Alıntı Bildirimi

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Merak ettiğim için soruyorum...

Forumda herhangi bir mesajımızdan alıntı yapıldığında bizi bilgilendiren bir uyarı verebilecek bir sistem var mı?

Sonuçta bizden alıntı yapan kişi bizim mesajı alıntı yapmak için alıntı ikonuna basıyor. O ikona basıldığında bize aynı zamanda bir uyarı gelemez mi?

Bazen bir konuda bize soru sorulmuş oluyor farkında olmadan cevap vermiyoruz ve saygısızlık yapmış oluyoruz...

Bence çok faydalı olur...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Haklısın Elbruz.Her zaman eski mesajları kontrol edemiyoruz.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Örneğin mesajımızı değiştirdiğimizde, mesela biri mail adresini yazdı ve siz ona alıntı ile bişey yazdınız.Adam mesajını editleyip mail adresini kaldırdığında sizin alıntı yaptığınız mesajda hala mail adresi yazıyor.Şöyle bir sistem olabilir mi mesajımızı editlediğimizde o mesajdan alıntı yapılan mesajlarda otomatik değişebilir mi ?

Ayrıca elbruz'a katılıyorum.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
alıntı tuşu kullanılırsa yapılır elbette. çok zor değil fakat alıntı tuşu kullanılmadan size yönelik bir şey yazılırsa ona henüz bir çözüm yok.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
İki öneri de güzel:)

Ama imkan var mı acep?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Örneğin mesajımızı değiştirdiğimizde, mesela biri mail adresini yazdı ve siz ona alıntı ile bişey yazdınız.Adam mesajını editleyip mail adresini kaldırdığında sizin alıntı yaptığınız mesajda hala mail adresi yazıyor.Şöyle bir sistem olabilir mi mesajımızı editlediğimizde o mesajdan alıntı yapılan mesajlarda otomatik değişebilir mi ?

Ayrıca elbruz'a katılıyorum.

O zaman da çirkef bir yazı yazana bak kardeşim sen bunu bunu yazmışsın deyip alıntılayamayacaksın çünkü değiştirecek adam, senin alıntı da değişecek. Adam imlâ hatası düzelttim diyecek, apışacaksın.:)
-----------------------------
Elbruz46'nın önerisini ben de destekliyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Böyle bir sistem var mı bilmiyorum ama arama bölümüne isminiz yazıp -mesaj gösterimi- kontrol edebilirsiniz. :D