Bu dediklerine sende inanmıyorsun ama, zihniyet meselesi. :icon_-1:
Teknoloji ne kadar da ilerlemiş, ekran karşısından beyin okuyabiliyorsunuz, valla tebrikler. Yöntemi bizede söylermisin ? İnanmadığımı ispatlarmısın bi zahmet , bi ekran görüntüsü koyarmısın lütfen, ya da caps mi diyorlar hani...
Ortada bir zihniyet meselesi var ancak benim değil, sizin zihinlerinizde bir problem var. Almanya da ki Deniz feneri kuruluşunda yaşanan yolsuzluğun türkiye ile bağdaştırılması çok saçma. Ortada delil yok, iddaa yok, açılmış bir dava yok, ki dava açılsa bile hüküm verilmedikten sonra suçlayamazsınız bile, siz kalkmış hala burda ki DF ile uğraşıyorsunuz.
Sebep ?
Ne çıkarınız var acaba merak ediyorum? Hadi Doğan grubunu anlıyoruz, kuyruk acıları var, size ne oluyor ? Almanya da ki dava görüşülürken Başbakana bile iftira attılar, ne oldu ? dava sonuna doğru yalan ifade verdiklerini söylemediler mi? Deniz baykal ve Onun zihniyetindekilerin rengi değişmedi mi?
Valla pcmaster bir ilgilerinin olmadığını sadece Kanal 7 ve soygun feneri yönetcileri söylüyorlar. Hükümet dava açılmasına izin verdi mi? Dikkat etmiyormusun konuyu kapattılar.Zahit akman istifa etti mi? Hükümet onun yargılanmasına izin verdi mi? Neden aylardır burada dava açılmıyor? Zahit akman hakkında Almanyada dolandırıcılık davası açıldığını bilmiyormusun? Sen bana vebal altında kalırsın diyorsun. Merak etme ben haramı helali çok iyi bilirim. Ama sen bunların Allahı ve dini kullanarak milleti soymalarına ses çıkarmıyor asıl onların ne büyük günah işlediğini görmüyorsun. Ama şuda bir gerçekki , Bekir Coşkunun dediği gibi bu ülkede göbeğini kaşıyan adamlar var olduğu müddetçe bu soygun eneri gibi kurumlara hiç bir şey olmaz.
Legolas Ne zaman şu cahilce açılımlarından vaz geçeceksin gerçekten merak ediyorum. Bu güne kadar ne kadar yazı üzerinde tartıştıysak, hiç bir soruya cevap vermedin. Verdiğin cevapların hiç biri belgeli olmadı. Her zaman konuyu değiştirdin. Sana yazacaklarımı sağolsun Kesekci arkadaş dile getirmiş. O yüzden yazdıklarının altına imzamı atıyorum.
Belgeli, Mesnetli bir cevabınız yoksa konuya mesaj atmayınız. Daha sonra renk değişimi yaşamamanız için.