okanyazici29
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Müslümanım elhamdülillah ama Allah lafını duyunca rahatsız oluyorum sebebi nedir?
daha dün akşam Allah adını duyunca rahatsız olmuyordum bu sabah ne olduysa bilmiyorum.böyle karından rahatsızlık duyuyorumİnancın zayıf olabilir. Ne tür bir rahatsızlık duyuyorsun mesela? Olaylar üzerinden örnek verebilir misin?
Youtube'dan saffat, bakara suresi dinle rahatsızlık hissedecekmisin bakalım.daha dün akşam Allah adını duyunca rahatsız olmuyordum bu sabah ne olduysa bilmiyorum.böyle karından rahatsızlık duyuyorum
Maalesef işte insana göre değerlendirmemek lazım. Adam namazında niyazındadır. Ama herşey yapar yolsuzluk rüşvet hukuksuzluk. Normal biri de görünce ters etki yapıyor.İslam adıyla yapılanlar, Allah ismini bir tehdit olarak algılamana sebep oldu muhtemelen. Aynısı bana da olmuştu birkaç sene önce.
Teşekkürleraile hekimine git o seni ilgili hekime yönlendirir tsb olabilir...
İçten içe rahatsız ediyor sanırsam. Belki inançsızlığın başlangıç belirtisi olabilir.daha dün akşam Allah adını duyunca rahatsız olmuyordum bu sabah ne olduysa bilmiyorum.böyle karından rahatsızlık duyuyorum
Bence bütün kutsal kitapları ve dinleri bir incele.
Semavi dinleri okusa araştırsa yeter.Dünyada dinlere göre nüfus - Vikipedi
tr.wikipedia.orgKategori:Felsefi akımlar - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Bana biraz fazla geldi, ne dersin?
yok öyle bir şey sonsuza kadar Allah'a inanırımİçten içe rahatsız ediyor sanırsam. Belki inançsızlığın başlangıç belirtisi olabilir.
nasıl yani?Ailen iyi dua biliyorsa onlara bir okur. Belki geçer.
Çevre baskısı altındasın ve kötü arkadaşların var.Müslümanım elhamdülillah ama Allah lafını duyunca rahatsız oluyorum sebebi nedir?
Neden, ya diğerleri doğruysa?Semavi dinleri okusa araştırsa yeter.
Sekiz kollu Şiva'ya mı inanıyorsun?Neden, ya diğerleri doğruysa?
Hangisinin doğru olduğuna dair kanıtımız yok. Olur olur. Belkide o gerçektir.Sekiz kollu Şiva'ya mı inanıyorsun?
Hiç tartışmaya girmeyin sinirlerinizi bozar.Sekiz kollu Şiva'ya mı inanıyorsun?
Neyse konumuz dinler değil doğru söylediniz?.Hiç tartışmaya girmeyin sinirlerinizi bozar.
Tanrı dediğimiz kavramın evreni başlatan enerji olduğuna, enerji kaybolmadığı sadece dönüştüğü için de evrenin Tanrı'nın ta kendisi olduğuna inanıyorum ve bunu en iyi kapsayan inanç etiketi sanırsam Panteizm. Semavi dinlere dahil değil sanırsam?Sekiz kollu Şiva'ya mı inanıyorsun?
Haklısınız.Hiç tartışmaya girmeyin sinirlerinizi bozar.
İsterse diğerlerini de araştırır.Neden, ya diğerleri doğruysa?
Araştırınca insan sapıyor. Her dinde geçerli?. O irade varsa sende araştır.İsterse diğerlerini de araştırır.
Elhamdülillah derken de "Allah" demiş oluyorsun.Müslümanım elhamdülillah ama Allah lafını duyunca rahatsız oluyorum sebebi nedir?