu.

ntvmsnbc

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@mustang resmen fenerbahçede abi artık konuşup detay yazmak (yok alper bunu istedi yok alper istemedi olayı)gerekmez alper potuk "fenerbahçe"de

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
orta saha bolluğu olan bir takıma gitti hadi baroni gitti ya diğerleri ve de salih uçan da var eğer salihe seneye fazla süre vermezse salih diye futbolcu kalmayacak mecbur oynatması lazım sence kadroya nasıl girecek bu kadar iyi eleman varken ve de senden beklentilerde yüksek olacak maliyetin yüksek olduğu için

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Çok sevmesem de umarım bize faydalı olur

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Profesyonellik abi hayırlı olsun fenerbahçemize.

Buna profesyonellik denilmiyor... Buna hersey para demek deniyor...

Ben galatasarayli olup daha kucuk takimlarda oynayan futbolcu olsaydim ve sadece fenerbahceden teklif gelseydi kesinlikle fenerbahceye transfer olurdum gelecegim acisindan. profesyonellik de bu olmalidir. her iki takimdan transfer teklifi gelseydi paraya bakmaksizin tum kalbimle destekledigim galatasaraya transfer olurdum tipki hakan sukur'un zamaninda yaptigi gibi. hersey para olmamalidir. bosuna dememisler insanin karakterlisi makuldur diye. Isinirken beni yuhlayan ve kufur eden taraftara kizip tribunlere devamli topu nisanladigim takima gidecegim haa. allah korusun... Profesyonellik bu degildir. kimse TOPUZ dan ders almamis, bak hayrini goruyor mu... Profesyonellik hakkinda sergenden ders alin, karekter konusunda da hakan sukurden...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Ben galatasarayli olup daha kucuk takimlarda oynayan futbolcu olsaydim ve sadece fenerbahceden teklif gelseydi kesinlikle fenerbahceye transfer olurdum gelecegim acisindan. profesyonellik de bu olmalidir. her iki takimdan transfer teklifi gelseydi paraya bakmaksizin tum kalbimle destekledigim galatasaraya transfer olurdum tipki hakan sukur'un zamaninda yaptigi gibi. hersey para olmamalidir. bosuna dememisler insanin karakterlisi makuldur diye. Isinirken beni yuhlayan ve kufur eden taraftara kizip tribunlere devamli topu nisanladigim takima gidecegim haa. allah korusun... Profesyonellik bu degildir. kimse TOPUZ dan ders almamis, bak hayrini goruyor mu... Profesyonellik hakkinda sergenden ders alin, karekter konusunda da hakan sukurden...

Ben galatasarayli olup daha kucuk takimlarda oynayan futbolcu olsaydim ve sadece fenerbahceden teklif gelseydi kesinlikle fenerbahceye transfer olurdum gelecegim acisindan. profesyonellik de bu olmalidir. her iki takimdan transfer teklifi gelseydi paraya bakmaksizin tum kalbimle destekledigim galatasaraya transfer olurdum tipki hakan sukur'un zamaninda yaptigi gibi. hersey para olmamalidir. bosuna dememisler insanin karakterlisi makuldur diye. Isinirken beni yuhlayan ve kufur eden taraftara kizip tribunlere devamli topu nisanladigim takima gidecegim haa. allah korusun... Profesyonellik bu degildir. kimse TOPUZ dan ders almamis, bak hayrini goruyor mu... Profesyonellik hakkinda sergenden
Adam memnun formasının armasını gösteriyo fenerbahçe formasının takımıda memnun hadi adam memnun olmasa neyse bu aksine profesyonelliktir o zaman sergen egemen burak yılmaz'a ne diyeceksin her takımda oynadı transfer miş ortak mış felan sen klub baskanı olsan 1 tarafta 5 mılyon veren var bi tarafta 10 mılyona yakın mevla kime veririsin ? ayrıca oyuncuda memnun. kısaca Alper potuk "fenerbahçe"de....

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adam memnun formasının armasını gösteriyo fenerbahçe formasının takımıda memnun hadi adam memnun olmasa neyse bu aksine profesyonelliktir o zaman sergen egemen burak yılmaz'a ne diyeceksin her takımda oynadı transfer miş ortak mış felan sen klub baskanı olsan 1 tarafta 5 mılyon veren var bi tarafta 10 mılyona yakın mevla kime veririsin ? ayrıca oyuncuda memnun. kısaca Alper potuk "fenerbahçe"de....

sen olayi anlamamisin be haci. oooo sen ne diyon ben ne diyom.... hadi sana iyi eglenceler...