Alex ne yapmış ki heykeli dikiliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum O parka bir galatasaraylı oyuncunun heykeli dikilse ne tepki verirler tek sorum bu ?
mutlaka 1-2 aykırı ve muhalif kişilik karşı çıkardı ama sizin karşı çıktığınız kadar da çıkılmazdı. olaya bak, Türk futbolunda bütün sorunlar bitmiş bi Alex'in heykeli kalmış.
Alex, Fenerbahçe'nin futbolcusu,
kararı veren Fenerbahçe taraftarı,
Bu durumda hakaret etmeden eleştirebilirsiniz ama şu söyleyim çok abartıyorsunuz.
Alex'e bir jest yapılmış ve kalplerimizde ölümsüz olduğunun simgesi gösterilmiş.
Bu duruma bu kadar eleştiride fazla.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mutlaka 1-2 aykırı ve muhalif kişilik karşı çıkardı ama sizin karşı çıktığınız kadar da çıkılmazdı. olaya bak, Türk futbolunda bütün sorunlar bitmiş bi Alex'in heykeli kalmış.
Bu durumda hakaret etmeden eleştirebilirsiniz ama şu söyleyim çok abartıyorsunuz.
Alex'e bir jest yapılmış ve kalplerimizde ölümsüz olduğunun simgesi gösterilmiş.

bir kaç mı hahaha :D Abi biz alex in heykeline laf yapmıyoruz.. Heykeli dikilecek o kadar adam varken bir futbolcunun heykeli dikilir mi ? Dikilirse de nereye dikilir ? Lefteri yeni gördüm :D oda saçmalık hayır gidin dinlenme tesisinize stadyumunuza antrenman sahanıza dikin :D Neyse ya dikilmiş edilmiş bu saatte nsonra yıkılmaz yıkılamaz :D Ama saçmalık yani

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Onun haddine miymiş dikilen heykeli sorgulamak? Sana ne be adam izinler alınmış heykel yaptırılmış dikilmiş. Sana ne oluyor? Senin heykelini dikmediler diye mi bütün bunlar? "Diksinler dikmesinler beni ilgilendirmez" diyorsun ama üstüne bu yorumları yapıyorsun.
Ama haklısın senin de heykelini dikmeleri lazım. Mesela Veli Efendi hipodromunun yakınları tam sana göre, ne de olsa genelde ordasın kendine bakıp bakıp gururlanırsın.
sergen haklı kardesım ....dıkeceklerse kendı tapulu yerlerıne dıksınler....zaten o heykelın omru 1 ay sonra orda bulamazsın :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir kaç mı hahaha :D Abi biz alex in heykeline laf yapmıyoruz.. Heykeli dikilecek o kadar adam varken bir futbolcunun heykeli dikilir mi ? Dikilirse de nereye dikilir ? Lefteri yeni gördüm :D oda saçmalık hayır gidin dinlenme tesisinize stadyumunuza antrenman sahanıza dikin :D Neyse ya dikilmiş edilmiş bu saatte nsonra yıkılmaz yıkılamaz :D Ama saçmalık yani
kimine göre saçmalık, kimine göre putlaştırma olabilir, bana göre sadece Alex'i sevdiğimizi Alex'e göstermek. bunu gidip farklı durumlarla karşılaştırmaya gerek yok.
yer konusunda birşey söyleyemem çünkü oraları bilmiyorum, yer konusunda gerekli izinler alındığına göre bi sıkıntı yok gibi, artık sizlerde alışacaksınız.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır putlaştırma nedir ya o saçma olur :D [MENTION=34139]wolkhy1903[/MENTION] kardeş lefterin heykeli duruyor ya :D Ama ben size söyleyim taraftarlar boş durmaz bu alexin heykeline bir .... yaparlar :S :D lefter büyük adamdı her kesim insan severdi :D alex heykelinde aynı durum olmaz gibi :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yoğurtçu parkı her takımdan taraftarın rahatça gelip o heykele bişey yapabileceği biryer değildir.
stada 50-60 m uzaklıktadır. zaten taraftar grupları genelde orda yapar organizasyonlarını. amatör branş maçlarına gitmeden orada buluşurlar. bazen orada pankart boyarlar. Kulübün tapulu malı değil orası evet ama heykeli de kulüp yaptırmadı zaten taraftar yaptırdı ve benimsedikleri mekana yoğurtçu parkına diktiler. Lefter heykelinin yanına.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kararı veren Fenerbahçe taraftarı
ve kamu alanı bizim alanımız.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Hayır putlaştırma nedir ya o saçma olur :D @wolkhy1903 kardeş lefterin heykeli duruyor ya :D Ama ben size söyleyim taraftarlar boş durmaz bu alexin heykeline bir .... yaparlar :S :D lefter büyük adamdı her kesim insan severdi :D alex heykelinde aynı durum olmaz gibi :D
lefter dedın mı dur dusun ve saygı duy...durur tabı...gerce alex te cok efendı bır futbolcu ama heykelı dıkılecek kadar degıl

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kararı veren Fenerbahçe taraftarı
ve kamu alanı bizim alanımız.
kamu alanı hepimizin alanı, izin alındıktan sonra herkes istediği şekilde kullanabilir, biz bu şekilde kullanmışız. bi sıkıntı yok yani.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ayrıca burda o park benim de alanım kamu alanı vs. diyenler o parka kaç kere gitmiş acaba? yerini biliyor mu acaba?
sırf Fenerbahçe ile ilgili haberlerde karşı çıkan taraf olmak için yorum yapıyorsunuz.
Heykeli diken FB taraftarı, gerekli izinleri almış dikmiş.
Kamu alanı diyorsunuz orası neresi biliyor musunuz?
Burada "Alex'den önce başkalarının heykeli dikilmeli" gibi yorumlar yapacağınıza gidin siz dikin o zaman heykelinizi.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tamamen ideolojik bir yaklaşım bence. Alex belki dünya standartlarında bir oyuncu değil, ama türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu ve ayrıca Fenerbahçe'ye 8 yıl gibi bir süre hizmet etmiş gerek beyfendi tavırları gerekse sportmen kişiliği ile bile bu heykeli sonuna kadar haketmiştir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ayrıca burda o park benim de alanım kamu alanı vs. diyenler o parka kaç kere gitmiş acaba? yerini biliyor mu acaba?
sırf Fenerbahçe ile ilgili haberlerde karşı çıkan taraf olmak için yorum yapıyorsunuz.
Heykeli diken FB taraftarı, gerekli izinleri almış dikmiş.
Kamu alanı diyorsunuz orası neresi biliyor musunuz?
Burada "Alex'den önce başkalarının heykeli dikilmeli" gibi yorumlar yapacağınıza gidin siz dikin o zaman heykelinizi.
yerini bilmiyor olmak oranın kamu alanı olmasına engel mi? bu nasıl bir mantık?

kendi kulübüm adına konuşayım, biz heykel dikecek olursak gider kendi alanımıza dikeriz. florya, arena, riva, vs...

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yerini bilmiyor olmak oranın kamu alanı olmasına engel mi? bu nasıl bir mantık?

kendi kulübüm adına konuşayım, biz heykel dikecek olursak gider kendi alanımıza dikeriz. florya, arena, riva, vs...

Aziz Yıldırım ; "Atatürk dışında kimsenin heykelini diktirmem!" diyor. Hangi alana diksin FB taraftarı? Kulüple ilgili biryere dikemeyeceği için benimsedikleri biryer olan Yoğurtçu Park'ına dikiyor.
GS için mecidiyeköydeki Ali Sami Yen sokak neyse Yoğurtçu Parkı da FB taraftarı için öyle biryerdir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Gördünüz mü Fenerbahçeli arkadaşlarım konunun başında neden Alex'in heykeli dikiliyor diyen adam konunun sonunda Kamusal alandan bahsediyor. Sırf çekememezlikten yapılan yorumlar bunlar. Sadece gülüp geçelim :)
alexin heykelinin dikilmesinin çekilemeyecek tarafı nedir, açıklar mısın?

coo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sergen yalçın lafım direk sana!
atalarımız boşuna dememişler
BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE, BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE.
atalarımıza kurban olim bu lafı tamda bugün için sölemişler :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
feberli taraftar sevmis alex'i parsini verip izinlerini alip dikmis heykeli ne var bunda ben ne alex'i nede fener'i sevmem ama bu heykel isi abartiliyor kimseye xarari varmi heykelin? bence uygun olur belediye izin vermis kime ne heykelden?

Mstafacnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım bile Atatürk'un heykel dışında bi heykel dikmem dedi ama sonuç ortada. Alex kim ki? Sadece Fenerbahçe de oynamış " NORMAL " bi oyuncu. Efsane diyorlar ya :D bittim ya :)))) Fenerli değilim ama Fenerbahçe de o kadar oyuncu var k i heykeli dikilecek. Gittiler bunu diktiler. işte Alex'i kazanma yolları.

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2

sergen haksız çünkü alex' in heykeli şampiyonluklar için dikilmedi. başkalarının sembol futbolcuları hakemlere tükürürken, sahada onu bunu döverken ya da Sergen'in yaptığı gibi kumardan falan futboldan koparken bu adam Türkiye'ye profesyonelliği, adamlığı öğretti. Türkiye'de gençlere gösterilebilecek bir rol model oldu. bu bile yeter. sergen önce kendisini yargılasın sonra alex' ten bahsetsin...

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sergen haksız çünkü alex' in heykeli şampiyonluklar için dikilmedi. başkalarının sembol futbolcuları hakemlere tükürürken, sahada onu bunu döverken ya da Sergen'in yaptığı gibi kumardan falan futboldan koparken bu adam Türkiye'ye profesyonelliği, adamlığı öğretti. Türkiye'de gençlere gösterilebilecek bir rol model oldu. bu bile yeter. sergen önce kendisini yargılasın sonra alex' ten bahsetsin...
La ben sergenle aleximi kıyasladım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Alex fenere kupalar kazandırmamış olabilir ama her zaman takındığı tavırları ve aklı başında söylemleri ile taraftarının duygularına tercüman olmuştur.

Aslında sırf selçuk gibi bir odunla yıllarca orta saha mücadelesini yürüttüğü için bile heykelinin dikilmesini hak etti.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Dikildi gitti. Dikilmeden önce tartışacaktınız.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
alex'in heykeli yapıldıysa bizim Hagi'nin gökdelenini dikmemiz lazımdı :) sadece yağcılık olsun diye yapılmış bir hareket başka da lafa gerek yok bence