Alan Wake

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Korku ve gerilim türleri müdavimlerinin ilgiyle beklediği Alan Wake'in geliştirilmesi tüm hızıyla sürüyor. Max Payne'i yapan ellerden çıkacak olan oyunda neler ile karşılaşacağız?

Max Payne 1 ve 2'yi geliştiren ekibin boş durduğunu sanmayın. Finlandiya merkezli Remedy Entertainment, 2008'den bu yana Alan Wake için ter döküyor. Tıpkı Max Payne gibi üçüncü şahıs görünümlü bir aksiyon oyunu olan Alan Wake, içerdiği korku ve gerilim öğeleriyle türün klasiklerinden ayrılıyor.

11245680248.jpg

Kontrol ettiğimiz karakter olan Alan Wake, korku hikayeleri yazıyor

Yapımın ana karakteri olan ve aynı zamanda oyuna ismini de veren Alan Wake, başarılı bir roman yazarıdır. Sevgilisi yanındayken gördüğü rüyalar ona ilham verir ve sabah kalktığında onları kaleme alır. Bu sayede büyük ilgi gören kitaplar yazan Alan Wake'in birgün sevgilisi ortadan kaybolur. Artık geceleri rüya göremez olan Wake, bu yüzden öykü yazamamaya başlamıştır. Bu problemler yüzünden hastaneye yatan kahramanımız, orada sevgilisine oldukça benzeyen biriyle tanışır. Kısa süre sonra yeniden rüyalarına kavuşan Alan Wake, tekrar yazmaya başlamıştır. Ancak bu kez bir fark vardır; zira gece gördüğü kabuslar, artık rüya olmaktan çıkmış, gerçek hayatta yaşanır olmuştur. Onları durdurmak için tek çözüm ise, uyumamaktır...

Devamı için tıklayınız.

:: Alan Wake satışa sunulduğunda satın alacak mısınız?

Yazan
: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
:: Alan Wake satışa sunulduğunda satın alacak mısınız?

Çıkar çıkmaz oynamaya başlayacagım diyelim biz ona :D

Çıkan videolarını hepsini izledim ss'lerin baktım süper bi oyun görüntüsü veriyor ama kontroller grafiklerden daha önemli ve tabiki hikayesi çıkış tarihi biraz geç ama bekleyeceğiz yapacak bişey yok

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Max Payne 1 ve 2 den pek hoşlanmamıştım zaten!

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Havok motorunu kullanması iyi oldu iyiki ATI kullanıyorum.
DirectX 10'un XP kullananları üzeceği belliydi.
Çıksın alıcam bende...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Directx 11i de artık anca windows 7 de kullanırlar:D2010 ilkbaharı he bu oyunu oynayacağım kesin doğrusu yeni donanımları inşaallah 2010 ilkbaharına kadar almış oalcağım rami zaten 3-4 gb yaparım bir güzelde format attırıp vista yüklettiririm zaten vista donanımlar güzel olduğunda xpden daha performanslı ve hızlı.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
fener için pil topliyacağız sanırım oyunda :D
donanım problemim yok xbox ım var..