Aliexpress YARDIM LÜTFEN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lolol123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lolol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar aliexpressten bunu sipariş ettim http://i.hizliresim.com/O77Bo5.png 1 hafta oldu sanırsam sonra e postaya baktım böyle bi mesaj gelmiş http://i.hizliresim.com/288590.png buna yönlendirdi http://i.hizliresim.com/3YYPgA.png sonra biraz baktım siparişiniz Sipariş Tamamlandı: 3 Ocak 2016 02:46 diye yazıyor ama bişey gelmedi ptteden benimmi almam lazım olmassa paramı geri alabilirmiyim ?
Ürününüz 3 Ocak 2016 tarihinde kargoya verilmiş. Buda yaklaşık 15-20 günden önce sana bu ürün gelmez. Ayrıca adresin doğru ise PTT evine kargoyu getirir.

lolol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelmez derken adresim doğru mesela adamlar getirdiği zaman okulda isem sipariş iptalmi oluyor ? gidip pttden alabilirmiyim?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
gelmez derken adresim doğru mesela adamlar getirdiği zaman okulda isem sipariş iptalmi oluyor ? gidip pttden alabilirmiyim?

Yazılanları dikkatlice okurmusun. 15-20 günden önce gelmez yazmış. Ayrıca evet sen evde yoksan gidip kendin alacaksın şubeden.

lolol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki geri bildirim işini nasıl yapıcam kargo geldiğinde fotoğrafını çekip atıcakmıyım ?

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Şöyle anlatayım. Siz ürünü 01 Ocak 2016 tarihinde vermişsiniz, satıcı ürünü 03 Ocak 2016 tarihinde kargoya vermiş. Bu ürün size kargoya veriliş tarihinden itibaren 15-20 veya en kötü ihtimal 30 gün içerisinde ürün size ulaşır. Tabiki PTT ye kargonuzu alabilirsiniz ancak ürünün ptt ye gelip gelmediğini bilmeniz gerekir. Siparişiniz iptal olmaz.

lolol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim orda sipariş tamamlandı yazınca evde yokken getirmişlermidir şüphesine düştüm bide diğer sorumu cevaplarmısınız

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Peki geri bildirim işini nasıl yapıcam kargo geldiğinde fotoğrafını çekip atıcakmıyım ?
Ürün gelirse herhangi birşey yapmana gerek yok zaten ödeme otomatik satıcıya geçecektir. Sorun ürün gelmez ise geri bildirimde bulunman gerekiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim orda sipariş tamamlandı yazınca evde yokken getirmişlermidir şüphesine düştüm bide diğer sorumu cevaplarmısınız
Size şöyle anlatayım olayı. Şimdi Çinden gelen kargolar 2 şekildedir. 1. Takipli Kargo 2. Takipsiz Kargo. genelde ucuz ürünlerde satıcı takipsiz kargo ile gönderim yapıyor. Takipli kargolarda satıcı size takip kodu veriyor o kod üzerinden takip edebiliyorsun ürünü. Ancak takipsiz kargoda takip edebilmen pek mümkün değil. Bazen postacı posta kutusuna dair atabiliyor.

lolol123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımınız için teşekkürler inş bi sıkıntı çıkmazda gelir