Alışveriş Yap Para Kazan - İnternet alışverişlerinizden para kazanabilirsiniz...

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
(Edit... Not: En alta bir site daha ekledim lütfen o siteyede bakınız...)

Avantajix nedir?

Avantajix internet üzerinden para dağıtan teknolojik bir platformdur.

Avantajix’te listelenmiş bir mağazadan alışveriş yaptığınızda, mağaza Avantajix’e bu alışveriş karşılığında bir komisyon öder. Avantajix ise kendisine ödenen bu komisyonu size verir, böylece alışverişiniz benzersiz bir şekilde ucuzlar.

Avantajix size ödediği bu paraya “para iadesi” adını verir, çünkü paranızın bir bölümünü size iade etmektedir. Bu kazançlı alışveriş konsepti Türkiye’de ilk ve tektir.

Avantajix anasayfa için TIKLAYIN

Avantajix'e Üye olmak için BURAYA TIKLAYIN
==>>

Alışveriş yap para kazan video mutlaka izleyin...

[video=youtube;bYAvy-e75TE]http://www.youtube.com/watch?v=bYAvy-e75TE[/video]

Avantajları nelerdir?

Avantajix internetteki tüm avantajları listelemek amacıyla yola çıkmış bir internet sitesidir ve kullanıcılarına şunu söz vermektedir:

- Avantajix size sadece nakit para öder. (Bonus, mil, puan vesaire değil, sadece nakit para)
- Avantajix size şartsız para öder. (Yani verdiğimiz parayı şurada harcayın gibi şartlar getirmez. Size ödediğimiz parayı istediğiniz yerde güle güle harcayın.)
- Türkiye’nin (ve pek yakında dünyanın) en geniş avantaj yelpazesi.
- Tamamen bağımsız.
- 24 saat müşteri hizmeti.

Örnek verebilir misiniz?

Bakın size bir de örnekle anlatalım ki yanlış anlama olmasın:

Mesela 1.000 TL’lik bir sigortanızı Avantajix vasıtası ile yaptırdınız diyelim. Ve diyelim ki buradan %6 para iadesi alıyorsunuz. Bu durumda kazancınız 60 TL’dir. Avantajix 60 TL’yi göstereceğiniz hesaba yatırır. Avantajix’ten alacağınız para iadeleri kesintisiz olarak %100 hesabınıza yatacaktır.

Avantajix her ayın 25’inde eğer hesabınızdaki para 25 Liranın üzerindeyse size nakit para olarak ödeme yapar.

Kısacası Avantajix ile: internetten para kazanabilirsiniz veya evden para kazanabilirsiniz veya alışveriş yaparak para kazanabilirsiniz. Siz ne derseniz o....

Ayrıca birde bu site var avantajixten çok daha iyi kazandırıyormuş BURAYA TIKLAYIN==>>

Avantajix yılda 10 lira komisyon alır ama beruby'de komisyon yok. Ne kazanırsanız size iade edilir.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hadi hadi yeme bizi birader, senin çıkarın ne bu işte :dil:
boş işler bunlar.
balığı yerler kılçığını sana verirler bunlar .kanma böyle şeylere.
kafanı çok takma böyle şeylere git çalış biryerde adam ol:)

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hadi hadi yeme bizi birader, senin çıkarın ne bu işte :dil:
boş işler bunlar.
balığı yerler kılçığını sana verirler bunlar .kanma böyle şeylere.
kafanı çok takma böyle şeylere git çalış biryerde adam ol:)

Tavsiyelerin için çok teşekkürler kardeşim. :)
Benim zaten bir işim var, inernet üzerinden çok uygun fiyatlı ürünleri araştırıyorum bu şekilde para iadesiyle puanla falan oldukça uygun bir fiyata aldığım ürünleri kendi marketimiz üzerinden veya eşe, dosta, akrabaya satıyorum. 5 ayda avantajix üzerinden aldığım para iadesinin toplamı buyurun SS:

avantajix.PNG

avantajix olmasa 700 lira çöpe gidecekti, o açıdan bakarsanız benim için önemini daha iyi anlayabilirsiniz.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
eş dostu kazıklamak benim işim diyorsun yani nladım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vergide kaçırıyorsun bide.
bu ülke düzelmez.insanlar birbirini kazıklama kayıtdışı ticaret peşinde.