Alper kim, Melo'nun yarısı etmez

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bir anda karar değiştirerek Fenerbahçe'ye giden Alper Potuk ile ilgili sürpriz bir yorum daha geldi.

melo_66676765.jpg

Türkiye'nin gündemine oturan Alper Potuk transferi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'nin son anda devreye girerek flaş bir hamleyle Galatasaray'ın elinden kaptığı Alper Potuk için tartışma yaratacak bir yorum Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, Fenerbahçe'nin Alper Potuk'u transfer ederek Galatasaray'ı büyük bir hatadan kurtardığını dile getirdi.

Altaylı, "Allah biliyor ya, Alper Potuk'un G.Saray'a gelmemesine üzülmedim. İyi futbolcu ama o kadar para etmezdi. Karakterinde sorunlar olmalı ki, “G.Saray'a gelmek istiyorum" deyip, sonra "F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" diyor. G.Saray'a gelip 2. bir Emre vakası olsa, ki asla o yetenekte değil, daha mı iyi olurdu? Yerli futbolcularımız hakettiklerinden çok paralar alıyorlar. Alper kim ki, 15 milyon Euro bonservis ve yılda 3 milyon Euro para alacak? Melo'nun yarısı eder mi sizce? Bence gelmemesi gerçekten iyi oldu. F.Bahçe sağolsun G.Saray'ı bu büyük hatadan kurtardı. " ifadelerini kullandı.

KAYNAK

http://www2.webaslan.com/futbol/alper-kim-melonun-yarisi-etmezSXHBQ59219SXQ

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bencede ben daha ısmını bıle duymamıştım melo daha hırslı ınatçı bır futbolcu

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskişehir fener maçında fener taraftarından yemediği küfür kalmadı bu adam fenere gidiyor iyiki oraya gitmiş :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok doğru söylemiş Alper ancak yedek kalırdı bizde en fazla 1bucuk milyon edecek bi oyuncu

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bir anda karar değiştirerek Fenerbahçe'ye giden Alper Potuk ile ilgili sürpriz bir yorum daha geldi.

melo_66676765.jpg

Türkiye'nin gündemine oturan Alper Potuk transferi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'nin son anda devreye girerek flaş bir hamleyle Galatasaray'ın elinden kaptığı Alper Potuk için tartışma yaratacak bir yorum Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, Fenerbahçe'nin Alper Potuk'u transfer ederek Galatasaray'ı büyük bir hatadan kurtardığını dile getirdi.

Altaylı, "Allah biliyor ya, Alper Potuk'un G.Saray'a gelmemesine üzülmedim. İyi futbolcu ama o kadar para etmezdi. Karakterinde sorunlar olmalı ki, “G.Saray'a gelmek istiyorum" deyip, sonra "F.Bahçe'ye gitmek istiyorum" diyor. G.Saray'a gelip 2. bir Emre vakası olsa, ki asla o yetenekte değil, daha mı iyi olurdu? Yerli futbolcularımız hakettiklerinden çok paralar alıyorlar. Alper kim ki, 15 milyon Euro bonservis ve yılda 3 milyon Euro para alacak? Melo'nun yarısı eder mi sizce? Bence gelmemesi gerçekten iyi oldu. F.Bahçe sağolsun G.Saray'ı bu büyük hatadan kurtardı. " ifadelerini kullandı.

KAYNAK

DELIKANLI gs li arkadaşlar var ise, aşağıda vericeğim linke yorum yazmış kişiler özellikle bu konuya da yorum yazsın azcık DELIKANLI ariyorum..

http://forum.shiftdelete.net/galata...per-potuk'u-borsaya-bildirdi.html#post2846139

Lütfen öncelik o arkadaslara verelim....

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@Korpe bende galatasaraylıyım ama ne delikanlılığından bahsediyorsun anlamadım.Kaliteli oyuncu aldınız hayırlı olsun ama bilki bu futbolcuyu galatasarayda alsa bu paralar etmez. kontenjan sıkıntısı var diye işi kızıştırıyorlar sadece.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu Altaylı'nın yorumlarına takılmamak gerek. "Alex Fener'e gelmez" rezilliğinden sonra birşeyler oldu psikolojisi epey bir bozuldu çemkirip duruyor :mrgreen:

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Alper transferi GS'nin gündemine geldiğinde de siz yerden yere vurdunuz. Onları unutup bu konuyu ortaya atmanın bir anlamı yok.

Not: O zamanki görüşümle şuanki aynı. İyi oyuncu ama o fiyatı haketmiyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Alper iyi futbolcu ama bu parayı verecek bir futbolcu değil bizim teklif ediğimiz rakamda yüksekti bizim demek istediğimiz iyiki o paraya bize gelmedi biz alper gelmesini istiyorduk o zaman ki yorumlarda ama şahsen benim aklımda galatasaray 2-3 milyon ve + futbolcu verir diye dünmüştüm gün gectikce rakam ortaya cıktı 10 istediler biz 6 m + culio teklif etik fiyat konusunda cok tu hiç istemedim gelmesini o paraya bizde yedek kalırdı yedek kalacak bi,r futbolcuya o para verilmez en cok 3 milyon verilir fenerbahçe icin hayırlı olsun inş aldığı paranın hakkını verir melo kendini ıspatlamış biri alper ise sadece es es de yani kıyaslanması bile saçma

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Altaylıda benim gözümde çeyrek adam etmiyo biz hiç haber oluyoz mu?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Alper transferi GS'nin gündemine geldiğinde de siz yerden yere vurdunuz. Onları unutup bu konuyu ortaya atmanın bir anlamı yok.

Not: O zamanki görüşümle şuanki aynı. İyi oyuncu ama o fiyatı haketmiyor.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iyi futbolcu ama dediğim gibi biz sneijder'i 7,5 milyon euroya almışız ona verir miyiz 15 milyon euro! bence verilmemesi daha iyi oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
keşke Fatih Altaylı bu yazısını daha galatasaray alper'le ilgilendiğini belirttiğinde yazsaydı da yönetimi uyandırıp boşyere çaba sarfetmelerini engelleseydi. iş işten geçtikten sonra fikirlerini söylemenin pek bir anlamı yok. demekki şeffaf biri değil kendisi. çevir kazı yanmasın deniliyor bu tarz hareketlere.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayatı forumda yaşamıyoruz. Dışarıda Fener taraftarının genel kanısı bu şekildeydi. Forumdaki Fenerlilerin de doğal olarak bu konuda olması gerekiyor ;)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ya bu konu amma uzadı tamam fenerbahçe aldı hayrını görsün, ben fenerbahçe taraftarının %90'ının bu transferi umursamadığını, o adamın da diğerleri gibi olacağını o kadar para etmeyeceğini düşündüğünü biliyorum, çevremden de görüyorum. Bu kadar gündemi meşgul edecek bir oyuncu değil olamayacakta, 3-4 ay önce böyle bir oyuncu olduğundan haberim yoktu hala da umrumda değil. Transfer döneminde fenerbahçe almıştır inş hayrını görürler ki taraftarının parasını sokağa atmamış olurlar. Zaten bu işin artık suyu çıktı yakında federasyon denen kurum saçmaladığının farkına varacak yanabcı sınırlamasını kaldıracaktır. Sanki her yıl şampiyonlar ligi alıyormuşuz gibi yabancı oyuncudan Türk futbolunu korumaya çalışıyorlar, yarım akıllarıyla.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yabancı kontenjanı olmasa o kadar para isteyemezlerdi zaten.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Levent Kırca, Fatih Altaylı'ya yalaka demişti canlı yayında...