Aldatmanın En Kötüsü Hangisi?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim öyle bir derdim yok :D Hatun yok ki aldatsın :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
bölünme ile çoğalacaksınız zaten dimi :mrgreen: keyif gıcırmış ilerde görürüz sizi :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Benim öyle bir derdim yok :D Hatun yok ki aldatsın :D

Aynen.

İlk soru saçma biraz ama sonra üyeler rayına oturtmuş konuyu.. Ama aldatılmayı kimse kaldıramaz. Valla ben ölürüm ne yalan söyleyeyim. Ölüm illa toprak altına yatmak değil ki..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
benim de gıcır galiba sanırsam :) sevgilim bi ara canan diye bi hatuna dadanmıştı ama geçti sanırsam:)

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Eğer bir gün kız arkadaşım olursa ve beni başka bi kızla aldatırsa, getirsin birbirimizi aldatalım :D :D Hatta ben sırayla bi onu bi öbürü aldatırım :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hayrola, bu sorunun çıkış noktası neresi? :devil2:

Bir sorun yok yanlış anlaşılmasın :D internette okuduğum bir haber sonrasında insanların fikirlerini almak istedim sadece..

---------- Post added at 14:27 ---------- Previous post was at 14:27 ----------

Eğer bir gün kız arkadaşım olursa ve beni başka bi kızla aldatırsa, getirsin birbirimizi aldatalım :D :D Hatta ben sırayla bi onu bi öbürü aldatırım :D

Aaaa bu çok haince bir fikir :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yha çok sevdğin biri olursa uğruna öleceğin biri ???? o zaamanda mı güle güle dersn :)
Geçiceksin bunları kardeşim, ne kadar sevsende o benim herşeyim desende kimsenin uğruna ölmeye değmez, üstüne basa basa söylüyorum eğer böyle düşünyorsan kesinlikle aptalsın (hakaret amaçlı demiyorum bunu) dünyada değer vermen gereken tek şey kendindir sana biraz ben merkezli egoist bir düşünce gibi gelebilir ama doğrudur.

burce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçiceksin bunları kardeşim, ne kadar sevsende o benim herşeyim desende kimsenin uğruna ölmeye değmez, üstüne basa basa söylüyorum eğer böyle düşünyorsan kesinlikle aptalsın (hakaret amaçlı demiyorum bunu) dünyada değer vermen gereken tek şey kendindir sana biraz ben merkezli egoist bir düşünce gibi gelebilir ama doğrudur.

aptal değilim bölede düşünmyrm okkk

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aldatmanın en kötüsü diye yok hepsi kötü işte :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Aldatma her şekilde kötüdür. Yani bi derecelendirme yapılmaz.