SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Tokat'a baktım yok ayrıca , çok az şubesi var.
1000 TL ? Net Asgari ücretten hesaplama yapalım. Ayrıca fiyatlandırma çok yüksek. Türksat 4 uydusu ile fiyatların ucuzlayacağı duyuruldu hatta tahahut vermeyin v.s haberleri yapıldı. Ama sonuç yok ortada.
bulgaristanla falan karşılaştırmak doğru değil. türkiye bilişim çağını kullanarak hızlanmak istiyorsa önce interneti hızlandıracak.
bu kapsamda akk ve upload sınırı en büyük sorunlar. fakat hak ararken olmayan altyapıyı talep etmenin de mantığı yok.
burada insanların istediği biraz da yetkililerden çaba görmek. geleceğe dönük internet altyapısına öncelik verilmesi ve bunun hükümet tarafından desteklenmesi gerekiyor.
çünkü sözleşmede 8Mbps'e kadar falan yazıyor 8Mbps garanti yazmıyor.Bunun tasarrufla bir alakasi yok. Millet her ay sonu catir catir internet faturasi ödüyor, ama gel gör ki anlasmada yazan hizi alabilen pek az kullanici var.
Bizim millet alismis kendini ezdirmeye, her denilene eyvallah cekmeye, boyun egmeye. Dünyanin neredeyse hicbir yerinde böyle kazik fiyatlara düsük hiz göremezsiniz.
Esek olursan semer vuran cok olur diye bir atasözü var. Hicbir Allahin kulu cikip demiyor ki, kardesim her ay sözlesmede yazan fiyati takir takir ödüyoruz peki neden söz verdiginiz hizi vermiyorsunuz?
Isyan yok abi isyan, bir tek benim mücadelemle olmaz ki![]()
8 mpbs netten zaten 6 mpbs alioz yapsinlarda oyle yapsnlar
senin gibi dusunenler yuzunden hep battik batmayada devam ediyoruz sen ver 60 tl ni 3 mbps kullan.
çünkü sözleşmede 8Mbps'e kadar falan yazıyor 8Mbps garanti yazmıyor.
Tasarrufla alakasi yok (tabi biraz haklisin) ama bide soyle dusun adam 20 mbps net aliyor kotayi asinca 3 e dusuyor neti rahat rahat kullanamassn.Yahu kardeşim siz bizi haydut mu sanıyorsunuz ? İsterseniz BTK binasınıda ateşe verin.
İnsanlar biraz daha internet için sokaklarda çapulcu gibi afiş asıp duvarları mı kirletecekler ? Yok artık.İşleri daha çok yanlışa sarıyorsunuz.İmza kampanyanızı yaptınız , verdiniz dilekçeyi cevap geldi mi hayır.Daha neyin uğraşı bu , demekki adamlar yapmayacak ki size evet demediler.Keşke böyle bir kampanya olmasa.Çok rahatsız edici bir duruma bindi bu.
Bu kampanya da istenilen şudur : Ben hergün LOL oynayacağım , Steamden oyun indireceğim , Twitch'te yayın izleyeceğim ama kotam hiç bitmeyecek.Aslında insanlar tasarrufu öğrenseler çok güzel olacak...
İstanbul Büyükçekmece 1000 konutluk sitede yok. Superonline ve diğer fiber servisler var ancak uydunet malesef.
çok güzel demişsin ağzına sağlıkBugüne kadar bende destek verdim ama baktım işler yürümüyor bunların açtığı forum.akkolmadan.com da mesaj yazdım durumu belirttim. Amacı kamuoyu oluşturmak. Yani btk ya gittiklerinde arkalarında destekçi bulmak istiyorlar. Ama bu gidişle hep destekçi kaybedicekler. Bunuda bizzat söyledim.
AKK Önerileriniz Nelerdir? | Sayfa 15 | AKK'dan Kurtulma Harekatı - Forum
Buyrun mesajlarım.
benjm yasim 18 burda yas konusuna girersek etkilenecek.cok var
yanlış anlamışsın. bulgaristan bizim dengimiz değil. türkiye çok daha büyük bir ülke. her alanda dünyanın en iyisiyle yarışmalı.Onla karşılaştırma bunla karşılaştırma ne yaparak kıyaslama yapacaksın . Doğru veya yanlış karşılaştırma yapılmalı.
Adil Kullanım Kotası.Hah işte bu iyi oldu akk ne kardeşim
Büyük şirketleri kim savunuyorBizim bu yaptıgımızın vandallıkla alakası vandallıgın ne oldugunu ögrenmek isiyorsaniz gundemde ki haberlere bakın bizim tek amacımız evlerimizde kullandıgımız internetin özgürleştirilmesi lütfen büyük sirketleri savunacaginiza biraz da ezilen insanların yaninda olun.
kampanyayı baslatan ben degilim ben sıradan bir internet kullanicisiyim akk karsiti sitede ne paylasiliyorsa yardim amacli konu acip destek istiyorum bit uzantisi benim isim degil sanmiyorum kampanyayi baslatan kisinin para amacli bit uzantisi kulladigini eger oyle birseyde varsa ben her dakika o bit uzantisina tekrar tekrar girerim cunku az da olsa bu yaptiklari icin para gerekli gerek afis olsun gerek kampanya duyurularinda herseyde her dakika basta sitelerde o uzantilara yonlendiriliyorsunuz lutfen yapmayin.