Alakasız saçma reklamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hollywoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Teknoloji reklamlarına karşı değilim hatta takipde ediyorum ama hocam bu reklamları forumun sahipleri mi seçiyor? :)
Screenshot_1.png

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Üzgünüm!
1609878374050.png

Reklam Google tarafına ait. Size ait olan çerezlere göre reklamlar karşınıza çıkar. Bilgisayarınız, ortamınız, girdiğiniz mekanlar(Google haritalarda pasif modda sizi takip eder), cep telefonunuz. Büyük bir algoritma.. Hepsi de size bağlı.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,547
Üzgünüm!
Ekli dosyayı görüntüle 132483

Reklam Google tarafına ait. Size ait olan çerezlere göre reklamlar karşınıza çıkar. Bilgisayarınız, ortamınız, girdiğiniz mekanlar(Google haritalarda pasif modda sizi takip eder), cep telefonunuz. Büyük bir algoritma.. Hepsi de size bağlı.
Her zaman kişiselleştirilmiş reklamlar göstermeyebilir

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Adblock önermiyorum. Bu insanların da paraya ihtiyacı var, sunucular su ile çalışmıyor.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Üzgünüm!
Ekli dosyayı görüntüle 132483

O senin girdiğin siteler ile alakalı ben akıllıbileklik bakıyorum mesela hep onun reklamı çıkıyo
İnternet üzerinden evlenmeyin derim (!)
Hocam evlilik sitelerine girecek kadar enayi değilim de ben google ı sadece forum ve youtube için kullanırım.Diğer dizi falan hepsini telefondan yaparım.Bence kişisel çerezle alakası yok bu reklamın.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Hocam evlilik sitelerine girecek kadar enayi değilim de ben google ı sadece forum ve youtube için kullanırım.Diğer dizi falan hepsini telefondan yaparım.Bence kişisel çerezle alakası yok bu reklamın.
Bize inanmıyosan reklamın yanında bi İ butonu var ona bas anlarsın yada X e bas bu reklam neden çıkıyo diye bi seçenek olması lazım oraya bakarsan anlarsın

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Bunun forumla alakası yok
Iyi gunler