Alex De "Yolcu"!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Mehmet Aurelio'yu göz göre göre elinden kaçıran Fenerbahçe, benzer bir sıkıntıyı kaptan Alex'te de yaşayabilir. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı Süperstar'ın menajeri Figer, Alex'e birçok kulübün teklifte bulunduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın menajeri Figer, bir çok teklifin geldiğini yönetime iletti. Yöneticiler ise Aragones'in, Alex'le ilgili raporunu bekliyor.

Önümüzdeki sezon sonunda Fenerbahçe'de bir çok yıldızın sözleşmesi bitiyor. Bunların başında da kaptan Alex geliyor. Brezilyalı yıldızın menajeri Juan Figer, başta Brezilya kulüpleri olmak üzere bir çok takımın Alex'i istediğini belirterek yöneticilerden kararlarını vermelerini istedi. Bu gelişme üzerine Teknik Direktör Aragones'e durumu ileten yöneticiler, İspanyol çalıştırıcıdan Alex ile ilgili düşüncelerini devre arasına kadar kendilerine bildirmelerini isteyerek beklemeye geçtiler.

36'YA KADAR OYNARIM

Aurelio'yu elinden kaçıran Fenerbahçe'de, bu gelişmeler üzerine şimdi de Alex paniği yaşanıyor. Aynı hatanın tekrarlanmaması için yönetim şimdiden ince eleyip sık dokumaya başladı. Bu arada kendi internet sitesinden bir açıklama yapan Alex, "36 yaşına kadar futbol oynamak istiyorum. Bu da Fenerbahçe'de çok yıllar geçireceğim anlamına geliyor" diyerek kalma sinyalleri verdi.

SABAH - 10 Eylül 2008, Çarşamba - Alex De "Yolcu"!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu arada kendi internet sitesinden bir açıklama yapan Alex, "36 yaşına kadar futbol oynamak istiyorum. Bu da Fenerbahçe'de çok yıllar geçireceğim anlamına geliyor" diyerek kalma sinyalleri verdi.

Bu kadar saçma bir haber olurmuya kendi haberlerini yalanlıyorlar.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kendi bacağına balta vuran medya , bunlar iyice kafayı yediler ! :happy:

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
alex bole buformunda 2 sene daha oynar sonra oynayamaz bence 5 senelik kontrat cok

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Star Gazetesi hafta içerisinde yayımladığı bir haberinde futbolcumuz Alex de Souza'nın sezon sonunda takımımızdan ayrılacağına ilişkin bir haber yaptı.

Aynı gazete bugün de Aragones'in gönderilmesi durumunda kulübümüzün ödeyeceği tazminata dair uydurma bir haber yayınlıyor. Star Gazetesi'nin neyin peşinde olduğunu anlamak mümkün değil. Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı uyum içerisinde çalışmalarına devam etmektedir.Kimsenin gönderildiği ya da bir yere gittiği yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

kaynak:Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi / Türkiye'nin En Gelişmiş Spor Kulübü Portalı

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu arada kendi internet sitesinden bir açıklama yapan Alex, "36 yaşına kadar futbol oynamak istiyorum. Bu da Fenerbahçe'de çok yıllar geçireceğim anlamına geliyor" diyerek kalma sinyalleri verdi.

Bu kadar saçma bir haber olurmuya kendi haberlerini yalanlıyorlar.

Delirdi bizim medya :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ya aurelio gitti, alex de gitse nolur... basarsın parayı güzel bir ortasaha oyuncusu alırsın... üstelik emre de var..emre alışınca alex'den daha iyi olur bence

bahodilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben boyle rezil bir medya gormedim ya.tek amacları nasıl daha fazla satarız.hiç kalite endişeleri yok.hizmet endişeleri yok.bunun gibi yüzlerce haber var her gün gazetelerde.iğrenc otesi.