Nisanci93
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Heykel dediniz de bu geldi aklıma.[video=youtube;YQ3KV3KY5Ww]http://www.youtube.com/watch?v=YQ3KV3KY5Ww[/video]
Dikkat ettim Fenerbahçeli taraftarların çoğunda böyle bir davranış var. Ne olursa olsun direk savunmaya geçerler. Haklı, haksız da olsalar. İlginçtir şu ana kadar bunun tersi olan bir Fenerbahçeli tanıyamadım (Arada çıkar 1-2 tane, onlar da istisnadır. En azından doğru ile yanlışı ayırt edebilenler var)
alex'in heykeli yapıldıysa bizim Hagi'nin gökdelenini dikmemiz lazımdı sadece yağcılık olsun diye yapılmış bir hareket başka da lafa gerek yok bence
alex'in heykeli yapıldıysa bizim Hagi'nin gökdelenini dikmemiz lazımdı sadece yağcılık olsun diye yapılmış bir hareket başka da lafa gerek yok bence
yok bence bu yanlış değil heykeli dikilecek tek adam vardı oda Metin OKTAY'dı onunki de var zaten.Her filmin bir kahramanı olur ve bende her takımında bir kahramanı olmalı !!!buradan alex'in heykelinin dikilmesinin yanlış olduğu değil, bizim hagi'nin heykelini dikmeyerek yanlış yaptığımızın sonucu çıkar.
yok bence bu yanlış değil heykeli dikilecek tek adam vardı oda Metin OKTAY'dı onunki de var zaten.Her filmin bir kahramanı olur ve bende her takımında bir kahramanı olmalı !!!
@mustafa22 okursan sevinirim
tamam hacı abi sen haklısın senin öfkenle veya sinirinle baş edecek vaktim yok.bak şimdi bana iki yüzlü konuşma bir ilk alıntıladığım yorumuna bak birde buna...
hagi edepsiz miydi?alex heykeli dikilmeli miydi dikilmemeli miydi tartışmasını Fenerbahçe taraftarı ve camiası yapabilir. aksi halde dışarıdan yapılacak yorumlar tamamen hariçten gazel okumadır. hele sergen gibi bir insanın bunu yapmış olması tamamen hariçtendir. kendisi oynarken bin türlü artistlik, bin türlü saçmalık yapan bir adamın alex'e laf söylemesi tamamen kıskançlıktır. haa, bu yorumu metin tekin yapsa ciddiye alır dinlerim. çünkü o da kendi camiasında alex seviyesinde belki daha da üzerindedir. ama lütfen bana sergenin laflarıyla gelmeyin arkadaş... bir lafımda hagi için... gsli arkadaşlardan özür dileyerek bir şey söyleyeceğim: hagiyi efsane yapmak metin oktaya, hakan şüküre, Cüneyt tanmana hakarettir. bu adamlar hem başarılı hem de edepliydiler. hagiyi bunlarla aynı kefeye koymamak lazım bence... haginin futbolculuğunu ise tartışmaya çalışana deli derim o ayrı konu...
hagi edepsiz miydi?
bu olayın aslını herkess biliyor ama işinize gelmiyor tabi söylemek.bilmiyorum kendi taraftarına hırsız diyen bir adam edeblimidir.
Sen ne yaptın ki orada oturup yorum yapıyorsun?
Ne güldüm gece gece ya bir de kalınlaştırmışsın felan.. Hayır adam gibi adam Alex.. Tiyatroya gitmesiyle, şehitlerin isimleri yazılı olan tişörtü giymesiyle ve daha bir sürü şey... Sadece futbolcu değil örnek bir insan. Geçiceksin yok mukavele yok daha fazla para, Sahada profesyonellikte bunu gerektirir. İyi oyuncuysan zamı istersin. Ama medyaya inanıp yok brezilyaya gidiyor , yok ot , yok maydonoz böyle saçma yorumlar yaparsın. Ayrıca Sen çok çalışınca Maaşına zam istemiyor musun patrondan?. Hadi başka açığını bulman dileğiyle( fazla arayıp yorulma) görüşürüz galatasaraylı arkadaşımbu olayın aslını herkess biliyor ama işinize gelmiyor tabi söylemek.
ben size bir soru sorayım. her mukavele yenileme döneminde daha fazla para alabilmek için ülkesine döneceğini yalanını ortaya atıp kriz çıkaran bir oyuncu edeplimidir?
Sen ne yaptın ki orada oturup yorum yapıyorsun?