AKP kapatılsaydı Tayyip Erdoğan efsane olurdu

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu dediklerine sende inanmıyorsun ama, zihniyet meselesi. :icon_-1:

Teknoloji ne kadar da ilerlemiş, ekran karşısından beyin okuyabiliyorsunuz, valla tebrikler. Yöntemi bizede söylermisin ? İnanmadığımı ispatlarmısın bi zahmet , bi ekran görüntüsü koyarmısın lütfen, ya da caps mi diyorlar hani...

Ortada bir zihniyet meselesi var ancak benim değil, sizin zihinlerinizde bir problem var. Almanya da ki Deniz feneri kuruluşunda yaşanan yolsuzluğun türkiye ile bağdaştırılması çok saçma. Ortada delil yok, iddaa yok, açılmış bir dava yok, ki dava açılsa bile hüküm verilmedikten sonra suçlayamazsınız bile, siz kalkmış hala burda ki DF ile uğraşıyorsunuz.

Sebep ?

Ne çıkarınız var acaba merak ediyorum? Hadi Doğan grubunu anlıyoruz, kuyruk acıları var, size ne oluyor ? Almanya da ki dava görüşülürken Başbakana bile iftira attılar, ne oldu ? dava sonuna doğru yalan ifade verdiklerini söylemediler mi? Deniz baykal ve Onun zihniyetindekilerin rengi değişmedi mi?

Valla pcmaster bir ilgilerinin olmadığını sadece Kanal 7 ve soygun feneri yönetcileri söylüyorlar. Hükümet dava açılmasına izin verdi mi? Dikkat etmiyormusun konuyu kapattılar.Zahit akman istifa etti mi? Hükümet onun yargılanmasına izin verdi mi? Neden aylardır burada dava açılmıyor? Zahit akman hakkında Almanyada dolandırıcılık davası açıldığını bilmiyormusun? Sen bana vebal altında kalırsın diyorsun. Merak etme ben haramı helali çok iyi bilirim. Ama sen bunların Allahı ve dini kullanarak milleti soymalarına ses çıkarmıyor asıl onların ne büyük günah işlediğini görmüyorsun. Ama şuda bir gerçekki , Bekir Coşkunun dediği gibi bu ülkede göbeğini kaşıyan adamlar var olduğu müddetçe bu soygun eneri gibi kurumlara hiç bir şey olmaz.

Legolas Ne zaman şu cahilce açılımlarından vaz geçeceksin gerçekten merak ediyorum. Bu güne kadar ne kadar yazı üzerinde tartıştıysak, hiç bir soruya cevap vermedin. Verdiğin cevapların hiç biri belgeli olmadı. Her zaman konuyu değiştirdin. Sana yazacaklarımı sağolsun Kesekci arkadaş dile getirmiş. O yüzden yazdıklarının altına imzamı atıyorum.

Belgeli, Mesnetli bir cevabınız yoksa konuya mesaj atmayınız. Daha sonra renk değişimi yaşamamanız için.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
legolass efendi sözlerine dikkat et orası bir yardım derneği sen ve senin gibiler yüzünden bi çok fakir fukara şu mübarek günlerde yardım alamaz duruma geldi doğan kartelinin ağzıyla konuşmaderneğin bütün hesapları açık açık anlatıldı kafanı kaldır gerçekleri gör

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Konuyu kişiselleştirmeden tartışalım lütfen...!

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olayı genele taşırsak daha sağlıklı bir görüş çıkabilir
.bir tarafta yardıma hevesli gönüllü yığınlar
bir tarafta bunların içinden çıkan dağıtıcılar.
peki geride kalanlara ne oluyor diye sormak lazım.
ben daha deniz fenerindeki usulsuzlüğü (baş ağrısı)soramadım.
sebep yardımları (insanı) savunmak zorunda kalmaktan.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Sadece Gülerim bu Yazılara Madem Öle Sol dan başlıyalım Siz iktidarı Yıllardır
genel başkan diye oturtuğunuz onu ordan indirmek için koltuk savaşı yaptığınız Baykal ilemi alıcaksınız ?
şimdide oy avcısı okula almadığı türbanlı kızlarımızı kendi grup toplantısına alıyor ama? Doğan haber gurubu Yada safsata haber gurubu diyelim Haber izlenmez çünkü siyaset karalama Kartel medyası diyelim biz bunlara 1 kere görmedimki hükümet aleyhine haber yapmasın Türkiye bunların döndüğü partide Sölermisiniz beyler 27 mart seçimlerinden önce Chp erken seçim erken seçim diye yırtınıyordu ve 2 parti girdiler seçime Gülünç duruma bakki %21 Akp tek başına %47 aldı Sonra ne oldu dsp chp birbirine girdi yok benim oyun yok senin oyun Boş safsata haber bunlar Hiç deniz baykalınızı doğu illere gitmişmidir Chpnin Tek başkanı vardı Oda Mustafa Kemal Atatürk'dür o ülkenin her karış toprağına gitmiş çifçisi köylüsü ile konuşmuştur deniz baykal daha köye girmeden yumurta atılıyor protesto ediyor Sen o köylünün kızı okula almassan o seni şehrine alırmı Ama efsana Dediğiniz adam ölüm pahasına suikast pahasınada o bölgelere gidiyor göreceksiniz o bölgeleride seçimlerde kazanacak! 1 Kere Diyarbakıra urfaya gaziantepe gitmeyen adamdan başbakan olur Mhp'de aynı kefeden Herşey asarak keserek olmaz azcık siyasetçilik yapın azcık halkı görün kömür dağıtımına laf yapıyorsunuz Doru zamanında siz kömür paralarına cöbe indiriyordunuz Hiç diilse oy olsa bile kömür dağıtılıyor Sizin belediye olarak aldığınız mekanlara bakalım birde şişli gibi sosyetik yerler neden ezilen fakir halkın olduğu yerde Belediye seçimini alamıyorsunuz??

Siz ilk önce Başınızdakini değiştirin sonrada başka partilere laf atın Anca Medya ile kara kuru iftiralar sallarsınız başka bi yolunuz yok zaten halk biliyor kimin yardım ettiğini Efsaneymiş ne efsanesi şimdi bile bir miting yaptığı zaman 100 binler Geliyor öyle Chp gibi otobüslerle adam toplamıyor Cumhurbaşkanı gül olmasın diye afedersin ama bir taraflarını yırtılar meydanlarda ee noldu halk seçimine gidilmedimi sonra ne oldu Halk ne dedi Ve sizde sustunuz çünkü halk bunu diyor Sizin gibi hergün sokaklara dökülmüyorlar Zaten dökülseler sokaklar almaz...

Sayın Çankaya belediye başkanı Bile açıkladıklarına bakarsan Chplilere yamyam diyor doğrudur Yine Akpnin belediye başkanı Akp millet vekillerine para yedirmiyor halka kömür dağıtıyor insanlar tükürdüğünü yalamaz ama bunlar yalıyorlar..

Efendiler İlk önce Aynaya Bakın sonrada karışınızdakine laf söyleyin Yıllardır Varsınız sizin yapamadığınızı Birileri yapıyor diye karalamayın..

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece Gülerim bu Yazılara Madem Öle Sol dan başlıyalım Siz iktidarı Yıllardır

genel başkan diye oturtuğunuz onu ordan indirmek için koltuk savaşı yaptığınız Baykal ilemi alıcaksınız ?
şimdide oy avcısı okula almadığı türbanlı kızlarımızı kendi grup toplantısına alıyor ama? Doğan haber gurubu Yada safsata haber gurubu diyelim Haber izlenmez çünkü siyaset karalama Kartel medyası diyelim biz bunlara 1 kere görmedimki hükümet aleyhine haber yapmasın Türkiye bunların döndüğü partide Sölermisiniz beyler 27 mart seçimlerinden önce Chp erken seçim erken seçim diye yırtınıyordu ve 2 parti girdiler seçime Gülünç duruma bakki %21 Akp tek başına %47 aldı Sonra ne oldu dsp chp birbirine girdi yok benim oyun yok senin oyun Boş safsata haber bunlar Hiç deniz baykalınızı doğu illere gitmişmidir Chpnin Tek başkanı vardı Oda Mustafa Kemal Atatürk'dür o ülkenin her karış toprağına gitmiş çifçisi köylüsü ile konuşmuştur deniz baykal daha köye girmeden yumurta atılıyor protesto ediyor Sen o köylünün kızı okula almassan o seni şehrine alırmı Ama efsana Dediğiniz adam ölüm pahasına suikast pahasınada o bölgelere gidiyor göreceksiniz o bölgeleride seçimlerde kazanacak! 1 Kere Diyarbakıra urfaya gaziantepe gitmeyen adamdan başbakan olur Mhp'de aynı kefeden Herşey asarak keserek olmaz azcık siyasetçilik yapın azcık halkı görün kömür dağıtımına laf yapıyorsunuz Doru zamanında siz kömür paralarına cöbe indiriyordunuz Hiç diilse oy olsa bile kömür dağıtılıyor Sizin belediye olarak aldığınız mekanlara bakalım birde şişli gibi sosyetik yerler neden ezilen fakir halkın olduğu yerde Belediye seçimini alamıyorsunuz??

Siz ilk önce Başınızdakini değiştirin sonrada başka partilere laf atın Anca Medya ile kara kuru iftiralar sallarsınız başka bi yolunuz yok zaten halk biliyor kimin yardım ettiğini Efsaneymiş ne efsanesi şimdi bile bir miting yaptığı zaman 100 binler Geliyor öyle Chp gibi otobüslerle adam toplamıyor Cumhurbaşkanı gül olmasın diye afedersin ama bir taraflarını yırtılar meydanlarda ee noldu halk seçimine gidilmedimi sonra ne oldu Halk ne dedi Ve sizde sustunuz çünkü halk bunu diyor Sizin gibi hergün sokaklara dökülmüyorlar Zaten dökülseler sokaklar almaz...

Sayın Çankaya belediye başkanı Bile açıkladıklarına bakarsan Chplilere yamyam diyor doğrudur Yine Akpnin belediye başkanı Akp millet vekillerine para yedirmiyor halka kömür dağıtıyor insanlar tükürdüğünü yalamaz ama bunlar yalıyorlar..

Efendiler İlk önce Aynaya Bakın sonrada karışınızdakine laf söyleyin Yıllardır Varsınız sizin yapamadığınızı Birileri yapıyor diye karalamayın..
akp mitinglerinde toplananlar zorla oralara götürülen belediye çalışanları, çevre illerden, ilçelerden otobüslerle gelen akpliler. başbakan oraya yüzlerce koruma altında ve asker tarafından korunarak gidiyor. peki bu şartlar olmazsa gitme cesareti varmı sence.

ayrıca baykal ve bahçeli'nin başarısız olması bile akp'yi başarılı göstermeye yetmez. sen hayatında doğuda bulundun mu? o insanlar akp döneminde hiçbir hizmet alamıdılar. tek geçim kaynakları olan çiftçilik akp'nin politikaları yüzünden bitme noktasına geldi. o bölgede işsizlik kol geziyor. sen o insanları çok aptal görüyorsun galiba. o insanlar icraat bekliyor kuru laf değil.

bu işler klavye başında desteksiz sallamaya benzemez. klavye delikanlılığınızı bir kenara bırakın da o bölge insanını tanımaya çalışın. sorunlarına nasıl merhem olabiliriz diye düşünün.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ortamı gerginleştirecek yorumlar yapmayalım.!

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
akp mitinglerinde toplananlar zorla oralara götürülen belediye çalışanları, çevre illerden, ilçelerden otobüslerle gelen akpliler.
22 Temmuz 2007 Genel seçim Ak parti: %46.58

başbakan oraya yüzlerce koruma altında ve asker tarafından korunarak gidiyor. peki bu şartlar olmazsa gitme cesareti varmı sence.
Ülkenin 2 numaralı insanı, Tek başına gezip gelin beni vurun diyecek :) Boş...

ayrıca baykal ve bahçeli'nin başarısız olması bile akp'yi başarılı göstermeye yetmez.
Baykal da seçimlerden sonra biz başarılı olduk demişti, Kendisinin düşük oy oranını nasıl aldığını düşüneceğine, Akp nasıl bu oyu aldı diye hayıflanıyordu.

sen hayatında doğuda bulundun mu? o insanlar akp döneminde hiçbir hizmet alamıdılar.
Başkasına caka satana kadar, sen gez gör. Doğuya yapılan yatırım başka nereye yapıldı ? Yollar duble, Çiftçiye tam kredi v.s v.s ... Çiftçinin ürünü küresel ısınma sonucu tarlada dondan kurtulamadı... Çiftçi Hormon da, gübre de eşşeğin kulağına su kaçırınca olan yine çiftçiye oldu, Rusya dan geri dönen dometesler...

Daha fazla bilgi için: http://www.akicraatlar.com/turkce/index.asp

bu işler klavye başında desteksiz sallamaya benzemez. klavye delikanlılığınızı bir kenara bırakın
Aynen...

sorunlarına nasıl merhem olabiliriz diye düşünün.
Foruma, kaç ay önceki çıkar medyasının arşivlerin de bulunan Akp karşıtı yazarların, köşe yazısını bulup eklemekle de merhem olunmaz...

kuruwa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
efsana olması yalancılık ta ülke yi yönetememekte efsane olurdu hani büyüyen türkiye nerde cepler daralıyor herşeye zaman her borcunu ödeyen iş yerimiz bile batmama cabasında bu tür kişiler tr de daha öncede vardı ewet umut verdiler bende ilk bu yüzden akp dedim ama umutlar her zamankı gibi lafta kaldı, habire ülkeye çareler yaratacagına çıkıp konuşuyor iş yapan bol bol atıp konuşmaz çıkar ve yaptık der bunlarda bi cak cek tir gidiyor ama burda bile görünen oki biz geçmişten ders almadığımız için yine aynı şeyleri yaşıyoruzki burda hiç de ders alan birisini göremedim

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
akp mitinglerinde toplananlar zorla oralara götürülen belediye çalışanları, çevre illerden, ilçelerden otobüslerle gelen akpliler. başbakan oraya yüzlerce koruma altında ve asker tarafından korunarak gidiyor. peki bu şartlar olmazsa gitme cesareti varmı sence.

ayrıca baykal ve bahçeli'nin başarısız olması bile akp'yi başarılı göstermeye yetmez. sen hayatında doğuda bulundun mu? o insanlar akp döneminde hiçbir hizmet alamıdılar. tek geçim kaynakları olan çiftçilik akp'nin politikaları yüzünden bitme noktasına geldi. o bölgede işsizlik kol geziyor. sen o insanları çok aptal görüyorsun galiba. o insanlar icraat bekliyor kuru laf değil.

bu işler klavye başında desteksiz sallamaya benzemez. klavye delikanlılığınızı bir kenara bırakın da o bölge insanını tanımaya çalışın. sorunlarına nasıl merhem olabiliriz diye düşünün.

Tek başınamı gidicek Koca Türkiye Cumhuriyeti başbakanı o sorunlu illere hatırlarsan ezilen çifçi demişsin ama bu adamlar 2. kez iktidara geliyorlar o zamana kadar bu çifçi bu halk anlamadımı Anladı ondan %47 oy aldı
Neden Başörtüsünü meclisden geçirmediniz? peki Şimdi neden grup toplantılarınıza bırakın başörtüsünü çarşafı sokuyorsunuz Bugun bir oy için dönen adam yarın Başbakan olsa neler yapar allah bilir Ben burda klavye delikanlılığda yapmıyorum dostum o dediğin Senin Asarım keserim diyen insandır ama sen benim sölediklerime 1 Yorum bulamıyorsun anca böle konuyu hakarete kavgaya itiyorsun Laikçi dediğiniz Herifler şimdi ceza evindeler Paşalar paşa paşa Cezaevinde yatıyorlar hala inkar ediyorlar 100 200 lerce kanıt ve telefon görüşmeleri var Bunlar ülkeyi satan pazarlayan kişiler sizde mitinglerde bunlara mikrofon Vermiş konuşturmuş adamsınız!
şuan aklıma gelmiyor o konuşanın adam Kanaltürkün Eski sahibi Söylediklerime 1 tane olumlu cevap verseydin Seni tebrik edebilirim Ama cevaplarına bakarsak çok saçma koca başbakan elini kolunu sallaya sallaya Gidicek ölemi Bir ABD başkanı geldiği zaman bile geçtiği yollar Avlukaya alınıyor Doğru sizin için Elini kolunu sallasa ve suikast olsa nasılsa olsa ölüp gidicek diyorsunuz Sölermisin Kartel medyası bol bu ülkede zorla kim kime bişi yaptırabilir öle bişi olsa zorla miting olayı zaten kartel medyası 1 hafta sur manşette koyar bunu İşsizlik kol geziyor diyorsunda Dostum biraz güncel dünyadan haber dinle batmaz denilen bankalar Firmalar battı türkiye yine yeni yeni etkilenmeye başlıyor Bazı ülkeler ekonomisi bitti sen bunu akpden biliyorsun Birazcık araştır gör şuan kriz avrupayı sardı ABD bile krizin Elinde Türkiye etkilenmemesi çokmu ???

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
22 Temmuz 2007 Genel seçim Ak parti: %46.58

Ülkenin 2 numaralı insanı, Tek başına gezip gelin beni vurun diyecek :) Boş...

Baykal da seçimlerden sonra biz başarılı olduk demişti, Kendisinin düşük oy oranını nasıl aldığını düşüneceğine, Akp nasıl bu oyu aldı diye hayıflanıyordu.

Başkasına caka satana kadar, sen gez gör. Doğuya yapılan yatırım başka nereye yapıldı ? Yollar duble, Çiftçiye tam kredi v.s v.s ... Çiftçinin ürünü küresel ısınma sonucu tarlada dondan kurtulamadı... Çiftçi Hormon da, gübre de eşşeğin kulağına su kaçırınca olan yine çiftçiye oldu, Rusya dan geri dönen dometesler...

Daha fazla bilgi için: http://www.akicraatlar.com/turkce/index.asp

Aynen...

Foruma, kaç ay önceki çıkar medyasının arşivlerin de bulunan Akp karşıtı yazarların, köşe yazısını bulup eklemekle de merhem olunmaz...

Noktasına kadar katılıyorum Zafercem Efendi Benim yapıcağım yorumların aynısını yapmış.. Klavye delikanlılığı diil bu gerçekler

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tek başınamı gidicek Koca Türkiye Cumhuriyeti başbakanı o sorunlu illere hatırlarsan ezilen çifçi demişsin ama bu adamlar 2. kez iktidara geliyorlar o zamana kadar bu çifçi bu halk anlamadımı Anladı ondan %47 oy aldı
Neden Başörtüsünü meclisden geçirmediniz? peki Şimdi neden grup toplantılarınıza bırakın başörtüsünü çarşafı sokuyorsunuz Bugun bir oy için dönen adam yarın Başbakan olsa neler yapar allah bilir Ben burda klavye delikanlılığda yapmıyorum dostum o dediğin Senin Asarım keserim diyen insandır ama sen benim sölediklerime 1 Yorum bulamıyorsun anca böle konuyu hakarete kavgaya itiyorsun Laikçi dediğiniz Herifler şimdi ceza evindeler Paşalar paşa paşa Cezaevinde yatıyorlar hala inkar ediyorlar 100 200 lerce kanıt ve telefon görüşmeleri var Bunlar ülkeyi satan pazarlayan kişiler sizde mitinglerde bunlara mikrofon Vermiş konuşturmuş adamsınız!
şuan aklıma gelmiyor o konuşanın adam Kanaltürkün Eski sahibi Söylediklerime 1 tane olumlu cevap verseydin Seni tebrik edebilirim Ama cevaplarına bakarsak çok saçma koca başbakan elini kolunu sallaya sallaya Gidicek ölemi Bir ABD başkanı geldiği zaman bile geçtiği yollar Avlukaya alınıyor Doğru sizin için Elini kolunu sallasa ve suikast olsa nasılsa olsa ölüp gidicek diyorsunuz Sölermisin Kartel medyası bol bu ülkede zorla kim kime bişi yaptırabilir öle bişi olsa zorla miting olayı zaten kartel medyası 1 hafta sur manşette koyar bunu İşsizlik kol geziyor diyorsunda Dostum biraz güncel dünyadan haber dinle batmaz denilen bankalar Firmalar battı türkiye yine yeni yeni etkilenmeye başlıyor Bazı ülkeler ekonomisi bitti sen bunu akpden biliyorsun Birazcık araştır gör şuan kriz avrupayı sardı ABD bile krizin Elinde Türkiye etkilenmemesi çokmu ???
senin söylediklerini şöyle açıklayabilirim "dam üstünde saksağan vur beline kazmayı". dünya krizi bahane türkiye 6 yıldır krizde.

senin hakaret ettiğin askerlerle ben gurur duyuyorum. sanırım 28 şubat canınızı bayağı acıtmış. ergenekon davası = tuncay güney + fethullahçı gladyo + cia + mossad + mit sana bunlar birşey ifade ediyor mu? bu konuları biraz araştırırsan ne olduğunu anlarsın. sen tek pencereden bakarak doğruları anlayamazsın.

sana bir çift sözüm var gerçekler zamanla anlaşılır ve son gülen iyi güler.

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Böyle haybeye laf etmeyi bırakıp, Tayyip Erdoğan'ın karşısına adam gibi bir adam çıkarsınlar. Desteklemeyen de Baykal gibi Erdoğan gibi olsun. Solda adam var mı? Yok. Sağda adam var mı? Yok. Sıfırlarla işlem yapıyoruz, sonuç sıfır çıkıyor. Sonra da şaşırıp neden böyle oldu diyoruz. Hiç kimse Umut vermezken Erdoğan bu ülkeye umut vaat ettiği için iki kere seçildi. Şimdi ne mi olacak? Yine diğer sıfırlar birbirlerini hatta arada bir Erdoğanı çarparken o yine birinci olacak. Ta ki; korku pompalamaktan, meclisi boykot etmekten, Avrupa ve Amerika'yı herşeyin suçlusu, kendi halkını da gerici görmekten kaçınan aynı zamanda da projelerle insanlara umut veren biri gelene kadar...

bende 18ime giriyorum oy verecem bu seçimde ancak hiçkimseye ewet demiyecem dedikleriniz çok doğru

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

Hata .... Forum kurallarına aykırı böyle yazmak hem kalın hem renkli ...

Lütfen dikkat et

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
senin söylediklerini şöyle açıklayabilirim "dam üstünde saksağan vur beline kazmayı". dünya krizi bahane türkiye 6 yıldır krizde.(SEN KENDİNİ TÜRKİYEMİ SANDIM)

senin hakaret ettiğin askerlerle ben gurur duyuyorum.(SEBEP ) sanırım 28 şubat canınızı bayağı acıtmış.(ONLARIN HEPSİ TASFİYE OLDU.BAK MEYDANDA KİMLER VAR) ergenekon davası = tuncay güney + fethullahçı gladyo + cia + mossad + mit sana bunlar birşey ifade ediyor mu?(VARMI DELİLİN YOK.AMA HEZEYANLARIN VAR) bu konuları biraz araştırırsan ne olduğunu anlarsın.((BURADA ARAŞTIRMA DEĞİLDE KABULLENME SORUNU VAR) sen tek pencereden bakarak doğruları anlayamazsın. (BAKILAN YER YER HER YERİ GÖRÜYOR)

sana bir çift sözüm var gerçekler zamanla anlaşılır (ZAMANSIZDA ANLAŞILIR)ve son gülen iyi güler.(HEP TEHDİT HEP TEHDİT)