'Allahu Ekber, yat da geber!'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu adamı savunmuyorum ... Yaptıkları doğruysa Allah ıslah etsin...

Ama Sen Tuncay Özkan'ı savunuyorsun .. Hemde onca suçu işlemiş olmasına rağmen .. Cok sevdiğini iddaa ettiğin Atatürk'ün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına karşı gelmesine rağmen ...
İçten ice ülkeyi birbirine katmak istemesine rağmen Tuncay Özkan'ı savunabildiğine göre, bu adamı da savunanlar cıkacaktır...

Bak Tuncay'ıma neler yapiyor , sizden paraları toluyor BİZ KAC KİŞİYİZ SAĞ BAŞTAN SAYIN Diyerekten .. Sonra gidip Tv kuruyor. Sonrada napsa beğenirsiniz Fethullahcı dediği adamlara o çok değerli Televizyonunu satıyor.. Aylarca maaşını ödemediiği çalışanların çektikleride cabası... Adam darbeye teşvik ediyor.. Adam hakaret ediyor..Adam İftira ediyor. Adam Türkiye cumhuriyeti Devletine, anayasasına karşı geliyor sen hala o adamı savunabiliyorsun ..

Ee o zaman bu habere konu olan şahsıda savunanların cıkması senin bu kadar üzmemeli diyorum...

Saygılarımla ..

Çok fazla film izliyorsun herhalde sen..:)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Çok fazla film izliyorsun herhalde sen..:)

Çok fazla safsın herhalde sen..:)

Sana yönleltilen sorulara hap kadar yazılar ile anlamsız cevaplar vererek sevenlerini fazlası ile üzüyorsun , senden daha uzun yazılar bekliyoruz ..korkma klavyenin tuşları bozulmaz ...:)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar konuyu saptırmayın LÜTFEN.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya videoda açık açık ben dini istismar ediyorum diyor.Bunu duymak için siyaset gerekmez.Siz nasıl insanlarsınız ki bu adamı hala savunabiliyorsunuz.Adam diyor hep namazla geçmez hayat arada bir meşk de lazım Hoop bir bakıyoruz adam tecavüzden içeriye girmiş..Yazık böyle insanların düşüncelerini örnek alıp onun gazetelerini okuyanlara.

umutan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir TV proğramında videosuna yer verilen zikir sahnesinde Müslüm Gündüz ve Hüseyin ÜZMEZ'in görüntülerine şahit olduk. Hüseyin ÜZMEZ bir gazeteci ve belirli bir kesime hitap eden bir kişiydi. çocuk yaşta bir kıza gayri-ahlaki davrandığından dolayı halen tutuklu. Hüseyin Üzmez'i yaptığı bu çirkin durumdan dolayı kınıyorum.
Hüseyin Üzmez, Kimsenin temsilcisi ve önderi değildir. İnançlı insanların önderi Hazreti peygamberdir. Kendi yaptığı bu rezilliğin cezasını çekeçektir.
İyi niyetli kişiler eksik olmaz, o sahnede zikir yapan kişiler kendi inançlarının gereğini yerine getirmek için zikir yapıyor iseler ve kimseye zararları yoksa çok makul bir husus. Şahsen verilmek istenen o manevi havanın teneffüsü bana ağır geldi. Yapılmak istenen manevi bir ortam ama, ortamın birden bire başka atmosfere taşınmazı hoş değil. Saygı gösterirken lauballik uygun değilse zikir sahnesinin havasını korumayarak lauballiğe dönüştürülmesi değişik bir tavır.
Doğrusu, Hüseyin Üzmez'in ifadeleri yerine göre manasız ve boş, yapılan işin bir karşılığı varsa oda ALLAH'dan beklenir. Müslüm Gündüz'ü öveyim derken lüzümsüz taltiflerde bulunması uygun değil.
ALLAH, gerçek manevi büyüklerin meclisinde bulunmayı nasip etsin. Kar gökyüzünden yere doğru yağarken masum ve tertemizdir. ne zamanki insanların ayak bastığı yere düştüğünde, düşülen yerin durumuna göre rengi değişiverir ve siyahsa siyah rengi alır.
Müslüman olarak kendi yaşantı biçimimizi ALLAH'ın emirlerine, Peygamberimizin cihan-şumul sünnetine uygun şekilde mamur edebilmiş olsaydık kimse bizim bilmemezliğimizden faydalanarak sömüremez ve iyi niyetimizden faydalanamazdı.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Orada soylenmek istenen sey basin tarafindan carpitilmis yada bu haberi yapanlar dinden imandan bihaber yasiyorlar..Huseyin Uzulmez yatta geber derken ne soylemek istedi once bunu bir anlayalim..Islam dininde Ameller niyetlere goredir seklinde bir kural vardir.yani sen adam oldurmek istemedin ama adama carptin oldu.burda ALLAH katinda cinayetten sorumlu tutulmazsin.namaz kilarkende icinde ALLAH a dine Peygambere bir ask bir sevda beslemiyorsan,bosuna yat kalk ALLAHU EKBER yatta geber.burda bunu soyleyen adam hakli.bu Huseyin Uzelmez de olsa hakli.yani ibadetlerimizi icimizden gelere isteyerek severek yapmaliyiz.yoksa omrumuz boyunca bosa ac kalir bosa egilir kalkariz.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu pislik herifi hiç sevmiyorum.Ama video da sanki bazı yerlerde çarpıtma var.

'' Adamın içinde hiç bir şey yok.Allahu ekber Allahu ekber yatta geber ''
Demiş.(doğruda demiş)
'' Namazın içinde hiç bir şey yok'' dememiş.

Ama bu adamın pislik olmadığını göstermez.:angry:

Vatan ve Fox gene üzmez gibiler yüzünden müslümanları kirletmeye çalışıyor.:angry:

Vatan ,Fox, Üzmez gibilerini temizlemenin bir yolu olsa keşke :wacko:(Demokratik yoldan tabi)

doğru tespit arkadaşım, konuşmayı kesmişler, sadece manşet yaptıkları kısmı yayınlamışlar, ayrıca art alanda konuşan spikerin her fırsatta söylediği din istismarcıları kelimesine de iğrendim, bu medya grubundan ancak bu kadar alçakça tabirler beklenebilir. Ancak esas olan şudur, soyu sopu belli olmayan, 10 yılda "0" dan bu günlere gelen patronlarının pisliğini bu tarz haberlerle örtemezler. :angry:

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Haber Belli.. Başlık Belli.. Konusu Belli..

Bazı dengesizler de Hüseyin Üzmez olayını yine Müslümanlara yıkmaya çalışıyor.. Aynen 28 şubat sürecinde olduğu gibi.. O zaman çıkan haberlerin hepsinin yalan olduğu uydurma olup planlandığı açığa çıktı.. Bu olay uydurmadır veya değildir beni bağlamıyor.. Çünkü ben Müslüm Gündüz olayından sonra "bu duaya amin demem" Sonuç önemlidir.. Bu tür haberlerle Müslümanlara ve İslam'a saldırı söz konusudur.. Buna da bizlerin alet olması oldukça hazindir..

Kişi hakkında istediğinizi atıp tutun.. Çalıştığı yaşadığı çevrelere sövüp sayın.. Ama İnancımıza ( Dinimize ) dil uzatmayın!

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya size acıyorum artık. Diyorsunuz ki Müslümanlara yıkıyorsunuz! Ne demek yıkıyoruz. Sen Müslümansında biz gavurmuyuz? Adamlar konuşmuş biride çekmiş ve haberlerde yayınlanıyor. Tabi bu adam vakit yazarı, vakitte sizin yamağınız olduğu için gerçekleri at gö.ünden, pardon gözlüğünden görüyorsunuz.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bir kere böyle ibadetmi olur ya .50 cm sakal herkes kıl tüy içinde.En uzun sakalı kim uzatırsa o daha mı erdemli oluyor?.Transa geçmiş vaziyette ne idüğü belirsiz şeyler söylüyorlar.Ne dua ettikleri belli ne şarkı söyledikleri.İbadetin bu kadar çarpıtılması.Bu insanların islamın baş savunucuları olarak gösterilmesini benim bünyem kaldırmıyor.Siz habere kızacağınza bu insanlara kızın.Adamlar gerçekleri ortaya çıkarıyorlar işte böyle.Yok montajmış yok bilmemne.Bu kadar çocukça bahaneler bulmayın artık.Yanı başınızda olsa bunlar montaj diyeceksiniz.