İşte Alper olayının detayları!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Geçtiğimiz gün Galatasaray ile Alper Potuk transferi konusunda söz veren Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, dün gece Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini açıkladı.

Transfer döneminin en çok konuşulacak ismi olarak gösterilen Alper Potuk, bu iddianın doğruluğunu kanıtlıyor. Geçtiğimiz gün İstanbul'da Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşen Halil Ünal, Alper için sarı-kırmızılı takımın önerdiği 6 milyon euro + Culio teklifini kabul etmişti.

Dün sabah saatlerinde Galatasaray KAP'a bu transfer konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi. Öğlen saatlerinde Alper'in menajeri Ogan Tarhan, Galatasaray kulübü ile görüşerek Alper Potuk'un 4+1 yıllık sözleşmesinin detaylarını ve alacağı rakamı konuşarak el sıkıştı ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'a "Biz Galatasaray ile anlaştık" dedi.

Bu gelişme sonrasında Afyon Bolvadin'de ailesinin yanında olan Alper'i arayan Ogan Tarhan, genç futbolcunun yarın (bugün) İstanbul'a gelmesini ve Galatasaray ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Ancak dün gece geç saatlerde İstanbul'dan Eskişehir'e gitmeye hazırlanan Eskişehir Başkanı Halil Ünal'ın telefonunun çalması ile transfer bir anda karıştı. Ünal'ı arayan isim Fenerbahçeli işadamı Yüksel Çağlar'dı.

Ünal'ın Aziz Yıldırım ile arasının bozuk olduğunu bilen Çağlar, ısrarla ikiliyi bir araya getirmek istediğini söyledi ve Halil Ünal da ısrarları geri çevirmeyerek Yıldırım ve Çağlar ile buluştu. Sohbet sırasında Alper Potuk konusunda gelindiğinde Halil Ünal, "Ben Galatasaray'a söz verdim" demesine rağmen, Yüksel Çağlar'ın ısrarları ve Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ın teklifinden daha iyi bir teklif sunması sonrasında taraflar masadan el sıkışarak kalktı.

Halil Ünal, Eskişehir yolundayken Alper Potuk'u arayarak, "Menajerlerini ara ve yarın kulübe gelin" dedi. Yaşanan gelişmelerden haberi olmayan Alper'in, bu durum karşısında şaşırdı. Alper'in transfer hakkında kararını Halil Ünal ile yapacağı görüşme sonrasında vermesi bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

ÖZEL : İşte Alper olayının detayları!‏ Turkfutbol.com Futbol Haberleri

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Alper Fenerbahçe'de oynamak istemiyorsa ne olacak ? Ünal Aysal'da biz çekildik dedi.
Fener'e gitmezse, Gs'de almayacağına göre Alper Beşiktaş'ta :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yani bu şu demek oluyor,Alper Hayır derse bu iş olmaz.Son söz yine Futbolcuda.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
TrbsULf.gif

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
GS Store elinde patlayan 100.000 Alper Potuk forması için çare arıyor, Sabri İkna edilirse mahkeme kararı ile ismi değiştirilecek.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
''6.50 milyon para veriyorsun 3 milyon'luk orhan ve 3 milyon'luk bienvenu. toplamda 12.5 milyon'a alper'i alıyorsun. fenerbahçe bu transferi sırf galatasaray'a nispet olsun diye yaptı. salih'in alper'den neyi eksik ? bu transferde başarı, geri çekilen galatasaray'ındır. kimseye haddinden fazla para vermeyerek yönetim profesyonelliği göstermişlerdir. kendilerini kutluyorum.''

Ali ŞEN

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yabancı sınırlaması olduğu sürece Mehmet Topuz,Alper Potuk gibi olayları daha çok yaşıcaz sanırım.
Beşiktaş'lıyım ama kime olursa olsun bu şekilde fırsatçılıktan nefret ediyorum...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
''6.50 milyon para veriyorsun 3 milyon'luk orhan ve 3 milyon'luk bienvenu. toplamda 12.5 milyon'a alper'i alıyorsun. fenerbahçe bu transferi sırf galatasaray'a nispet olsun diye yaptı. salih'in alper'den neyi eksik ? bu transferde başarı, geri çekilen galatasaray'ındır. kimseye haddinden fazla para vermeyerek yönetim profesyonelliği göstermişlerdir. kendilerini kutluyorum.''

Ali ŞEN

Ali Şen iyice saçmalamış. 3 er milyonluk dediği oyuncular Fenerbahçe'ye ne kadar zarar verdi farkında değil. Bir oyuncuyu almak transferse, işe yaramayan kötü oyuncuları yollamak da o kadar iyi bir transferdir.

Benim gözümde bu transfer 6.5 m € + Orhan Şam (-1 M) + Bienvenü (-1M) = 4.5 M €

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Halil Ünal önce GS'ye evet diyor sonrasında çok sevdiği Aziz'i arayınca cayıyor.

işin garibi daha geçen gün bütün tirübünün yuhladığı hakaret ettiği Alper'i transfer ediyorlar!

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mevzu şudur arkadaşlar, 2 sezon önce Selçuk İNAN'ı ellerinden Galatasaray kaptı, performansı da ortada, 2 yıldır taraftar sürekli Selçuk İNAN üzerinden yönetime, bilhassa azize yükleniyordu, malum Alper'i geçen sene daha az paraya alıyorlardı, üstelik karşılarından Galatasaray da yoktu, fakat almadılar, şayet bu sene oyuncu Galatasaray a gider, iyi de bir performans gösterirse bunun hesabını veremem mantığıyla bu transfere girişildi

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Küfrettikleri futbolcu gol atınca hangi yüzle sevinecekler acaba?

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
4 milyon euro : bienvenü
3,5 milyon euro : orhan
6,5 milyon euro nakit = alper o da demek oluyor alper 14 milyon euro.

lan biz Sneijder ' i 7,5 milyona aldık. Bence o kadar para verilmemesi doğru bir karar olmuş.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Alper genç ve yetenekli bir futbolcu. Sneijder Türkiye'ye tatil için gelmiş bir adam. Böyle futbolcular hep türk futbol takımlarını elinde patlıyor. Sneijder 28 yaşında. Alper Potuk ise daha 22 yaşında. Ama ben Alper Potuk'un yerinde olsam yurtdışına gitmeyi düşünürdüm. Çünkü dortmund gibi takımlarda talibiydi. Fenerbahçe , GS gibi takımlarda çoğu genç oyuncu kenarda kalarak heba oluyor.

Ayrıca Eskişehirspor taraftarı olarak Halil Ünal'dan kurtulmak için gün sayıyoruz. İstifa etmeyin ....... gidin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Alper genç ve yetenekli bir futbolcu. Sneijder Türkiye'ye tatil için gelmiş bir adam. Böyle futbolcular hep türk futbol takımlarını elinde patlıyor. Sneijder 28 yaşında. Alper Potuk ise daha 22 yaşında. Ama ben Alper Potuk'un yerinde olsam yurtdışına gitmeyi düşünürdüm. Çünkü dortmund gibi takımlarda talibiydi. Fenerbahçe , GS gibi takımlarda çoğu genç oyuncu kenarda kalarak heba oluyor.

Ayrıca Eskişehirspor taraftarı olarak Halil Ünal'dan kurtulmak için gün sayıyoruz. İstifa etmeyin ....... gidin.

Hollanda milli takım kaptanı, tatile geldi bize haklısınız.

Bir kaç gün kalıp gidecek zaten, karısını getirmemiş bile.

Bırakın ya.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Evet tatil için geldi 7,5 milyon € yok Sneijder yalan.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

bence yanılıyorsun mukavelesinin kaç yıllık olduğunu unutuyorsun! tatile gelmiş adam 3,5 yıllık sözleşme imzalamaz.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fenerli arkadaşlarim alinmasin zaten fb de olduğunu duyunca hayirli olmasini yazmiştim Aziz Yildirama sözüm yok sonuna kadar güç gösterisi yapabilir para basabilir ama Alper kendisine küfür edilen bir takımda forma giyebiliyorsa Galatasaray a gelme konusu bir daha bizde açılmaz herkez için hayirlisi bu dakikandan sonra..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar konuşuldu teklif yapıldı olmadı fenerbahçe giti teklif yaptı oldu biti imzaladı hayırlı olsun fenerbahçe icin alper artık konuşmayı gecelim bence oynar oynamaz oynatılır oynatılmaz o Fenerbaheçenin kararı tebrik eder işimize bakalım diğer transferlere

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alper i bizzat tanirim. Cok onurludur. O kufurlerin hesabini bir guzel soracaktir.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ali Şen iyice saçmalamış. 3 er milyonluk dediği oyuncular Fenerbahçe'ye ne kadar zarar verdi farkında değil. Bir oyuncuyu almak transferse, işe yaramayan kötü oyuncuları yollamak da o kadar iyi bir transferdir.

Benim gözümde bu transfer 6.5 m € + Orhan Şam (-1 M) + Bienvenü (-1M) = 4.5 M €
ne güzel hesaplamışsın arkadaşım yani bir anlama şunu diyorsun, birileri orhan ve bienvenü yü transfer etmek istese fb üstüne paramı verecekti :D

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen günlerde Alper'e küfredenler,istemeyenler şimdi geliyor diye seviniyorlar bu çok saçma davranış.Ayrıca fenerbahçe her transfer döneminde Galatasaray'ın istediği oyunculara talip oluyor.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bence yanılıyorsun mukavelesinin kaç yıllık olduğunu unutuyorsun! tatile gelmiş adam 3,5 yıllık sözleşme imzalamaz.

benim demek istediğim böyle ünlü oyuncular türkiye'ye çok uçuk fiyatlara geliyorlar ve artık zorlu ispanya ligi gibi ligleri bırakıp türkiye'de rahat rahat yaşamak için geliyorlar. ailesini de alıyor. yani artık bir yerlere geleyim derdi yok. ama alper'in önü açık. eğer sıkı çalışırsa neden dünyaca ünlü futbolcu olamasın. zaten şu anda avrupanın önde gelen takımları alperi takip ediyor en azından eskişehirspordayken a.madrid'den izlemeye gelenler olmuştu. dortmund ilgilenmişti. alper'in değeri artabilir ama sneijder, gs'nin elinde patlayabilir.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
alsınlar bakalım görücez yakında daha yedek kulübesinde çürütmezlerse herifi

Reaksiyon puanı
10,315
007 james bond yanınızda halt etmiş valla, [MENTION=115445]gs_kadir[/MENTION]! :D

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öyle ya da böyle Alper, sonuç itibariyle Fenerbahçe kulubüne imza atmıştır lakin benim ve bir çok arkadaşımın aklına yatmayan kısım ise FB taraftarı Alper'e küfretti, Alper topu taraftara doğru vurdu. Bunlar güncel olaylar. Birde geçen sene Eskişehirle anlaşıp Alperle anlaşılamamıştı. Hatta Alper'in FB'ye kırgın olduğu söylenmiş taraftar ise para için gelecek oyuncu hiç gelmesin denilmişti.

Şimdi ne olduda birden FB'nin Alper sevdası kabardı ve transferi bir gecede halledildi? Neden geçen sene bu kadar kararlı ve istikrarlı olunmamıştı? Üstelik geçen sene Eskişehir'e daha az bonservis bedeli ödenecekti.

Son olarak Alper'in performansının çok iyi olması halinde, küfreden taraftar tükürdüğünü yalayacak mı?