keremyilmaz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ali Şen iyice saçmalamış. 3 er milyonluk dediği oyuncular Fenerbahçe'ye ne kadar zarar verdi farkında değil. Bir oyuncuyu almak transferse, işe yaramayan kötü oyuncuları yollamak da o kadar iyi bir transferdir.
Benim gözümde bu transfer 6.5 m + Orhan Şam (-1 M) + Bienvenü (-1M) = 4.5 M
Kesinlikle arkadaşa katılıyor ve bir kaç bişey eklemek istiyorum.
Öncelikle Sneijder'i karıştıran sivri zekalı arkadaş; konu Alper Potuk ve Fenerbahçe. Sneijder'in bunla ne alakası var? Bunu karıştırarak ne elde etmek istedin, ne elde ettin?
Alper Potuk konusuna gelicek olursak da beğendiğim ve tuttuğum takıma gelmesi hoşnut etti beni. Genç ve kaliteli bir oyuncu olduğu düşünüyorum. Fakat söylenen de bir laf önce ki yorumlar da, küfür ettiği taraftara nasıl bir performans sergiler diye. Fenerbahçe'de bir çok oyuncu küfür yedi. Ama hepsi de oynamasını bildi. He eski oyunculardır derseniz de yeni oyunculara da gelen küfürler oldu. Bu sadece Fenerbahçe'de değil, Galatasaray'da da, Beşiktaş'da da oldu. Böyle saçmalıklara gerek yok. Adam buraya aşığı olduğu, sevdiği veyahut nefret ettiği bir takımda oynamaya gelmedi. Adam burda para kazanmaya geldi. Futbol oyunu için her oyuncu seyirci konusunda şerefini soyunma odasında bırakır, stoperler ise 2 kat soyunma odasında bırakmalı diye bir laf vardır. İstedikleri kadar anasına avradına küfür etsinler. Gelip de bir icraat sergileyebiliyorlar mı? Hayır tabi ki de sadece lafta. Onlar orda küfür edip boğazlarını yırtarken, oyuncular Milyon Dolarlarını alıp evlerine gidiyorlar.