- Reaksiyon puanı
- 3,278
20 dk daha uzun sürsun sorun olmuyor pekŞarj kablolarında, uzun tercih etmenizi tavsiye etmem. Şarj kablosu ne kadar kısa olursa şarj o kadar sağlıklı ve hızlı oluyor.
20 dk daha uzun sürsun sorun olmuyor pekŞarj kablolarında, uzun tercih etmenizi tavsiye etmem. Şarj kablosu ne kadar kısa olursa şarj o kadar sağlıklı ve hızlı oluyor.
Hocam 2 dolarlık saatler. Bunların cilde zararı olmaz mı ?Tahmini Teslimat Zamanı
Geceleri doğal ışı veren küre
--- Gönderi Güncellendi ---
Aliexpress.com: Aothpher Store üzerinde Güvenilir duş başlığı yağış tedarikçilerden 4/6/8 Inç Krom Duş Başlığı 2 Bağlantı Borusu Aşırı baş Duş Püskürtücü ile Üst Duş kafa Duvara Monte Ultra ince Duş Başlığı Satın Alın
krom duş başlığı
Tahmini Teslimat Zamanı
su geçirmez led spor saati
Niye hocam çin malı plastik değil mi?
kaç zamandır ptt taşıyor.Siparişi Türkiye'de PTT taşıyacakmış ayvayı yedik... Türkiye dağıtımını yurtiçi yapsa iyiydi.
Yurtiçi kargo taşımış bazı arkadaşlarınkini, neyse ki takipli kargo yaptırdım en azından nerede olduğunu görürüm, bizim burada ptt biraz sorumsuz.burda her paylaşılan linkte tahmini teslimat zamanı yazmasının nedeni ne? yani içeriği görmek için tıklamak gerekli hep.
kaç zamandır ptt taşıyor.
mesele ptt değil sadece. takipsiz gelen kargolarda direk alıcıya teslim etme şartı yokmuş. haberde vermiyorlar. gelip dış kapıya, posta kutusuna vs bırakıyorlar en fazla. bir tane gelen ürünüm öyle oldu. kutusu açılmış, ürün alınmış, geri posta kutusuna atılmıştı. artık kim yaptı yapmadı bilmiyorum.Yurtiçi kargo taşımış bazı arkadaşlarınkini, neyse ki takipli kargo yaptırdım en azından nerede olduğunu görürüm, bizim burada ptt biraz sorumsuz.
Aynen öyle yaptım. 1.30 dolar verdim takipli kargo seçimi yaptım. Bazı satıcılar takipli kargoyu bedavaya sunuyorlar dün onu fark ettim.mesele ptt değil sadece. takipsiz gelen kargolarda direk alıcıya teslim etme şartı yokmuş. haberde vermiyorlar. gelip dış kapıya, posta kutusuna vs bırakıyorlar en fazla. bir tane gelen ürünüm öyle oldu. kutusu açılmış, ürün alınmış, geri posta kutusuna atılmıştı. artık kim yaptı yapmadı bilmiyorum.
konuyu açan arkadaş aslında ilk sayfaya ekleyebilir. 1 dolar daha verip takip kodu seçmek daha mantıklı. ürünü garantiye alırsınız.
Yinede TR ye göre ucuz ve Türkiye de bulunmayan ürünler var. Gelmeme konusunda takipli gönderi yaptığında gelmiyorsa sıkıntı ama takipsiz kargoda kimin aldığını göremezsin ki. Kapıdan başkası almış olamaz mı?Son zamanlarda verdiğim siparişler hiç elime gelmedi artık eskisi gibi cazip değil aliexpres ne ürünler dolar yüzünden iyi onu geçtim ürünler gelmiyor elime 2 tane kulaklık aldım ikiside gelmedi daha sipariş vermeyi düşünmüyorum..Ki zaten böyle bir zamanda alınmaz eskisi gibi değil
Yinede TR ye göre ucuz ve Türkiye de bulunmayan ürünler var. Gelmeme konusunda takipli gönderi yaptığında gelmiyorsa sıkıntı ama takipsiz kargoda kimin aldığını göremezsin ki. Kapıdan başkası almış olamaz mı?
Buraya bakma. Burası güncellenmiyor. Ne zaman eline geldiğinde alışverişi tamamlarsan o zaman teslim edildi olarak güncelleniyor.
Allah Allah oradaki son tarihe kadar günceldi, güncelleniyorsa takipli kargonun bir anlamı kalmıyor ki...Buraya bakma. Burası güncellenmiyor. Ne zaman eline geldiğinde alışverişi tamamlarsan o zaman teslim edildi olarak güncelleniyor.
Bende de böyle görünüyordu, ürün elime gelene kadar değişmedi. Ürünü onayladım, sonra değişti.Allah Allah oradaki son tarihe kadar günceldi, güncelleniyorsa takipli kargonun bir anlamı kalmıyor ki...
PTT getirdi.Hala ptt mi getiriyor aliexpress den anlasmasi bitti diye duymuştum
Bildiğim kadarıyla İninal yurtdışı alışverişlerinde %7, Aliexpress'de %3 komisyon alıyor.selamun aleyküm bende ininal ile alışveriş yapıyorum aliexpressten tl olarak 4.81 tl olan bir ürün benden 5.25 tl olarak çekiliyor 6.40 tl olan şapka 7.14 tl çekiyor bunun sebebi nedir