Ali Sami Yen 20 günde gitti

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
15 Ocak'taki açılış töreninde skorboarda yazılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazısı kaldırıldı, Türk Telekom Arena kaldı.

ali-sami-yen-20-gunde-gitti-1133380.Jpeg

Galatasaray Kulübü'nün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen, sarı-kırmızılıların yeni stadında yalnızca 20 gün kalabildi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi ismi, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ın, Milliyet aracılığıyla yaptığı çıkışın hemen ardından yönetim kurulunun talimatıyla skorboarda yerleştirilmişti. Stadın resmi açılışı, 15 Ocak'taki Ajax karşılaşmasıyla yapılırken, skorboardda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena yazısı vardı.

Tespitin ardından

Sivasspor'la oynanan Spor Toto Süper Lig maçında da skorboarda yer alan Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazısı dün akşam yoktu. Skorboarddan Ali Sami Yen'in ismi çıkarılırken, sadece Türk Telekom Arena yazısı kaldı. Galatasaray Kulübü ile 10 yıllık dev bir anlaşma imzalayan Türk Telekom'un, ismi hakkı konusunda yaptığı tespit çalışmasının hemen ardından Ali Sami Yen isminin skorboarddan çıkarılması dikkat çekti.
Bu arada güney tribünde açılan, “Welcome to Ali Sami Yen Hell” (Ali Sami Yen cehennemine hoş geldiniz) pankartı dikkat çekti.

kaynak

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
hadi ya kötü olmuş :s

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bence iyi olmuş, Anlaşma dışında hareket ettiler galiba. TT Arena gibi bir şey olacakken ASY spor kompleksi çıkmıştı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstediği kadar çıkartsın ne olacak. Stadın ismi tüzükte de UEFA'da da Ali Sami Yen.

Ayrıca anlaşma dışında hareket etme diye bir şey yok. Tüzükte var bu madde. Bizim stat isterse Amerika'da olsun adı Ali Sami Yen'dir.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
İstediği kadar çıkartsın ne olacak. Stadın ismi tüzükte de UEFA'da da Ali Sami Yen.

Ayrıca anlaşma dışında hareket etme diye bir şey yok. Tüzükte var bu madde. Bizim stat isterse Amerika'da olsun adı Ali Sami Yen'dir.

+1 :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bizim derken daha Galatasaray ıın stadı olmadı bildiğim kadarıyla

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bizim derken daha Galatasaray ıın stadı olmadı bildiğim kadarıyla

Galatasaray oynuyor orada irdelemeyelim bence :)
bir fenerbahçe taraftarı olarak ben bile sıkıldım galatasaray'ın değil orası denmesinden