JohanGielen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Onlaın bir bilgisi olcağını sanmıyorum karşı tarafndan kargoya verilmediyse onlarda bişey bilmez yapabilceğiniz tek şey sitenin kargo takip bölümünden kargonuzun ne durumda olduğunu takip etmek.Bilgim pek yok acaba ptt şubesine mi gitsem diyorum evime de oldukça uzak bir yerde
Konuda bir jpeg dosyası görünmüyor kusura bakmayın bende bir sorun var galiba.Arkadaşlar sizin gönderdiğiniz JPEG dosyasını görmedikleri için yanlış yorumda bulunmuşlar.
Yarın PTT şubesine gidip paketinizi alın. Sizi adresinizde bulamadıkları için PTT paketi şubesine geri götürmüş.
Şube yakınsa gidebilirsin olmadı ara. Ürün bekletiliyor olabilir. Normalde ürünler 5-6 günde gelir çok uzun süre şubelerde veya kontrol yerlerinde bekletilir.Dediğiniz gibi arkadaslar şubeyi önce arayayım malum aradan bir hafta gecti geri göndermiş olabilirler ellerindeyse gidip alırım teşekkürler
Az once aradim subeyi gelin alin dedi tesekkurederim arkadaslar yardımlarınıziiçinŞube yakınsa gidebilirsin olmadı ara. Ürün bekletiliyor olabilir. Normalde ürünler 5-6 günde gelir çok uzun süre şubelerde veya kontrol yerlerinde bekletilir.
GüzelAz once aradim subeyi gelin alin dedi tesekkurederim arkadaslar yardımlarınıziiçin