Yanal’dan Teklif, Alex’ten Müthiş Cevap

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunun-bomba-transfer-haberleri-5-temmuz-2012-3429398.Jpeg

Ersun Yanal, Brezilyalı yıldıza "Senin tekrar F.Bahçe'ye dönmeni ve jübileni de Kadıköy'de yapmanı istiyorum" dedi. Teklif karşısında duygulanan Alex, "Düşünmeliyim" diyerek açık kapı bıraktı. Plana göre Alex, Brezilya'da sezon bittikten sonra F.Bahçe'ye dönecek ve devre arasından itibaren sarı-lacivertli formayı giyecek; lig bitiminde ise görkemli bir jübile yapılacak.

Edinilen bilgiye göre, yeni teknik direktör Ersun Yanal göreve geldiğinde kendisini twitter'dan kutlayan Alex'le bir süre önce telefonla görüştü ve kendisini yeniden Fenerbahçe'de görmek istediğini ifade etti.

YILDIRIM DA SICAK BAKIYOR
Ersun Yanal samimi ve sıcak diyalogların yaşandığı konuşmada tecrübeli futbolcuya şunları söyledi: "Kaptan Fenerbahçe taraftarı seni çok seviyor. Kadıköy'deki heykelini gördüm ve senin adına gururlandım. Şimdi ülkende oynuyorsun ama ben senin ara transferde yuvana dönmeni ve lig bitene kadar oynadıktan sonra bu taraftar önünde jübile yapmanı istiyorum." Bu teklif karşısında şaşıran Alex ise "Düşünmem lazım" diyerek süre istedi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ihraç edilen isimler için af çıkarmaya hazırlanan başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'in geri dönmesine sıcak baktığı da sızan bilgiler arasında

Kaynak

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Alex gelir mi bilmem ama Ersun hoca güzel yerden başlamış olaya.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben Ersun Yanal 'dan Hiç Umutlu değilim doğrusu.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben Ersun hocadan umutluyum,
Yeterki başkan gölge etmesin.

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aziz Yıldırım'ın herkese gölge etmesinden sonra Fenerbahçe bu hale geldi. Örnek gerekirse; Zico, Alex vb.

Music

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi yerden başladı ama ben de pek umutlu olduğumu söyleyemem. Hayırlısı olsun.

Reaksiyon puanı
10,315
fenerbahçede tek sorun, yegane sorun, en büyük sorun... aziz yıldırım!
gerisi hikaye.