ALINIR MI?

İpad mini 2 hala alınır mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Egemen12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben 1-1,5 yıllıgına tablet almayı düşünüyorum. ipad mini 2 retina hala alınır mı? 800 tl

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Alınabilir alınmaz diye bişey yokta daha güncel almak her zaman daha iyi.

Egemen12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
vallaha kardes ben şimdilik idare edecek birşey arıyorum. işte 1 yıl sonra o zamanı en iyi tabletini almayı düşünüyorum

Egemen12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu gidişle bu tabletin güncellemesi 2018 yılında bitecek

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Nasıl istersen bende ipad air kullanıcısıyım. İpad güzeldir. Kafaya koyduysan al düşünme. Bidahamı gelicez dünyaya.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
haklısın kardeşim :):):)
Vallaha önceden herşeyi çok kasardım. Gerçi yine kasıyorum pazartesi stajım başlıyo şimdiden onun stresini yaşıyorum uyuyamıyorum,oysaki çalışacağım yerde daha önce de staj yaptım herkes iyi insan ama hastane havası bana çok baskı yapıyo. Ama genel olarak artık hayata farklı bakmaya çalışıyorum. Bi ara aman telefona bişey olmasın yok kaliteli aksesuar kullanıyım nolur nolmaz. Ne olacağı varsa olsun kendimi sıkmaya mı değer. Erken yatıp erken kalmaya çalışıyorum. Şuan uyuyamıyorum uykum ne zaman gelirse o zaman uyuycam. Burda yazamadığım çok farklı baskılar var üzerimde yaşım daha 17 hayatımı kasmak için çok gencim. Herşeyi bidahamı gelcem düşüncesiyle dolu dolu en mutlu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Mesela sen ipad mini 2 800 tl demişsin ben sana daha iyi başka bi marka tablet önersem onu alsan aklın ipad de kalacak al gitsin canın ne istiyorsa.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
bende 1. nesil var şu an bitik durumda çok kasıyor ana 2. si alınabilir sıkıntı olmaz sadece güncellemeleri yapmayacaksın ben hala ios 7 den çıktığıma püşmanım çok kasıyor çünkü

mehmetcanaksu

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Tablet alcaksan apple al android düşünme bile ama mini2 yerine air serisinden alırsan daha iyi olur .