Aklımda Çok Güzel BiR proje var

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklımda iphone ve android telefonlar için için bir uygulama projem var fakat nasıl yapacağımı bilemiyorum herhangi bir ücret yada yazılımı yazmak gibi ama çok tutucağı garantisini verebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O zaman git bir yazılım şirketine anlat projeni ve uygulamayı beraber geliştirin. Nasılsa çok tutacağından eminsin paranı haliyle kurtarırsın.

Konu başlığındaki yazımından belli sırf mesaj kasmak için ve can sıkıntısından böyle gaydırı-gubbak bir konu açmışsın. Bence buna prim vermeyin...! :thumbdown:

Benim gibi düşünenler ekstradan yorum yazmasın sadece bu mesajımı beğensin ki hidayet61 de mesaj kasma tartışma fırsatını kaybetsin... :4:

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Forumda uygulama geliştirici arkadaşlarımız var. Onlarla irtibata geçebilirsin. Android ve ios kategorilerindeki konulara göz at istersen.

hidayet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman git bir yazılım şirketine anlat projeni ve uygulamayı beraber geliştirin. Nasılsa çok tutacağından eminsin paranı haliyle kurtarırsın.

Konu başlığındaki yazımından belli sırf mesaj kasmak için ve can sıkıntısından böyle gaydırı-gubbak bir konu açmışsın. Bence buna prim vermeyin...! :thumbdown:

Benim gibi düşünenler ekstradan yorum yazmasın sadece bu mesajımı beğensin ki hidayet61 de mesaj kasma tartışma fırsatını kaybetsin... :4:

Bu Mesajı yazan arkadaşımız sen mi benmi mesaj kasan. laflarını bılde ölçerek konuş amacım ne reklam kasmak nde prim primin bile ne olduğununu ilk defa senden duydum sadece ufak bir yardım ama gerekli cevabı senden daha iyi senden daha namusluca cevabı verdi arkadaşımız

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar forumda gereksiz tartısmalar olmasın lutfen eger acılan konu da veya mesaj da olumsuz bisey varsa zaten mod ve yonetici arkadaslar tarafından gerekn yapılır
Saygılar...

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Böyle enteresan insanlar var yahu burası teknoloji formu adam başka nereye sorsun mesaj kasmak nedir bir kere ben formda öyle çabası olan bir insan tanımıyorum... Bu forumun zamanında bir sloganı vardı hala kullanılıyor mu bilmem hiç görmüyorum ama.. ''Biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor''..