Ensar Tosun
Öğrenci
Teknosadaki toshiba indirimleri aşırı uygun gibi gözüküyor ve ben orta seviye oyunlar oynuyorum TOSHİBA SATELLİTE L50-C-16T SİYAH NOTEBOOK - Teknosa bu bilgisayar işime gelir mi ?
Alınabilir. Toshiba eski reyislerden ancak o fiyata K555ub modeline bakabilirsin.Teknosadaki toshiba indirimleri aşırı uygun gibi gözüküyor ve ben orta seviye oyunlar oynuyorum TOSHİBA SATELLİTE L50-C-16T SİYAH NOTEBOOK - Teknosa bu bilgisayar işime gelir mi ?
ram konusunda k555ubler bu bütçede genelde 4 gb toshiba 8 gb büyük fark oluşturur mu acaba?Alınabilir. Toshiba eski reyislerden ancak o fiyata K555ub modeline bakabilirsin.
Evet oluştururu oyunlarda fark eder. Ekran kartı farkı var gerçi arada en fazla 10 fps oynuyor.ram konusunda k555ubler bu bütçede genelde 4 gb toshiba 8 gb büyük fark oluşturur mu acaba?
Eyvallah ben yarın alırım pcyi . hayırlı forumlarToshiba'yı alabilirsin.
Sağolun. Aldığınızda cihaz ile ilgili yeni konu açıp bilgi verirseniz güzel olabilir.Eyvallah ben yarın alırım pcyi . hayırlı forumlar
kazasız belasız geldiği zaman yaparım inşallahSağolun. Aldığınızda cihaz ile ilgili yeni konu açıp bilgi verirseniz güzel olabilir.