Alev görünümü[resimli]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Daha Önce Uyardığım Halde Kaynak Göstermeden Paylaşıma Devam Ediyorsunuz Bundan Sonra Açtığınız Konular Kaynak Göstermediğiniz Taktirde Konularınız Kitlenip Silincektir Saygılar.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Eminim arkadaslar begenirse teraziyi kullanir.

resimler gözükmüyor bi güncelleyebilirmisin.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Eminim arkadaslar begenirse teraziyi kullanir.

resimler gözükmüyor bi güncelleyebilirmisin.

Forumumuzda reputation(kısaca rep) kısmı terazi değil bonus yazısı olarak geçiyor
bundan da anlaşılacağı üzere kendisi yazmıyor zaten başka yerden alıntı yapıyor.
yinede emek vermiş teşekkürler.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Forumumuzda reputation(kısaca rep) kısmı terazi değil bonus yazısı olarak geçiyor
bundan da anlaşılacağı üzere kendisi yazmıyor zaten başka yerden alıntı yapıyor.
yinede emek vermiş teşekkürler.

ben kaynak kısmını göremiyorum alıntı yapılıyorsa birazdaha dkkatli olmak gerekmezmi bu direk copy-paste senin dediğine göre. haksızsam kusuruma bakmayın.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
ben kaynak kısmını göremiyorum alıntı yapılıyorsa birazdaha dkkatli olmak gerekmezmi bu direk copy-paste senin dediğine göre. haksızsam kusuruma bakmayın.

Bu konuda kesinlikle sana katılıyorum bence de biraz dikkat etmeli.Aslında sadece bu konu değil başka konularda da bu şekilde rastgeldim ama arkadaş yeni olduğu ve gayret gösterdiği için seslenmiyorum:closedeyes: fakat Forum Kurallarınada bir baksa daha faydalı olacağına inanıyorum:)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Aynı resimleri başka yerde de görmüştüm.Evet (ç)alıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...