Alinmiş sistem nasil

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar uzun araştirmalar sonunda yorumlarinizida alarak sonunda yeni sistemi almiş durumdayim
alinan sistem
AMD phenom 945 X945 3.0 ghz
ASUS M4a87td USB3 DDR3
kingston 2gb 1333
sapphire hd 5570hm 1gb 128 bit
samsung dvd rw
LG 18.5 e1960s pin led monitör
GİGABAYT GZ X2 420 WAT KASA
KLAVYE MAUS MS
A4 kamera
kart okuyucu
sistem fiyati 1150 tl fiyat olarak ve sistem olarak yorumlariniz iyimi olmuş şimdiden teşekkürler

morglin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun :) Günlük kullanım için yeterli bi sistem ancak oyun oynamayı düşünüyosan pek yeterli değil maalesef ekran kartından dolayı

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı olsun :) Günlük kullanım için yeterli bi sistem ancak oyun oynamayı düşünüyosan pek yeterli değil maalesef ekran kartından dolayı

Ekran kartini bütceden dolayi düşük duttum ilerde değişebilir

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Bence oyun oynamak için yeterli değil diye bir yorum yapmak yanlış bir şey. Oyun vaaaar, oyun var. Son teknolojik oyunlardan yüksek performans alamazsın demek daha doğru. Yoksa binlerce oyunu çok rahat bu bilgisayarla oynayabilirsin.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sorun yok o zaman :) ama emin ol F/P olarak çok iyi bi sistem olmuş iyi günlerde kullan :)
Sağolun bi kac oyun icinde ekran kartina da cok para vermek gerekmezde sanirim malum bütce bu kadar fiyat olarakta bu sistem daha bunun altinada alinirmiydi baya araştirdim nette ama yine de daha önceki pc yi aldğim bilgisayarci arkadaşimdan aldim netteki satiş yerlerinde bu fiyata gelmemişti

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Alınmış sistemin davası olmaz.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yoyun oynayan birisi olarak en guzeli konsol arladaslar. nekadar iyi kart alirsan al sonunda kaldiramayacagi oyun oluyo mutlak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hayırlı olsun güzel sistem. tam bir f/p sistemi olmuş. darısı başıma. :)
oyun oynayan birisi olarak en guzeli konsol arladaslar. ne kadar iyi kart alirsan al sonunda kaldiramayacagi oyun oluyo mutlak
kesinlikle katılıyorum. 4000-5000 tl gibi paralara oyun canavarı sistem kurmak yerine 1500-2000 tl civarı bir fiyata konsol + hdtv alıp artanına da 2000 tl civarında iyi bir sistem kurulabilir.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bütçenizi bilmiyorum ama sistem ile ilgili düşüncelerimi yazayım. Ram 4 GB ve ekran kartı 5770 olsaymış daha iyi olurmuş. Bu arada kasadaki 420W güçkaynağı sıkıntı yaratabilir. Muhtemelen o değer peak değerdir.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bütçenizi bilmiyorum ama sistem ile ilgili düşüncelerimi yazayım. Ram 4 GB ve ekran kartı 5770 olsaymış daha iyi olurmuş. Bu arada kasadaki 420W güçkaynağı sıkıntı yaratabilir. Muhtemelen o değer peak değerdir.

Güc kaynağini 500wat higpower olarak değiştim sorun yaşatabilir düşüncesiyle ram daha sonra 2gb olarakta ilave olacak bütce şimdilik kısıtlı 1TP olarakta hdd ilave olacak 500wat higpowerin arti daha iyi ekran karti ilave olunca sorun olurmu arkadaşlar

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güc kaynağini 500wat higpower olarak değiştim sorun yaşatabilir düşüncesiyle ram daha sonra 2gb olarakta ilave olacak bütce şimdilik kısıtlı 1TP olarakta hdd ilave olacak 500wat higpowerin arti daha iyi ekran karti ilave olunca sorun olurmu arkadaşlar

daha iyi bi ekran kartı alacaktın madem şimdi niye almadın ki arkadaşım? zaten bunu almışsın bi daha para verip yeniden mi alacaksın?
Böyle yarım yarım toplayacağına biraz daha bekleyip ( para biriktirip) alsaydın ya o vakit...

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
daha iyi bi ekran kartı alacaktın madem şimdi niye almadın ki arkadaşım? zaten bunu almışsın bi daha para verip yeniden mi alacaksın?
Böyle yarım yarım toplayacağına biraz daha bekleyip ( para biriktirip) alsaydın ya o vakit...

Doğruda kardeşim ekran karti cok önemli değil cok gerekmedikce değişmeyecek 250gb lik hdd vardi bunuda atamazdim ram ise 2 gb takili buda şimdilik yeterli ilave olunca 1TB HD power sorun cikatrmi