ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Benim öyle bir derdim yok
Hatun yok ki aldatsın 
Benim öyle bir derdim yokHatun yok ki aldatsın
![]()
Ölüm illa toprak altına yatmak değil ki..
Orası kesin ama bir bayan olarak kendi hemcinsim birisiyle aldatılmayı kaldıramam, bir erkek olsa en azından sevgilim gay miş napim derim![]()
Seni bu aralar pek psikanalizla uğraşır görüyorum. Felsefe kitabı da okuyor musun?Hayrola, bu sorunun çıkış noktası neresi? :devil2:
Hayrola, bu sorunun çıkış noktası neresi? :devil2:
Eğer bir gün kız arkadaşım olursa ve beni başka bi kızla aldatırsa, getirsin birbirimizi aldatalım![]()
Hatta ben sırayla bi onu bi öbürü aldatırım
![]()
Geçiceksin bunları kardeşim, ne kadar sevsende o benim herşeyim desende kimsenin uğruna ölmeye değmez, üstüne basa basa söylüyorum eğer böyle düşünyorsan kesinlikle aptalsın (hakaret amaçlı demiyorum bunu) dünyada değer vermen gereken tek şey kendindir sana biraz ben merkezli egoist bir düşünce gibi gelebilir ama doğrudur.yha çok sevdğin biri olursa uğruna öleceğin biri ???? o zaamanda mı güle güle dersn![]()
Geçiceksin bunları kardeşim, ne kadar sevsende o benim herşeyim desende kimsenin uğruna ölmeye değmez, üstüne basa basa söylüyorum eğer böyle düşünyorsan kesinlikle aptalsın (hakaret amaçlı demiyorum bunu) dünyada değer vermen gereken tek şey kendindir sana biraz ben merkezli egoist bir düşünce gibi gelebilir ama doğrudur.
Seni bu aralar pek psikanalizla uğraşır görüyorum. Felsefe kitabı da okuyor musun?![]()