Almanya' Dan Ekran Kartı Getirtmek

Mertolski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Arkadaşlar dayım Almanya' da yaşıyor.
Türkiye'de ekran kartları pahalı olduğu için dayıma Almanya' dan kartı aldıracağım. Sizce ordan kart aldırıp Türkiye getirmek mantıklı bir yöntem mi ? Rtx 3060 Almanya' da kaç euro? Türkiye' ye gelirken sorun çıkartır mı? Mining yapmak için almayacağım sadece ailemin durumu şuan ekran kartı alacak kadar yeterli değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Stok bulabilirsen getirttir. Olan stoklar da ortalama 700 Euro zaten.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bence daha uyguna getirtebilirsiniz.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
bizde nasıl hb trendyol gibi mağazalar varsa almanyadaki arkadaşın da almanya sitelerinden baksın fiyatına.. 3xxx serisi senin bilgisayarına uygun mu? dar boğaz yapar mı bence sen onlarla ilgilen, almanyadaki arkadaşın da fiyatlarına baksın.. yanında da getirsin gelirken. sorun olmaz.

Mertolski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
bizde nasıl hb trendyol gibi mağazalar varsa almanyadaki arkadaşın da almanya sitelerinden baksın fiyatına.. 3xxx serisi senin bilgisayarına uygun mu? dar boğaz yapar mı bence sen onlarla ilgilen, almanyadaki arkadaşın da fiyatlarına baksın.. yanında da getirsin gelirken. sorun olmaz.
Yok darboğaz olması imkansız r5 5500, 16gb ram var. Ben sadece gümrükte takılırmı diye düşünüyorum

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
yanında getirirse neden gümrüğe takılsın ki? 3-5 tane getirip ticaretini yapmayacak sonuçta.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Avrupa'dada stok bulabileceğini sanmıyorum. Bu Minig çılgınlığı her yerde var. Şuan tüm dünya genelinde ekran kartları sıkıntılı stok yok olanlarda uçuk fiyatlarda.

Not: Kendisi ALmanya'dan gelirken bavuluna atsa getirse sıkıntı olmazda Kargoda göndermesi sıkıntı olmasın ? Vergisiz kaçak mal sokmak gibi olmaz mı. Eğer öyle olsa herkes sabah akşam Avrupa'dan kargo ile PC parçası getirirdi gibime geliyor.

Mertolski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Avrupa'dada stok bulabileceğini sanmıyorum. Bu Minig çılgınlığı her yerde var. Şuan tüm dünya genelinde ekran kartları sıkıntılı stok yok olanlarda uçuk fiyatlarda.

Not: Kendisi ALmanya'dan gelirken bavuluna atsa getirse sıkıntı olmazda Kargoda göndermesi sıkıntı olmasın ? Vergisiz kaçak mal sokmak gibi olmaz mı. Eğer öyle olsa herkes sabah akşam Avrupa'dan kargo ile PC parçası getirirdi gibime geliyor.
Yok kendisi getirecek dayım.