Egemen12345
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar ben 1-1,5 yıllıgına tablet almayı düşünüyorum. ipad mini 2 retina hala alınır mı? 800 tl
Vallaha önceden herşeyi çok kasardım. Gerçi yine kasıyorum pazartesi stajım başlıyo şimdiden onun stresini yaşıyorum uyuyamıyorum,oysaki çalışacağım yerde daha önce de staj yaptım herkes iyi insan ama hastane havası bana çok baskı yapıyo. Ama genel olarak artık hayata farklı bakmaya çalışıyorum. Bi ara aman telefona bişey olmasın yok kaliteli aksesuar kullanıyım nolur nolmaz. Ne olacağı varsa olsun kendimi sıkmaya mı değer. Erken yatıp erken kalmaya çalışıyorum. Şuan uyuyamıyorum uykum ne zaman gelirse o zaman uyuycam. Burda yazamadığım çok farklı baskılar var üzerimde yaşım daha 17 hayatımı kasmak için çok gencim. Herşeyi bidahamı gelcem düşüncesiyle dolu dolu en mutlu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Mesela sen ipad mini 2 800 tl demişsin ben sana daha iyi başka bi marka tablet önersem onu alsan aklın ipad de kalacak al gitsin canın ne istiyorsa.haklısın kardeşim![]()
Vallaha helal olsun. Hemen hemen her konuya yardımcı oluyorsunuz elinizden geldiğince. Sizin gibi insanları görmek güzel.Bende var, almışken biraz daha üstünü al diyorum.