Akp hükümetinin demokrasi ve hukukun üstünlüğüne göre yönettiğini düşünüyormusunuz ?

başlıktadır

• Kullanılan toplam oy
    15

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
soru başlıktadır

evet verenler mesela ne gibi özgürlüğünüz arttı

hayır diyenler ne gibi özgürlüğünüz hakkınız alındı

çekimserim diyenler sıcak kahve içsin ısınır

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bence sen çocuksun. Ben de cocugum. 25 yasindayim. Kendimi bildim bileli akp var. Ve karşılaştırma yapamiyorum. Sen daha bu yasinda nasil bir karşılaştırma yapiyorsun merak ettim.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
Bence sen çocuksun. Ben de cocugum. 25 yasindayim. Kendimi bildim bileli akp var. Ve karşılaştırma yapamiyorum. Sen daha bu yasinda nasil bir karşılaştırma yapiyorsun merak ettim.
Anayasa profesörü olmaya gerek yok soru basit

Akp ben 2 yaşımdayken geldi ilk başta iyi kötü özgürlük vardı sonra 2007 den sonra gözle görülür biçimde yukarıdaki kavramlardan uzaklaştı

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Genç yaşımda silivrilik olmak istemiyorum . 1 kişi de evet demiş keşke neden evet dediğini yazsaymış .

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
İstanbul / Edirne / Kragujevac /Milano / Barselona
Özgürlük demokrasi gibi kavramları sadece yaşayan toplumlar bilecektir diye bir anlayış olmaz ki. Başka toplumlarla kendi demokrasi/özgürlük anlayışımızı objektif bir şekilde kıyaslayabileceğimiz fikre sahipsek her yönetim biçimi hakkında ön görüye de sahip olabiliriz demektir.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Arkadaslar biraz daha buyuyunce insan anliyor ki bir seylerin farkinda degilmisim. Neyse bunu siz de ben de buyuyerek daha iyi anlayacagiz. Mesela sen yedi yasindayken nerden biliyorsun ozgurluk oldugunu kimin hangi soylemine dayanarak soyluyorsun. 7 yasinda bir seylerin farkinda olmayan cok kucuk cocuklardik. Kucukken bizim okulda ogretmenler peruk takardi mesela ben bunu unutmuyorum. Ha sacma mi sacma. Ama kiyafet gibi bir parcayi takmalarina giymelerine müsaade yoktu ben mesela ozgurluk konusunda bunu biliyorum. Yandaki sinifi yoneten yildiz ogretmen vardi o da hep mini giyerdi. Ne bileyim o zaman zaten dusunmuyorsun kim ne giymis ozgurluk mu diye ben 15 yasindayken sen 8 yasindaydin mesela insan 15 inde ergen oluyor ben yine hatirlamiyorum siyasi olaylari hatitladiklarimi da anladigimi. Neyse umarim duzgun cumleler yazmisimdir

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
İnsanlar hiçbir zaman özgür değildir, hukukun üstünlüğüne göre yönettiklerini düşünüyorum ama KENDİ HUKUKLARI İLE, nesnel ve farklılıklara açık olmayan, daha öznel ve kendi etrafına dönen bir sistem ile hareket ettiklerini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Basa kim gelirse gelsin BEN’ci bir anlayış içerisinde olmustur, RTE’yi vatan haini ilan etmeye gerek yok, iyi ve kötü icraatları olmustur ve kötü yaptıkları, içine ettikleri 3 şey eğitim, adalet ve özelleştirilen kurumlar zaten ama kim gelirse gelsin (şuanki siyasetçilerden, birkaç isim var ama ülkemiz daha o gerçeği kabul edebilecek seviyede değil) RTE’den daha iyi olmayacak hatta daha kötü olacak çünkü bu insanlar sadece iktidara geçmeyi planlıyor, iktidarda ne yapacakları kısmı boş ve o RTE’nin yerine koalisyon gibi bir şeyin gelmesi muhtemel olduğundan iyi siyasetçiler çıkarmaya bakalım, RTE’yi sandıkta devirmeden önce.

Son düzenleme: