Hollywoo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,462
Teknoloji reklamlarına karşı değilim hatta takipde ediyorum ama hocam bu reklamları forumun sahipleri mi seçiyor?
Teknoloji reklamlarına karşı değilim hatta takipde ediyorum ama hocam bu reklamları forumun sahipleri mi seçiyor? Ekli dosyayı görüntüle 132476
Reklam engelleyici eklenti kullanabilirsiniz.Teknoloji reklamlarına karşı değilim hatta takipde ediyorum ama hocam bu reklamları forumun sahipleri mi seçiyor? Ekli dosyayı görüntüle 132476
AdBlockPlus öneririm ben kullanıyorumTeknoloji reklamlarına karşı değilim hatta takipde ediyorum ama hocam bu reklamları forumun sahipleri mi seçiyor? Ekli dosyayı görüntüle 132476
Her zaman kişiselleştirilmiş reklamlar göstermeyebilirÜzgünüm!
Ekli dosyayı görüntüle 132483
Reklam Google tarafına ait. Size ait olan çerezlere göre reklamlar karşınıza çıkar. Bilgisayarınız, ortamınız, girdiğiniz mekanlar(Google haritalarda pasif modda sizi takip eder), cep telefonunuz. Büyük bir algoritma.. Hepsi de size bağlı.
Tamam siz kullanmayın ama biz görmek istemiyoruz, sonuçta adblock programının sahibinin de para kazanması gerek.Adblock önermiyorum. Bu insanların da paraya ihtiyacı var, sunucular su ile çalışmıyor.
Üzgünüm!
Ekli dosyayı görüntüle 132483
Reklam Google tarafına ait. Size ait olan çerezlere göre reklamlar karşınıza çıkar. Bilgisayarınız, ortamınız, girdiğiniz mekanlar(Google haritalarda pasif modda sizi takip eder), cep telefonunuz. Büyük bir algoritma.. Hepsi de size bağlı.
Hocam evlilik sitelerine girecek kadar enayi değilim de ben google ı sadece forum ve youtube için kullanırım.Diğer dizi falan hepsini telefondan yaparım.Bence kişisel çerezle alakası yok bu reklamın.O senin girdiğin siteler ile alakalı ben akıllıbileklik bakıyorum mesela hep onun reklamı çıkıyo
İnternet üzerinden evlenmeyin derim (!)
Bize inanmıyosan reklamın yanında bi İ butonu var ona bas anlarsın yada X e bas bu reklam neden çıkıyo diye bi seçenek olması lazım oraya bakarsan anlarsınHocam evlilik sitelerine girecek kadar enayi değilim de ben google ı sadece forum ve youtube için kullanırım.Diğer dizi falan hepsini telefondan yaparım.Bence kişisel çerezle alakası yok bu reklamın.