• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Aldatılmayı Kim Hak Ediyor?

Aldatılmayı kimse hak etmez ama öyle ya da böyle aldatma vardır. >X<

daha önceki eski forumda tartışmıştık bu konuyu yine aynı şeyi yazıyorum... aldatılmayacağını düşünmenin kendini kandırmak olduğuna karar verdim. çevremdeki herkes bi şekilde birilerini aldatıyor.. ya eşlerini, ya sevgililerini, ya iş ortaklarını hatta ailelerini

şunu bilir şunu söylerim, aldatılmak insanın canını çok pis yakıyor. senin yerine bi başkasını tercih etmiş olması dayanılmaz bi acı... allah yaşatmasın

seçiL dedi ki:
daha önceki eski forumda tartışmıştık bu konuyu yine aynı şeyi yazıyorum... aldatılmayacağını düşünmenin kendini kandırmak olduğuna karar verdim. çevremdeki herkes bi şekilde birilerini aldatıyor.. ya eşlerini, ya sevgililerini, ya iş ortaklarını hatta ailelerini

şunu bilir şunu söylerim, aldatılmak insanın canını çok pis yakıyor. senin yerine bi başkasını tercih etmiş olması dayanılmaz bi acı... allah yaşatmasın

Amin.

Eğitim şart o yüzden :)

ne eğitimi megaman.. Zzz

asıl eğitimliler aldatma rekoru kırıyo... :@

çok bilen çok istermiş...maymun iştahlı oluyolar o.O

eğer bir kişi aldatacaksa önce düşünmesi lazım aldattığı kişi kendisini aldatsa ne tepki verir ...

ihaneti hiç kimsenin kabulleneceğini sanmıyorum

yok valla memleketimin kadınları eğitimli eğitimsiz hiç farketmez gayet güzel sineye çekiyorlar o.O

çocuk için sevdikleri için gönül eğlendirme olarak gördükleri için ...için...için ...vs

insanların ne için kabullendiğini anlamak zor ..şartları bilmeden karar vermek zor..

ama bir kere kabul etmek mutlaka gerisini getirir ;)

aldatmak zavallılıktan başka bişi deildir..hiç bi sebep aldatmayı haklı çıkarmaz we bi insanın yapabilicei en büyük haysiyetsizliktir..insana yakışmayan bişi...aldatılmak da dünyanın sonu değil hatta hayatında olmayı haketmeyen birinden kurtulmuş olarak yeni bi başlangıç bile yapabilirsin..aldatmanın telafisi olmaz.

Sineye çekmesen ne yapcaksın ki fish?
Aldatıldım ve affettim! sonra ne mi oldu yürümedi bitti. O sağ ben selamet!

Bayanlar daha mı çok aldatılıyoruz dersiniz?

bayanlar daha çok güveniyo canım...daha derin seviyo...
gözümüzün önnde yapsalar bile konduramıyoruz yeri gelio...
sen affetmiş ama belli ki yüreğin affetmemiş...bitmiş...
büyük ihtimalle sevdiğinden affetmişsin gibi gelio...hata mı ettin..hayır bilemeyiz..belki de yaşadığın hayat bunu gerektirdi...
olsun giden gitsin sen yine sen de kal..
aynı güzel yürek yerinde olduğu sürece kalana bişicik olmuyo ;)

aldatıldıımıda düşünmek bilem istemem umarım yapmıyodur yapıyomudur yoksa :# uzakta bide :(

yok yok yapmas öle şeyy |)

Neden biz bayanlar düşünmek zorundayız aldatıyor mu acaba diye? :( >X<

Acaba erkeklerde düşünüyor mu ki? :I

Edindiğim bir tecrübe var eğer aldattığını öğrendik ve affettiğsek, adamın başına kalkıp durmayacağız. Ya affetmiyeceğiz ya da kapatcaz çenemizi. Benden söylemesi bayanlar. Ama tabi ki kötü bir şey.

aldatılınca affetmem..
olur da es kaza affedersem konuşmayacağım garantisini vermem
aldatılmış olacağımı düşünmem..
düşünüyorsam bi sorun vardır..
bir sorun varsa zaten o ilişki bitmeye mahkumdur..
beşer şaşar :D
bu muhabbetin sonu yoktur.. o.O
çünkü gayet insani ve göreceli bir konudur... ;)

yok sıkılmadım da size yazık diye dedim..

pardon susarım o zaman.. rahatsız ettik .. sorry...

hayatımdan çıkarmak en büyük ceza olur sanırsam.

hiçkime her ne yapmışsa yapmış olsun aldatılmayı heketmiyo...

seçiL dedi ki:
hayatımdan çıkarmak en büyük ceza olur sanırsam.

zannetmem...zaten hayatından çıkarmayı göze almadıysa aldatmaz insan...
başına ekşimek lazım tepesinde kalıp :D

hem kadın hem erkek için sölüyorum :P

konu birden erkeklerin aldatmasına döndü çünkü..

kadın da gayet güzel yapıo bu işi valla...