AKK'na karşı büyük etkinlik

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Tokat'a baktım yok ayrıca , çok az şubesi var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1000 TL ? Net Asgari ücretten hesaplama yapalım. Ayrıca fiyatlandırma çok yüksek. Türksat 4 uydusu ile fiyatların ucuzlayacağı duyuruldu hatta tahahut vermeyin v.s haberleri yapıldı. Ama sonuç yok ortada.

Asgari ücret 949tl ben düz hesap 1000tl demek istedim. 50tlden kimse ölmez :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bulgaristanla falan karşılaştırmak doğru değil. türkiye bilişim çağını kullanarak hızlanmak istiyorsa önce interneti hızlandıracak.

bu kapsamda akk ve upload sınırı en büyük sorunlar. fakat hak ararken olmayan altyapıyı talep etmenin de mantığı yok.

burada insanların istediği biraz da yetkililerden çaba görmek. geleceğe dönük internet altyapısına öncelik verilmesi ve bunun hükümet tarafından desteklenmesi gerekiyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bulgaristanla falan karşılaştırmak doğru değil. türkiye bilişim çağını kullanarak hızlanmak istiyorsa önce interneti hızlandıracak.

bu kapsamda akk ve upload sınırı en büyük sorunlar. fakat hak ararken olmayan altyapıyı talep etmenin de mantığı yok.

burada insanların istediği biraz da yetkililerden çaba görmek. geleceğe dönük internet altyapısına öncelik verilmesi ve bunun hükümet tarafından desteklenmesi gerekiyor.

Onla karşılaştırma bunla karşılaştırma ne yaparak kıyaslama yapacaksın . Doğru veya yanlış karşılaştırma yapılmalı.

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun tasarrufla bir alakasi yok. Millet her ay sonu catir catir internet faturasi ödüyor, ama gel gör ki anlasmada yazan hizi alabilen pek az kullanici var.

Bizim millet alismis kendini ezdirmeye, her denilene eyvallah cekmeye, boyun egmeye. Dünyanin neredeyse hicbir yerinde böyle kazik fiyatlara düsük hiz göremezsiniz.

Esek olursan semer vuran cok olur diye bir atasözü var. Hicbir Allahin kulu cikip demiyor ki, kardesim her ay sözlesmede yazan fiyati takir takir ödüyoruz peki neden söz verdiginiz hizi vermiyorsunuz?

Isyan yok abi isyan, bir tek benim mücadelemle olmaz ki :)
çünkü sözleşmede 8Mbps'e kadar falan yazıyor 8Mbps garanti yazmıyor.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Bizim burası gibi çoğu yer ttnet'e mahkum, uydunet gelse geçeceğim ama hikaye.

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
senin gibi dusunenler yuzunden hep battik batmayada devam ediyoruz sen ver 60 tl ni 3 mbps kullan.

Cok ciddi soruyorum yas kac ? Bu kampanyayı en çok destekleyenlerden biriside benim. Ekşi sözlükte başlığını açtım vs. Fakat Emre denen çocuk tüm emekleri ergenlik hevesleri yüzünden hiç etti. Kampanyayı zamanında devretseydi belkide şuan farklı şeyler olabilirdi. Ama yok afiş asalım vs boş işler. Birde millete yalan şeyler yazıyor. Yok change.org yetkilisiyle parkta buluşmuşta imzaları şimdi vermeyelim demiş yetkili. Yalan söylüyorsun diye yorum attım engellemiş beni. Yalancı birine inanacaksan kolay gelsin.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Boşa kürek çekmek gibi birşey bu. Adamlar acemi acemi hareket ediyor napalım gezi gibi molotofları taşları toplayıp sokağa mı inelim? (burdan Emre Güllüce ye selam olsun)

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işte sırf o yüzden superonline kullanıyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yahu kardeşim siz bizi haydut mu sanıyorsunuz ? İsterseniz BTK binasınıda ateşe verin.

İnsanlar biraz daha internet için sokaklarda çapulcu gibi afiş asıp duvarları mı kirletecekler ? Yok artık.İşleri daha çok yanlışa sarıyorsunuz.İmza kampanyanızı yaptınız , verdiniz dilekçeyi cevap geldi mi hayır.Daha neyin uğraşı bu , demekki adamlar yapmayacak ki size evet demediler.Keşke böyle bir kampanya olmasa.Çok rahatsız edici bir duruma bindi bu.

Bu kampanya da istenilen şudur : Ben hergün LOL oynayacağım , Steamden oyun indireceğim , Twitch'te yayın izleyeceğim ama kotam hiç bitmeyecek.Aslında insanlar tasarrufu öğrenseler çok güzel olacak...
Tasarrufla alakasi yok (tabi biraz haklisin) ama bide soyle dusun adam 20 mbps net aliyor kotayi asinca 3 e dusuyor neti rahat rahat kullanamassn.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eylem için fikir güzel bence, ttnet yıllardan beri aldığı o paralarla ne doğru düzgün altyapı çalışması yaptı nede server desteği sağladı, 7 8 yıl önce neyse hala o noktada, bu kadar kötü ve stabil olmayan internet sistemi o parayı hiç hak etmiyor.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İstanbul Büyükçekmece 1000 konutluk sitede yok. Superonline ve diğer fiber servisler var ancak uydunet malesef.

O halde AKK kaldırılsın yerine Uydunet Şubeleri Çoğalsın kampanyası bailatılmalı.

Biri imkansız , biri diğerinin imkansız olduğu kadar mümkün.

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Günahına girmek istemiyorum ama buyrun yalanları :
URWGhqy.png

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bugüne kadar bende destek verdim ama baktım işler yürümüyor bunların açtığı forum.akkolmadan.com da mesaj yazdım durumu belirttim. Amacı kamuoyu oluşturmak. Yani btk ya gittiklerinde arkalarında destekçi bulmak istiyorlar. Ama bu gidişle hep destekçi kaybedicekler. Bunuda bizzat söyledim.

AKK Önerileriniz Nelerdir? | Sayfa 15 | AKK'dan Kurtulma Harekatı - Forum

Buyrun mesajlarım.

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bugüne kadar bende destek verdim ama baktım işler yürümüyor bunların açtığı forum.akkolmadan.com da mesaj yazdım durumu belirttim. Amacı kamuoyu oluşturmak. Yani btk ya gittiklerinde arkalarında destekçi bulmak istiyorlar. Ama bu gidişle hep destekçi kaybedicekler. Bunuda bizzat söyledim.

AKK Önerileriniz Nelerdir? | Sayfa 15 | AKK'dan Kurtulma Harekatı - Forum

Buyrun mesajlarım.
çok güzel demişsin ağzına sağlık :)

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Destek verelim, vermesine kale almıyorlar ki? Boşa kürek çekiyoruz çünkü bu akk ile iyi paralar kazanıyorlar. Ama ne olursa olsun destek veririm.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Herkes superonlineye geçsin kurtulalım ttneti de boykot ederiz :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Onla karşılaştırma bunla karşılaştırma ne yaparak kıyaslama yapacaksın . Doğru veya yanlış karşılaştırma yapılmalı.
yanlış anlamışsın. bulgaristan bizim dengimiz değil. türkiye çok daha büyük bir ülke. her alanda dünyanın en iyisiyle yarışmalı.
keşke tek eksiğimiz akk olsa da dilekçeyle, faksla falan çözsek. istanbulda çoğu yere internet dandik telefon hattıyla gidiyor. 8 mbit'e bile zor varıyor.

akk altyapı üretmeyen telekomun mevcut altyapıyı nasıl tekrar pazarlarım sorununa bulduğu çözümdür.

ama tüm suçu da telekoma yüklemek doğru değil. istanbulun çarpık kentleşmesinde büyük kapsamlı bir altyapı çalışması büyük maliyetler çıkartır.
bu yüzden yeni yapılan yerlerde fibere geçilirken eski yerleşim birimleri yavaş kalıyor.

yeni bir teknoloji çıkmadan da çok değişmez bu.
benim şahsi görüşüm google'ın internet dağıtan balonları projesinin türkiye tarafından geliştirilmesidir.
istanbul gibi bir şehirde yerin altında o kadar çok karmaşa var ki çivi çakmak bile zor

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar resmi bir iş , dilekçeyle dava ile halledilir , sokaklara afiş asıp , duvarları kirletmek şeklinde değil.

Emre kardeşimize söyleyin kendisi burada gelsin ona anlatalım.Çünkü durumu anlatamıyoruz.Bu şekilde kampanya daha çok yanlış anlaşılacak.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bizim bu yaptıgımızın vandallıkla alakası vandallıgın ne oldugunu ögrenmek isiyorsaniz gundemde ki haberlere bakın bizim tek amacımız evlerimizde kullandıgımız internetin özgürleştirilmesi lütfen büyük sirketleri savunacaginiza biraz da ezilen insanların yaninda olun.

Vincenzolaquint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim bu yaptıgımızın vandallıkla alakası vandallıgın ne oldugunu ögrenmek isiyorsaniz gundemde ki haberlere bakın bizim tek amacımız evlerimizde kullandıgımız internetin özgürleştirilmesi lütfen büyük sirketleri savunacaginiza biraz da ezilen insanların yaninda olun.
Büyük şirketleri kim savunuyor

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Desteklerinizi bekliyoruz arkadaslar lutfen duyarli olalim birseylerin bilincinde oldugumuzu gosterelim

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kampanyayı baslatan ben degilim ben sıradan bir internet kullanicisiyim akk karsiti sitede ne paylasiliyorsa yardim amacli konu acip destek istiyorum bit uzantisi benim isim degil sanmiyorum kampanyayi baslatan kisinin para amacli bit uzantisi kulladigini eger oyle birseyde varsa ben her dakika o bit uzantisina tekrar tekrar girerim cunku az da olsa bu yaptiklari icin para gerekli gerek afis olsun gerek kampanya duyurularinda herseyde her dakika basta sitelerde o uzantilara yonlendiriliyorsunuz lutfen yapmayin.