Aktiflik neden -5?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Çoğu kişi bu forumu bırakmış. Yazık. Şimdi benide banlarsınız
Sjsjsjsjsjsj
Zamanla aramızdaki çürük yumurtalar gidiyor işte ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

VECTORRR
Kim bu gamzeli
KaanCK
Vs.
Vector ve Kaan küfrettiler, banlandilar. Onlar küfür etmesi forumun bırakılır bir yer olduğunu göstermez. Hemde HİÇ
kimbugamzelinin de bıraktığı fln yok daha 2 saat önce girmiş foruma

SütlüKek

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
8
Sjsjsjsjsjsj

Vector ve Kaan küfrettiler, banlandilar. Onlar küfür etmesi forumun bırakılır bir yer olduğunu göstermez. Hemde HİÇ
VECTORRR ve KaanCK bıktıkları için küfür ettiler. KimBuGamzeli bırakmamış olabilir ama artık çok arada sırada gireceğim yazmış.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Sjsjsjsjsjsj

Aga Be VECTORRR Bana Küfretmişti.
Hem Bana Hem Doprağa :D

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar SütlüKek,

Açtığın konuya anında cevap verilmesi veya verilmemesi olayı şöyledir ki;

Örneğin ben otomobillere karşı ilgim var ve o konuda bilgiliyim sende bir otomobil hakkında bilgi almak için konu açtın ben ona anında cevap verebilirim. Fakat başka bir arkadaş anında ona cevap veremeyebilir. Yani açtığın konuya uygun olarak o an için sorununa karşı bir çözüm üretecek arkadaş bulamayabilirsin. O an o konu üzerine bilgisi olmayan insanlar olabilir. O yüzden anlayış göstermeni diliyorum bu konuda teşekkürler. :relaxed:

SütlüKek

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
8
Selamlar SütlüKek,

Açtığın konuya anında cevap verilmesi veya verilmemesi olayı şöyledir ki;

Örneğin ben otomobillere karşı ilgim var ve o konuda bilgiliyim sende bir otomobil hakkında bilgi almak için konu açtın ben ona anında cevap verebilirim. Fakat başka bir arkadaş anında ona cevap veremeyebilir. Yani açtığın konuya uygun olarak o an için sorununa karşı bir çözüm üretecek arkadaş bulamayabilirsin. O an o konu üzerine bilgisi olmayan insanlar olabilir. O yüzden anlayış göstermeni diliyorum bu konuda teşekkürler. :relaxed:
Şimdi DA e Tecnopat forumda 5-10dk İçin cevap veriliyor. Ama burada kaç saat oluyor. Ve bir kişi konuy cevap yazdıysa o kişiye bir şey sorduğumuzda ise cevap gelmiyor. İğrençsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...