Öneri Alan Adı Önerisi?

Pablo Emilio

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar Site şuan yapım aşamasında alan adı satın alma noktasındayım
Sitenin temeli;
Teknoloji Haberleri
Film/Dizi Önerileri,bilgileri
Otomobil,Sağlıklı Yaşam Vs bu Kategorilere uygun alan adı önerilerinizi bekliyorum

alperen5526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Site şuan yapım aşamasında alan adı satın alma noktasındayım
Sitenin temeli;
Teknoloji Haberleri
Film/Dizi Önerileri,bilgileri
Otomobil,Sağlıklı Yaşam Vs bu Kategorilere uygun alan adı önerilerinizi bekliyorum
teknovar.com olabilir . Sloganı da teknoloji canavarı olarak koyarsanız.

alperen5526

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
o zaman tecnopus olabilir. Ahtapot (Octopus) ve teknoloji karışımı pek çok alanda konular barındıracağınız için adeta 8 kolu gibi her alanda var olduğunuz mesajını iyi iletebilir.

Pablo Emilio

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hocam böyle anlamı pek iyi olmasa da akilda kalıcı biseyler olsa daha verimli olur kaç saattir uğraşıyorum bı türlü bulamadım

aspet

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
242
Hocam yapım aşamasında derken ? Daha alan adını bile satın almamışsınız ki olayı anlamadım ben şu an. Teknoloji kategorisi önermem rekabet çok yüksek. Hobi için açılır ama blogun statü elde etmesini istiyorsanız doğru bir kategori olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca farklı konulara tek bir site altında değinmenizi önermem. Niche bir konu bulmanızı ve bu doğrultuda keyword domain bulmanızı öneririm. Tabi ben önermekten ileriye gidemem. Son söz size kalır. Hayat sizin hayatınız

Pablo Emilio

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Hocam yapım aşamasında derken ? Daha alan adını bile satın almamışsınız ki olayı anlamadım ben şu an. Teknoloji kategorisi önermem rekabet çok yüksek. Hobi için açılır ama blogun statü elde etmesini istiyorsanız doğru bir kategori olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca farklı konulara tek bir site altında değinmenizi önermem. Niche bir konu bulmanızı ve bu doğrultuda keyword domain bulmanızı öneririm. Tabi ben önermekten ileriye gidemem. Son söz size kalır. Hayat sizin hayatınız
Hocam sitenin bir iki eksiği var emin olduğumda alan adını alıp yayınlayacağım evet teknoloji dediğiniz gibi rekabeti yüksek Aslında ilk fikrim sadece film/dizi üzerine acmakti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kararımı tam veremedim