Aldığım Ürünü Ek fiyatla değiştirmek mümkün mü?

BRAVQHEART

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Herkese Merhaba!
Redmi Note 7 model cihaz kullanmaktayım Telefon başlarda baya baya iyiydi Şarj Olsun Performans olsun Çok tatmin ediyordu Aldığıma Deydi Diyordum, En sonki MİUİ 11 güncellemesinden sonra telefonun şarjı su gibi gitmeye başladı performansda düşüşler yaşadım
donmalar başladı bazı çektiğim fotoğraflar galeride dosya arşivi bozuk veya yanlış formatta felan demeye başladı telefon kendinden soğuttu
Aldığım Cihazı 'Özşanal' aracılığıyla aldım şimdi ise aklım hem note 8 / note 8 pro modellerinde. kaskom var gidip cihazı teslim edip yerine ek ücret ödeyerek alma şansım varmı? Varsa Çok sevinirim Veya Telefonu direktmen kaskoya verip ilk aldığım şekilde kullanabilir miyim?
Şimdiden Yanıtlarınız İçin Teşekkürler ☺
Herkese İyi forumlar!

Son düzenleyen moderatör:

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Telefonu BuyBack gibi sistemlerle ölü fiyata alarak elbette yenisini verirler. Benim önerim bu sisteme girmek yerine kendin bunu satarak elinden çıkartıp üzerine parayı ekleyerek yeniden alman olacaktır.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Herkese Merhaba!
Redmi Note 7 model cihaz kullanmaktayım Telefon başlarda baya baya iyiydi Şarj Olsun Performans olsun Çok tatmin ediyordu Aldığıma Deydi Diyordum, En sonki MİUİ 11 güncellemesinden sonra telefonun şarjı su gibi gitmeye başladı performansda düşüşler yaşadım
donmalar başladı bazı çektiğim fotoğraflar galeride dosya arşivi bozuk veya yanlış formatta felan demeye başladı telefon kendinden soğuttu
Aldığım Cihazı 'Özşanal' aracılığıyla aldım şimdi ise aklım hem note 8 / note 8 pro modellerinde. kaskom var gidip cihazı teslim edip yerine ek ücret ödeyerek alma şansım varmı? Varsa Çok sevinirim Veya Telefonu direktmen kaskoya verip ilk aldığım şekilde kullanabilir miyim?
Şimdiden Yanıtlarınız İçin Teşekkürler ☺
Herkese İyi forumlar!
Telefonda genellikle yazılımsal bir problemlerde değişim veya ek ücret ile yükseltmeye sıcak bakmıyorlar.
Eğer telefonunuzda herhangi bir donanımsal problem oluşursa garantiye yollayabilir veya alalı 14 günü geçmediyse o dediğiniz değişim mümkün olabilir.