Alnımda akneler var! :(

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar alnımda sivilce akneleri var 1 yıl önce doktora gtitim kullandım etkisi olmadı. Clean clear adlı yüz temizleme jeli aldım onunda faydası olmadı ne yapmalıyım akneleri iyi geçirecek bir şey yok mu ?

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pamuğa limon sık ve yuzunu temızle ayrıca banyoda gevşeyen vucudunu aknelerden arındırabılırısn yanı nemlendır buharla

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence bir cildiyeye görünmelisin ama yine de aklında bulunsun limon asitli bir yapısı olduğundan dolayı kurutucudur ve sivilcelerde de harika işe yarıyor. yatmadan önce sivilcelerine limon sür ve sabah yıka umarım faydasını görürsün.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pamuğa limon sık ve yuzunu temızle ayrıca banyoda gevşeyen vucudunu aknelerden arındırabılırısn yanı nemlendır buharla

ki arkadaşımızda aynısından bahsetmiş

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aktarlarda sabun var ismini hatırlamıyorum onunla yıka sakin elinle dokunma yağlı yiyeceklerden uzak dur .Aynaya çok sık bakma

jappetto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kükürtlü sabun mu? Tuvalet gibi kokuyor o, yıllar önce kullanmıştım pek işe yaramamıştı. Sadece alnında olması garip, doktora gitmek en iyi çare. Saçlarını temiz tut, yastık yüzünü ve havlunu sık değiştir. Yüzünü sabah akşam yıka, nütricina (şimdi yazımı bulamayacağım) ürünleri daha iyi. (Eskiden daha iyiydi.) Limon da iyi bir çare, limonla pudra karıştırıp maske olarak da deneyebilirsin. Yatmadan önce yüzünü yıkadıktan sonra pudra da sürebilirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeş bak beni dinle ben zamanında çok araştırdığım için az-çok bilgim var eczanede tanıdığım abim vardı gittim test ettim cildimi yağlı cıktı vs. sadece ufak lekeler vardı sivilce cıkmıyordu şuanda 2-3 tane iz var sivilce izi bana zamanında set vermişlerdi tonik nemlendirme yüz temizleme jeli vs. vs. verdiler kullandım hani mesela toniği kullandıgım zaman yüzündeki kir gidiyor onu kullandığın süre kolayca yüzün pislenmez sivilcede çıkmaz fakat cildini kurutuyor ve cilt hemen yine basıyor yağı dengesizlik oluyor sonra bende bıraktım onu kükürt sabununa başladım fakat normal marketlerde satılanlar değil istanbuldaysan eminönünden alabilirsin doğal sabuncular var güzel kokmayacak doğalı odur ben onu kullandım yüzüm tertemiz oldu ve zamanla yağ oranıda dengelendi saçımada zeytinyağı doğal sabun kullanıyorum maşallahı var tavsiyemi dinlersen zamanla herşey düzelir

algea

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Ellerini sık sabun ile yıka yüzüne değmeden önce başka yolu yok sivilceler ile mücadelede

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
roaccutane... kolestrol ve karaciğer enzimlerine baktırmayı unutma.dermatologdan şaşma.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Burada ilaç önerilerinin hiçbirini dinleme.
Bitkisel karışımları bilemem tabiki.