İyice sinir oldum bunedir böyle arkadaş.Konuya geçelim.Dün akşam pc açıkken birden kilitlendi hiç bişi açmadı.Yeniden başlattım bu sefer masaüstü resmi var diğer masaüstü simgelerin hiçbiri gelmedi.Bide arada bir ms-dos dosyası çıkıp hemen gidiyodu ekrandan.Sonra format attım hemde 2 kere.Şimdi verceğim resme bakın hangi programa tıklasam mahvediyo.
İşte resim:
Evet programa tıklıyorum programın ikonunu yok ediyo bide tıklarken böyle oluyo.Ms-Dos geliyo.
İşte resim:
Lütfen yardım edin bi el atın düzeltelim şu XP'yi 2 kere format attım banamısın demedi yine aynısı.Hard diskten kaynaklanabilirmi.Bide 1-2 program sorun olmuyo ama çoğunda programı bozuyo.Sorun nedir bilen varsa mesaj atsın lütfen.
İyi günler...
İşte resim:
Evet programa tıklıyorum programın ikonunu yok ediyo bide tıklarken böyle oluyo.Ms-Dos geliyo.
İşte resim:
Lütfen yardım edin bi el atın düzeltelim şu XP'yi 2 kere format attım banamısın demedi yine aynısı.Hard diskten kaynaklanabilirmi.Bide 1-2 program sorun olmuyo ama çoğunda programı bozuyo.Sorun nedir bilen varsa mesaj atsın lütfen.
İyi günler...