Aliexpress teslim edilemedi?

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Capture+_2016-07-15-00-20-40.png
Merhaba arkadaşlar aliexpressten kulaklik aldım bir siteden kaego takip numarasi ile kontrol ettigimde 7sinde dağıtıma gönderilmiş teslim edilemedi su an is yerinde beklemede yazıyor durum nedir ne yapmam gerekli teşekkürler

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Hocam sana şu kadar söyliyim aynı bende aliexpress den eşime çanta seti almıştım (çanta-ayakkabı-kolye-bilek) aynı benimkide signapurdan gelicekdi 6bucuk ay sonra geldi.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bilgim pek yok acaba ptt şubesine mi gitsem diyorum evime de oldukça uzak bir yerde

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Bilgim pek yok acaba ptt şubesine mi gitsem diyorum evime de oldukça uzak bir yerde
Onlaın bir bilgisi olcağını sanmıyorum karşı tarafndan kargoya verilmediyse onlarda bişey bilmez yapabilceğiniz tek şey sitenin kargo takip bölümünden kargonuzun ne durumda olduğunu takip etmek.

Saint2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sizin gönderdiğiniz JPEG dosyasını görmedikleri için yanlış yorumda bulunmuşlar.
Yarın PTT şubesine gidip paketinizi alın. Sizi adresinizde bulamadıkları için PTT paketi şubesine geri götürmüş.

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar sizin gönderdiğiniz JPEG dosyasını görmedikleri için yanlış yorumda bulunmuşlar.
Yarın PTT şubesine gidip paketinizi alın. Sizi adresinizde bulamadıkları için PTT paketi şubesine geri götürmüş.
Konuda bir jpeg dosyası görünmüyor kusura bakmayın bende bir sorun var galiba.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dediğiniz gibi arkadaslar şubeyi önce arayayım malum aradan bir hafta gecti geri göndermiş olabilirler ellerindeyse gidip alırım teşekkürler

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Dediğiniz gibi arkadaslar şubeyi önce arayayım malum aradan bir hafta gecti geri göndermiş olabilirler ellerindeyse gidip alırım teşekkürler
Şube yakınsa gidebilirsin olmadı ara. Ürün bekletiliyor olabilir. Normalde ürünler 5-6 günde gelir çok uzun süre şubelerde veya kontrol yerlerinde bekletilir.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şube yakınsa gidebilirsin olmadı ara. Ürün bekletiliyor olabilir. Normalde ürünler 5-6 günde gelir çok uzun süre şubelerde veya kontrol yerlerinde bekletilir.
Az once aradim subeyi gelin alin dedi tesekkurederim arkadaslar yardımlarınıziiçin

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende gelmediyse şubeye geri götürmüşler diyecektim ki almışsın bazen böyle durumlar olabiliyor benim şuana kadar aldığım hiçbir üründe takılma olmadı bir şekilde aldım

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paketi aldım satıcı ismimi yazmamis adres doğru fakat isim yok pttdeki yetkilide bu konuda uyardı