Konu açıyorum kaç saat sonra Yanıt geliyor. bazı konularda sadece 1-2 Cevap var.Yazdığınız mesajlara diğer üyeler beğeni verecek ki artsın.
Bazen böyle olabiliyor, yapacak bir şey yok.Konu açıyorum kaç saat sonra Yanıt geliyor. bazı konularda sadece 1-2 Cevap var.
Fikri olanlar yok. Baksalar nolacak???Ondan mı anında 2 mod konuya baktı ??
Bazen mi ? Güleyim bari hahahahahahBazen böyle olabiliyor, yapacak bir şey yok.
Ben size iyi forumlar diliyorum.Fikri olanlar yok. Baksalar nolacak???
Bazen mi ? Güleyim bari hahahahahah
Çoğu kişi bu forumu bırakmış. Yazık. Şimdi benide banlarsınız![]()
Mesela Kim Bırakmış Forumu?Fikri olanlar yok. Baksalar nolacak???
Bazen mi ? Güleyim bari hahahahahah
Çoğu kişi bu forumu bırakmış. Yazık. Şimdi benide banlarsınız![]()
VECTORRRMesela Kim Bırakmış Forumu?
SjsjsjsjsjsjÇoğu kişi bu forumu bırakmış. Yazık. Şimdi benide banlarsınız
Vector ve Kaan küfrettiler, banlandilar. Onlar küfür etmesi forumun bırakılır bir yer olduğunu göstermez. Hemde HİÇVECTORRR
Kim bu gamzeli
KaanCK
Vs.
VECTORRR ve KaanCK bıktıkları için küfür ettiler. KimBuGamzeli bırakmamış olabilir ama artık çok arada sırada gireceğim yazmış.Sjsjsjsjsjsj
Zamanla aramızdaki çürük yumurtalar gidiyor işte ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vector ve Kaan küfrettiler, banlandilar. Onlar küfür etmesi forumun bırakılır bir yer olduğunu göstermez. Hemde HİÇ
kimbugamzelinin de bıraktığı fln yok daha 2 saat önce girmiş foruma
Aga Be VECTORRR Bana Küfretmişti.Sjsjsjsjsjsj
Zamanla aramızdaki çürük yumurtalar gidiyor işte ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vector ve Kaan küfrettiler, banlandilar. Onlar küfür etmesi forumun bırakılır bir yer olduğunu göstermez. Hemde HİÇ
kimbugamzelinin de bıraktığı fln yok daha 2 saat önce girmiş foruma
İyi olmuş.Aga Be VECTORRR Bana Küfretmişti.
Hem Bana Hem Doprağa![]()
Şimdi DA e Tecnopat forumda 5-10dk İçin cevap veriliyor. Ama burada kaç saat oluyor. Ve bir kişi konuy cevap yazdıysa o kişiye bir şey sorduğumuzda ise cevap gelmiyor. İğrençsiniz.Selamlar SütlüKek,
Açtığın konuya anında cevap verilmesi veya verilmemesi olayı şöyledir ki;
Örneğin ben otomobillere karşı ilgim var ve o konuda bilgiliyim sende bir otomobil hakkında bilgi almak için konu açtın ben ona anında cevap verebilirim. Fakat başka bir arkadaş anında ona cevap veremeyebilir. Yani açtığın konuya uygun olarak o an için sorununa karşı bir çözüm üretecek arkadaş bulamayabilirsin. O an o konu üzerine bilgisi olmayan insanlar olabilir. O yüzden anlayış göstermeni diliyorum bu konuda teşekkürler.![]()