Aliexpress.com alışveriş sitesi

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar

galaxy s3 şarj aleti siparişi verdim.

site hakkında hiç bilgim yok.Trackin no biz mi alıyoruz site kendi mi veriyor.KArgoya kaç günde verecek.Site güvenilir mi kredi kartı ile alışveriş yaptım.

Ürün 8 dolar civarıydı.Ben bankadan türk lirası olarak mı para vercegim.

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Hocam, siteden bende teknolojik ürün almayı düşünüyorum bu aralar, kargo 20-25 günde geliyor diye biliyorum.

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben telefon kılıfı almıştım ama banka kartıyla aldığım için parayı direk çekti yani bilmiyorum ne kadar aldığını ... Ödemeyi yaptıktan sonra herşey otomatik oluyor zaten bitane numara gönderiyorlar emailine ... Benim aldığım ürün 24 günde geldi ...
BİLEN VARSA DOLARIN KURUNU NE KADAR SAYIYOR ALIŞVERİŞTE?? İŞ BANKASI KARTIM VAR

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam, siteden bende teknolojik ürün almayı düşünüyorum bu aralar, kargo 20-25 günde geliyor diye biliyorum.

Ben telefon kılıfı almıştım ama banka kartıyla aldığım için parayı direk çekti yani bilmiyorum ne kadar aldığını ... Ödemeyi yaptıktan sonra herşey otomatik oluyor zaten bitane numara gönderiyorlar emailine ... Benim aldığım ürün 24 günde geldi ...
BİLEN VARSA DOLARIN KURUNU NE KADAR SAYIYOR ALIŞVERİŞTE?? İŞ BANKASI KARTIM VAR

yani ben bankaya türk lirası olarak mı ödeyecegim.

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1. kur aldığınız gün ne kadar ise onla hesaplanır ücretlendirme liraya çevrilir.
2. 15-27 iş günü içinde gelir ( genellikle 1 ay sürüyor )
3. Sakın telefon almayın ( gümrükte takılır yada vergisini siterler ) Ben almıştım 25 dolara gümrükte takıldı . Daha sonra şikayette bulundum site paramı iade etti (9 ay sonra :) .Site güvenilir.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ortalama 15 günde gelir. Track no site verir my orders'tan görebilirsin. Site güvenilirdir. Kredi kartı ile alış veriş yaptıysanda karta göre değişir. Ben axess ile yapıyorum tl olarak veriyorum, bir kere vakıfbank ın world kartı ile yaptım onda illa dolar istediler. diğer bankaları bilemem. Ürünü kargo verince track numarası sipariş detayında görünür.

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. kur aldığınız gün ne kadar ise onla hesaplanır ücretlendirme liraya çevrilir.
2. 15-27 iş günü içinde gelir ( genellikle 1 ay sürüyor )
3. Sakın telefon almayın ( gümrükte takılır yada vergisini siterler ) Ben almıştım 25 dolara gümrükte takıldı . Daha sonra şikayette bulundum site paramı iade etti (9 ay sonra :) .Site güvenilir.

ortalama 15 günde gelir. Track no site verir my orders'tan görebilirsin. Site güvenilirdir. Kredi kartı ile alış veriş yaptıysanda karta göre değişir. Ben axess ile yapıyorum tl olarak veriyorum, bir kere vakıfbank ın world kartı ile yaptım onda illa dolar istediler. diğer bankaları bilemem. Ürünü kargo verince track numarası sipariş detayında görünür.

Başka önemli birşey var mı arkadaşlar.

siparişi verdim bekliyorum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
İki adet huawei x5 batarya siparişi vermiştim, 1 hafta sonra elime ulaşmıştı :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hem güvenilir, hem iyi site. Ürünler chinden geliyor direk. Chinin orijinal ürünleri

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bazı ürünlerde ücretsiz kargo var, önce sipariş edeceğiniz satıcının profil durumuna bakın olumlu puanlarına yani, 100$ dolar ve 70€ altı ürünler gümrüğe takılmıyor. Kargo seçeneklerinde ups, tnt gibi global şirketleri değilde daha yavaş getiren ptt kargo'yu seçin çünkü pttde takılma olasılığı çok az. Bu sitede genellikle satıcılar çinli toptancılar. Örnek Sony kulaklık Amazonda 100$ Aliexpress'de 30$ bu tip ürünlerden uzak durun çünkü çakma olma olasılığı çok yüksek, alacağınız ürünün fiyatını yabancı sitelerde karşılaştırın..

MeteAoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitede hiç bir problem yaşamazsın. ben tablet ve tablet aksesuarı getirdim ve sıkıntı yaşamadım ama hem hacim hem de mebla olarak 100$ üstü ürünlerde gümrüğe takılma riski var. ek olarak satıcı profiline dikkat etmek gerek, adamlar imitasyonun başkentinden gönderim yaptıkları için ucuza aldım diye sevindiğin cihazlar 2-3 ay sonra elde kalabiliyor

havvaslam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben aliexpressten sipariş verdim. Normalde banka kartı ile ödeme almıyordu. Ama bu siparişte banka kartı ile ödemeyi Kabul etti.Ancak hala ödeme bekleniyor diye yazıyor siparişte sizce sorun tam olarak ne?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
arkadaşlar ben aliexpressten sipariş verdim. Normalde banka kartı ile ödeme almıyordu. Ama bu siparişte banka kartı ile ödemeyi Kabul etti.Ancak hala ödeme bekleniyor diye yazıyor siparişte sizce sorun tam olarak ne?
1-2 gün bekle kargo'ya çıkarsa ödeme'de gider. Ayrıca bence bundan sonra Aliexpress'ten alma yani ben aldım 59 günde geldi. Ebay'den aldım 13-20 Arası geliyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
araba için çakmak girişli şarj aleti aldım medimark'dan 35 tl ye, arkadaş aliexpresten aldı 2 dolara, benim aldığımdan daha kaliteli ve daha kısa sürede şarj ediyor. bizi fena yoluyorlar Türkiye'de

geçen ay 1.5 dolardan şarj kablosu siparişi verecekti aynı arkadaş, 1 tane de kendime istedim, 20 günde falan geldi, 10 numara 5 yıldız bir kalite ve 6 tl ye geldi.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
araba için çakmak girişli şarj aleti aldım medimark'dan 35 tl ye, arkadaş aliexpresten aldı 2 dolara, benim aldığımdan daha kaliteli ve daha kısa sürede şarj ediyor. bizi fena yoluyorlar Türkiye'de

geçen ay 1.5 dolardan şarj kablosu siparişi verecekti aynı arkadaş, 1 tane de kendime istedim, 20 günde falan geldi, 10 numara 5 yıldız bir kalite ve 6 tl ye geldi.
Kılıflarımı,Jelatinleri,Adaptörleri,Kabloları her çeşit şeyi yurtdışından alıyorum toplasan 50 lira'yı geçmedi :D

havvaslam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1-2 gün bekle kargo'ya çıkarsa ödeme'de gider. Ayrıca bence bundan sonra Aliexpress'ten alma yani ben aldım 59 günde geldi. Ebay'den aldım 13-20 Arası geliyor.
cevap için teşekkür ederimm.Aliexpress müşteri temsilcisi ödeme işleminin gerçekleşmediğini iddia ediyor.Benim bankamda biz ödemeyi gerçekleştirdik diyor.Bu durumda da kargoya verilme işlemi gerçekleşir mi?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
cevap için teşekkür ederimm.Aliexpress müşteri temsilcisi ödeme işleminin gerçekleşmediğini iddia ediyor.Benim bankamda biz ödemeyi gerçekleştirdik diyor.Bu durumda da kargoya verilme işlemi gerçekleşir mi?
Beklemeni öneririm kardeşim. 1-2 gün bekle kullanıcı kargo'ya vermesse iptal edebilirsin.