'Allahu Ekber, yat da geber!'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ernesto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hüseyin Üzmez : 'Allahu Ekber, yat da geber!'

Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'in şok görüntüleri!

FOX Haber, küçük bir kıza cinsel saldırı suçundan yargılanan ve bu nedenle cezaevinde tutuklu bulunan Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'in şok görüntelerini yayınladı. Hüseyin Üzmez'in namaz kılanlarla ilgili çirkin benzetmeleri çok konuşulacak.

Görüntülerde bir tarikat evinde zikir törenine katılan Hüseyin Üzmez, coştukça coşuyor. İlahilerle başlayan zikir töreni, Haydar Haydar türküleriyle ilerleyen saatlerde sıra gecesine dönüşürken, Hüseyin Üzmez'in dili de çözülüyor.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/haberd...1&tarih=23.10.2008&Newsid=205130&Categoryid=1

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tv de videosunuda gösterdiler. Tabi siz sav ın sesine videosuna inanırsınız ama kendi adamınızın videosuna inanmıyorsunuz.

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üzmezin mahkemesi sonuçlanmadan bişey diyemiyorum ve ben asla bu olayın doğru olacağına inanmıyorum ama doğru ise de yazıklar olsun diyeceğim.şimdiden hüküm vermek yanlış.

bu manşet incitici olmuş ancak doğan medyası yapabilirdi...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
1-Hüseyin Üzmez ve onun gibilerin savunulacak bir yanı yoktur...
2-Hüseyin Üzmez ve onun gibiler İslam dininin temsilcileri değildir...
3-Temsilcileri olmadıkları için yaptıkları ile İslam'a ve Müslümanlara saldırmak en hafif tabir ile dengesizliktir, cahilliktir...
4-İslam dini bir yoldur. Yolcunun yoldan çıkmasında ya da eğri yürümesinde yolun bir suçu yoktur... Nitekim niceleri bu yolda dümdüz ilerleyebilmektedir...
5-Üzmez ve onun gibiler bu yaptıkları yanlışlıkları İslam emrettiği için yapmamışlardır... Aksine İslam onların bu tür davranışlarını yasaklamıştır... ancak bir kesim İslam'a saldırmak için bu tür kişileri örnek göstermektedirler ama nedense İslam'ın bu durum hakkındaki görüşlerine yer vermemektedirler... Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...
6-Kendini İslami kesim ya da Muhafazakar olarak tanımlandıranlar yanlış yapan bir kimse varsa açıkça yanlışını söyleyebilmelidirler bu adam bizden yaklaşımı görüldüğü Üzere İslam'a saldıranlar için bir fırsat sağlamaktadır...
7- Son olarak Müslümanlık günahkara değil günaha düşmanlıktır...

abhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ergenekonda nasıl safra atılıyorsa , inananlar içinde dengesiz olanlar da o şekilde atılacaktır.
yanlışı savunmak gibi bir lüks olamaz

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu pislik herifi hiç sevmiyorum.Ama video da sanki bazı yerlerde çarpıtma var.

'' Adamın içinde hiç bir şey yok.Allahu ekber Allahu ekber yatta geber ''
Demiş.(doğruda demiş)
'' Namazın içinde hiç bir şey yok'' dememiş.

Ama bu adamın pislik olmadığını göstermez.:angry:

Vatan ve Fox gene üzmez gibiler yüzünden müslümanları kirletmeye çalışıyor.:angry:

Vatan ,Fox, Üzmez gibilerini temizlemenin bir yolu olsa keşke :wacko:(Demokratik yoldan tabi)

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zuhaha. :mrgreen: Başlığı görünce koptum yaaa. :mrgreen:

Sapık herif. :D

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu din istismarcılarının gerçek yüzünü biz zaten biliyoruz.Onları destekleyenler ise bunları bilmek istemiyor,hatta iftira diyecek kadar ileri gidiyorlar........

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şerefsiz Medyanın Şerefsizce İftiraları Ama Eninde Sonunda Hak Yerini bulacak Bu arada Bazı Arkadaşlar Dini konularda Anti dinsiz olmuş Tüm Dini konularda Atıfta ve iftirada bulunmayı sürdürüyor..

Yine Müslümanlarla Dalga Geçiyorlar O zikir Çekenlerin Hepsi Vatan ( Doğan ) Kendi Adamları ve kendi yandaşları Nasıl Ali kalkancının ve Merve kavakcının Doğan haberin Adamı olduğu gibi

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Böyle bir durum varsa Vatan Gazete'sinin buna sevinmesi gerekirdi. Ama eleştirmiş. Yani Vatan kendi kendine terbiyesizlik yapmış. :)

Milletin peşinden gittiği kimselere bak..

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böyle bir durum varsa Vatan Gazete'sinin buna sevinmesi gerekirdi. Ama eleştirmiş. Yani Vatan kendi kendine terbiyesizlik yapmış. :)

Senin Gibi akıllı insanların bunu düşünmesini istemiş :=)

Artık değil kimse Her verilen habere inanmıyor kimse

Millet farkında habar milliyet,hürriyet,namussunz Vatan ise
Düşünüyor iki kere
haberi değil artık millet haberin hilesini izliyor :)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
HABER BAŞLIĞINI KINIYORUM

Hüseyin Üzmez kim olduğu , neci olduğu işlemiş olabileceği günahının üzerini bastırmaz .. Ortada bir suç var ise buna mahkeme karar verir , bir yanlışlık olsa dahi en nihayetinde Mahkemetül kübra'da her ayıp temizlenir ...

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şerefsiz Medyanın Şerefsizce İftiraları Ama Eninde Sonunda Hak Yerini bulacak Bu arada Bazı Arkadaşlar Dini konularda Anti dinsiz olmuş Tüm Dini konularda Atıfta ve iftirada bulunmayı sürdürüyor..

Yine Müslümanlarla Dalga Geçiyorlar O zikir Çekenlerin Hepsi Vatan ( Doğan ) Kendi Adamları ve kendi yandaşları Nasıl Ali kalkancının ve Merve kavakcının Doğan haberin Adamı olduğu gibi

montaj tabi. zahit de montaj. dişlide montaj. gemicik de montaj. damat da montaj. herşey montaj. matriks adeta. bu halkın gözünü kör etmiş bu büyücü montajcılar. uyanın artık yaa.:)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hey gidip günler hey, bu sözü birileri çocukken bizlere söylerdi, amaçlarına ulaşamadılar üzerimizde oynadıkları oyunlarla. Çocukluktan beri çok değişik terimlerle dinden soğutulmaya çalıştılar. Şu anda da onların hepsi mutsuz ben mutluyum. galib olan Allah gerisi hikaye..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
videodaki zikir müziği çok güzel, süper headbang yapası geliyor adamın, bırakıyorum metal'i zikire geçiyorum.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
ortamdaki adamlara koptum birisi böğrünü yumruklaya yumruklaya arkaya devrildi :D valla orda olmak isterdim yalandan yallah yallah bağıracan savuracan kendini sağa sola :D din buysa ben dinsizim :)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Videoda şu sözler dikkatinizi çektimi ( içinde hiç bir şey yok ***** yatta geber ) diyor yani anlıyacağımız cımbızla seçilmiş kelimelerin sesini açıyorlar ama cümlenin devamı yok .. :)

Zikir görüntülerine gelince dikkat ettiyseniz çoğu montajlanmış görüntülerden ibaret , ali kalkancı fadime şahin olayında olduğu gibi müritlerinde figüran olmadığı ne malum .. :)

Fikir yürütebilen biri bu videonun kasıtlı olarak hazırlanıp servis edildiğini anlıyabilir .. gazetevatan yine boş işlerin peşinde koşmuş .. :D

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ergenekoncuların duymadığınız ses kayıtlarına inanıyorsunuz da videolu görüntüye inanmıyorsunuz. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Ergenekoncuların duymadığınız ses kayıtlarına inanıyorsunuz da videolu görüntüye inanmıyorsunuz. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum...

Olabilir, neden inanmayalım. Anlamadığınız noktayı şöyle özetleyelim; Vatan Gazetesi her zaman eleştirdiği şeylere bugün sahip çıkıyor. Sence bunda bir terslik yok mu?

Yem çok, balık da çok.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sizeneki kardeşim eleştirir-savunur. Video nun kendisi Fox tarafından da verildi. Adamın konuşmaları açık hadi vatan ı bırak Fox veriyor. Görüntüler fake mi? Değilse niye inanmıyorsunuz? Siz daha Ergenekoncuların duymadığınız aslı astarı olmayan ses kayıtlarına inanıyorsunuz... Ayrıca boşa yazdığımın da farkındayım kafa da tıkırtı olmuyorsa arıza yapmış demektir ve sizlerde de bir tıkırtı duyamıyorum.

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18

gazetevatan ses ve görüntülerin üzerinde oynamış , montaj yapmış .. videoyu izleninmi bilmiyorum ama çok basit , baştan savma bir iş çıkarmışlar ve bunuda servis etmişler :D :D...

Bu arada :
Hüseyin Üzmez'in ismini mahkemeye intikal eden malum olay ile duydum ve hala mahkemesi devam etmektedir .. Avukatı veya taraftarı değilim ..

Ama siz fanatik bir ergenekoncu olmuşunuz .. Devlet millet için vardır , üç beş ergenekoncu çapulcu için değil ......

+ fox tv ile gazete vatan aynı kaba ....... dıddd ediyor ...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
MtHan, hem soruyu bize soruyorsun, hem bizim hakkımızda konuşulanları referans alıyorsun, hem de işine gelmeyince "size ne ki" diyorsun. Vallahi bize ne, buyur kardeşim, meydan senin.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
gazetevatan ses ve görüntülerin üzerinde oynamış , montaj yapmış .. videoyu izleninmi bilmiyorum ama çok basit , baştan savma bir iş çıkarmışlar ve bunuda servis etmişler :D :D...

Bu arada :
Hüseyin Üzmez'in ismini mahkemeye intikal eden malum olay ile duydum ve hala mahkemesi devam etmektedir .. Avukatı veya taraftarı değilim ..

Ama siz fanatik bir ergenekoncu olmuşunuz .. Devlet millet için vardır , üç beş ergenekoncu çapulcu için değil ......

+ fox tv ile gazete vatan aynı kaba ....... dıddd ediyor ...

Tabi canım sizin stv ve zaman ayrı kaptan besleniyor zaten. Siz hala inanmaya devam edin...

@Elmacık

Ayrıca o gazeteyi referans da almadım fox tan aldım. Ne de olsa senle başa çıkılamayacağını bildiğimiz için sizin hizmet ettiklerinizin medyası tükürdüğünü yalamıyor hiç sanırım.

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Daha bu adamı savunanlar yokmu yazık....

Bu adamı savunmuyorum ... Yaptıkları doğruysa Allah ıslah etsin...

Ama Sen Tuncay Özkan'ı savunuyorsun .. Hemde onca suçu işlemiş olmasına rağmen .. Cok sevdiğini iddaa ettiğin Atatürk'ün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına karşı gelmesine rağmen ...
İçten ice ülkeyi birbirine katmak istemesine rağmen Tuncay Özkan'ı savunabildiğine göre, bu adamı da savunanlar cıkacaktır...

Bak Tuncay'ıma neler yapiyor , sizden paraları toluyor BİZ KAC KİŞİYİZ SAĞ BAŞTAN SAYIN Diyerekten .. Sonra gidip Tv kuruyor. Sonrada napsa beğenirsiniz Fethullahcı dediği adamlara o çok değerli Televizyonunu satıyor.. Aylarca maaşını ödemediiği çalışanların çektikleride cabası... Adam darbeye teşvik ediyor.. Adam hakaret ediyor..Adam İftira ediyor. Adam Türkiye cumhuriyeti Devletine, anayasasına karşı geliyor sen hala o adamı savunabiliyorsun ..

Ee o zaman bu habere konu olan şahsıda savunanların cıkması senin bu kadar üzmemeli diyorum...

Saygılarımla ..

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi canım sizin stv ve zaman ayrı kaptan besleniyor zaten. Siz hala inanmaya devam edin...

@Elmacık

Ayrıca o gazeteyi referans da almadım fox tan aldım. Ne de olsa senle başa çıkılamayacağını bildiğimiz için sizin hizmet ettiklerinizin medyası tükürdüğünü yalamıyor hiç sanırım.

Ya bu konuyu kilitleyin lütfen; sizin gibiler konuyu bu kadar saptırır şimdi samanyolu televizyonu ile zaman gazetesinin ne alakası var bunu bize izah et. Göya siz bizden zekisiniz ya ....