Power tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sistem

AMD phenom 945 X945 3.0 ghz
ASUS M4a87td USB3 DDR3
kingston 2gb 1333
sapphire hd 5570hm 1gb 128 bit
samsung dvd rw

Bu sisteme 500 watlik Power gerekli tavsiye edebileceğiniz marka ve model hangisi alinmali yardimci olursaniz simdiden sağolun

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Aşağıdaki Güç Kaynağını Almıştım Çokda Memnunum Senin Sisteminede Yeter.!!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Demedi Deme Dctor Senin Benim Tavsiye Ettiğimi Alacaksın :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
High Power Absolute 1000w kullanıyorum. SLI sistem kullandığımdan ben biraz abarttım ancak sana bunun yarısı da yetecektir.
Bu sistem için 80+ logosu gördüğün herhangi birini tercih edebilirsin. Hem maksimum verimlilik alayım hem de faturam biraz daha az gelsin dersen 80+ bronze, silver, gold'lardan birine bakacaksın. Biraz fazla ödeyeceksin ama bunu elektrik faturandan ettiğin tasarrufla çıkaracaksın. :) Psu sürekli değişen bir bileşen değil, bu sebeple ilerde upgrade düşünüyorsan ihtiyacın olandan biraz daha fazlasını almanı öneririm.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
High Power Absolute 1000w kullanıyorum. SLI sistem kullandığımdan ben biraz abarttım ancak sana bunun yarısı da yetecektir.
Bu sistem için 80+ logosu gördüğün herhangi birini tercih edebilirsin. Hem maksimum verimlilik alayım hem de faturam biraz daha az gelsin dersen 80+ bronze, silver, gold'lardan birine bakacaksın. Biraz fazla ödeyeceksin ama bunu elektrik faturandan ettiğin tasarrufla çıkaracaksın. :) Psu sürekli değişen bir bileşen değil, bu sebeple ilerde upgrade düşünüyorsan ihtiyacın olandan biraz daha fazlasını almanı öneririm.

Arkadaşlar bu sistemin icine ilerde 1tp lik hd ilave edilecek şu anki hd 250 onuda göz önüne bulundurarak tavsiyelerinizi bekliyorum başta yazmadim unutkanliğa geldi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
HDD 20w civarı bir güç çeker diye tahmin ediyorum, o da sistem yüksek performans modunda iken. PSU alırken önce vga, sonra cpu'ya bakmalısın. Diğer bileşenlerin kayda değer güç tüketimleri yok.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HDD 20w civarı bir güç çeker diye tahmin ediyorum, o da sistem yüksek performans modunda iken. PSU alırken önce vga, sonra cpu'ya bakmalısın. Diğer bileşenlerin kayda değer güç tüketimleri yok.

Değerli kardeşim 1TP hd yide hesaba katarsak 500watlik power yeterli olurmu

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Garanti süresini de ihmal etme. Benim daha dün 700 w psu bozuldu. 7 yıl garantili Corsair aldım. Biraz pahalı ama hem kaliteli hemde garantisi uzun.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Değerli kardeşim 1TP hd yide hesaba katarsak 500watlik power yeterli olurmu

Elbette olur. Hatta 400'de yeterli olur. Ancak gerçek güç değerleri olmalı bu rakamlar. Bu sebeple 80 plus yazdım yukarıda. Şu sayfadaki gibi modeller olmalı kafam rahat olsun diyorsan.