Alım-satım Bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan post34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
2.el ürün alım-satımı için bir bölüm açılsa fena olmaz aslında. Evdeki atıl ürünler de değerlendirmiş olur. :huh:

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
İyi Olur Ama Bunun için Bence Güzel Bir Sistem Yazılmalı r10'daki gii itrader sistemide olabilir veya gittigidiyordaki sistemin aynısı...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bu konu bi ara daha açıldı sanırım ama yönetim izin vermemişti bölye bişeye :)

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
İyi Olur Ama Bunun için Bence Güzel Bir Sistem Yazılmalı r10'daki gii itrader sistemide olabilir veya gittigidiyordaki sistemin aynısı...
Çok kompleks birşeye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta konu açılıp ilan verilir duruma göre taraflar irtibata geçer... gibi

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Alım satım yapan sitelerde takıl. Neden burada da istiyorsun ki

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Alım satım yapan sitelerde takıl. Neden burada da istiyorsun ki
Alım satım bölümü olması bence de güzel olur ama sadece duyuru niteliğinde olabilir. Örnek: Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum, ilanım gittigidiyor' da www... gibi. Bu durumda ilgilenen arkadaşlar böylelikle alım satım pratigi yapmış olur.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Alım satım bölümü olması bence de güzel olur ama sadece duyuru niteliğinde olabilir. Örnek: Arkadaşlar bilgisayarımı satıyorum, ilanım gittigidiyor' da www... gibi. Bu durumda ilgilenen arkadaşlar böylelikle alım satım pratigi yapmış olur.

Bu öneri çok daha iyi.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Maliye gittigidiyor da satış yapanların peşine düştü şu anda. Başımıza durduk yere iş alırız. :)